Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Imi pare rau pentru domnul de ieri, comunicarea a fost si dificila deoarece el nu avea whatsapp, si cand am incercat sa il sun nu a raspuns. Este vina mea, oricum, am sunat un pic mai tarziu de ora la care trebuia sa ajung, voiam sa il anunt ca plec spre el dar nu a mai raspuns. Am avut o zi mai aglomerata ieri, nu neaparat cu munca, imi cer scuze din nou.

Daaaaa sigur ai incercat sa suni si nu ti-am raspuns :)))

Asta spune cam tot despre tine. Cam ce sens avea sa postez aici, daca nu ti-as fi raspuns?

Asa cum ai sunat la ora 20:30, puteai sa suni si dupa sa spui ca nu mai ajungi, cu toate ca m-ai asigurat ca sigur sigur...

Faptul ca nu ai respectat e una, faptul ca n-ai mai venit nici n-ai sunat alta, iar faptul ca minti cu nerusinare e bonus.

Regula numarul 1 aici pe forum: cand vezi o parere negativa, invata din ghinionul altuia si nu o fura si tu...

• Like 2
Link spre comentariu

Ai dreptate, m am uitat in apeluri si asa este, apelasem alt numar din greseala si am crezut ca e al tau. Chiar nu mint, voiam sa vin, am crezut ca te-ai culcat fiindca era 22:30 cand am sunat pe acel nr. Puteai sa suni si tu putin...ca nu deranjai. Sunt zapacita si nu tocmai punctuala, dar de ajuns ajung in 80% din cazuri

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles

Daaaaa sigur ai incercat sa suni si nu ti-am raspuns :)))

Asta spune cam tot despre tine. Cam ce sens avea sa postez aici, daca nu ti-as fi raspuns?

Asa cum ai sunat la ora 20:30, puteai sa suni si dupa sa spui ca nu mai ajungi, cu toate ca m-ai asigurat ca sigur sigur...

Faptul ca nu ai respectat e una, faptul ca n-ai mai venit nici n-ai sunat alta, iar faptul ca minti cu nerusinare e bonus.

Regula numarul 1 aici pe forum: cand vezi o parere negativa, invata din ghinionul altuia si nu o fura si tu...

Apreciem ca ai povestit bro.

Are atat de multi clienti ca a sunat la altul. Dar nici ala nu a raspuns. 😆

• Like 2
Link spre comentariu

Oricum, țepele pe outcall sunt mai suportabile decât cele pe incall.

Băi da' cum e tipa asta ! Dacă citești mai în spate te crucești, nu alta. Lăsând la o parte țepele, pe unii pur și simplu i-a ținut de vorbă o oră și le-a luat banii !!! Pffff  :slap2  :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Doamne, laury, ce iti place sa te agati de tot ce e urat. Cred ca ai o viata tare trista. Am apelat alt numar pur si simplu, întâmplător nu era nr unui client, dar, chiar daca era, logic ca nu ar fi raspuns, poate era cu niste prieteni sau cu nevasta. In rest, nu am fost niciodată la un client doar sa il tin de vorba, stati linistiti :) De parca bărbații sunt prostii mei, imi dau banii pt o conversatie si nu spun nimic. Din nefericire constat ca majoritatea celor ce scriu pe aici doar niste frustrati lifeless. Fiti si voi mai buni, mai optimisti, băieți, ca mindsetul asta nu va duce nicăieri :)

Link spre comentariu

Vai ce iti place sa te vaiti si sa pari o victima. Scuteste-ne!

Toate ti le faci cu mana ta, de la atitudine, cum vorbesti, cum jignesti, cum tepuiesti, cum minti.

Pe bune???

Nu te-ai saturat de prosteala?

• Like 1
Link spre comentariu

Pur si simplu nu vad rostul pentru care tu esti aici zi de zi de atunci, agatandu-te de orice parere negativa despre mine si jignind clientii care dau recenzii pozitive, pe unul tin eu minte ca l ai facut fatalau sau pupincurist, ceva de genul. Nu ai altceva mai placut de facut cu timpul tau liber? Eu nu ma dau victima pt ca nu traiesc aici pe forum, pe majoritatea celor care abereaza pe aici nici nu ii cunosc, pt mine e egal cu zero ce zic. Ma mir de cata energie negativă canalizezi tu spre cineva cu care nu ai absolut nimic de împărțit

Link spre comentariu

J, daca ti-ai folosi 80% din timp gura ca sa sugi iar 20% sa vorbesti, ai avea mai multi clienti!

Dar tu faci invers!

Este deja o realitate faptul ca trancani mult in sedintele de asa zis sex, ca sa nu te futa clientul, il tii de vorba. Recenziile spun asta, nu eu.

Interventiile mele au darul de a te corecta, dar tu din nou trancani si trancani, iti dai arama pe fata si aburesti lumea.

Ce tot intri aici, nu ai clienti fideli?

Link spre comentariu

In alta ordine de idei, am schimbat telefonul si, intrucat in weekend nu am avut cartela bagata, nu am primit decat mesajele de ieri. Sunt disponibila iar, pe acelasi numar, si, in cazul in care mi-ati dat mesaje zilele astea va rog sa le retrimiteti. Am acelasi numar, 0720487133

Link spre comentariu
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

J, daca ti-ai folosi 80% din timp gura ca sa sugi iar 20% sa vorbesti, ai avea mai multi clienti!

Dar tu faci invers!

Este deja o realitate faptul ca trancani mult in sedintele de asa zis sex, ca sa nu te futa clientul, il tii de vorba. Recenziile spun asta, nu eu.

Interventiile mele au darul de a te corecta, dar tu din nou trancani si trancani, iti dai arama pe fata si aburesti lumea.

Ce tot intri aici, nu ai clienti fideli?

Consiliere psihologica la domiciliu. Mai rar asa ceva :)

• Like 1
Link spre comentariu

Consiliere psihologica la domiciliu. Mai rar asa ceva :)

Nu pricepe bro deloc!

Are limbarita in loc sa ofere ce trebuie.

Si la mine a intarziat mult, harneala la greu si atunci si acum...nici o schimbare.

• Like 1
Link spre comentariu

Am incercat si eu sa stabiliesc o intalnire cu domnisoara dar este foarte neserioasa si inventeaza tot felul de motive pentru care tot intarzie.

Recomandrea mea este sa isi organizeze agenda mai bine pentru ca punctualitatea este o virtute in ziua de azi.

Spor la treaba!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...