wavetrex Reputație: 1049 Postat Martie 19, 2019 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Martie 19, 2019 Uhm.... e cam singurul loc unde inca mai vorbesc romaneste... Trist, nu ?
secretpenis Reputație: 185 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 19, 2019 Aici e spuma spumelor, razi, scrii, futi daca ai bani ;))) daca nu labaaa 😂😂😂😂
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2019 ... am inceput sa fut regulat :hooray 4 6
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Am atins niște culmi pe care nu le credeam accesibile. Nu-mi închipuiam să mă pot coborî într-un asemenea hal. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Adica cum s-ar mai putea ridica o Maciulie , ca nu inteleg ?Ba da , era un fragment din visul unui maidanez avut peste noapte
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Când credeam ca le-am văzut pe toate... Ei bine, m-am înșelat.
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Adica cum s-ar mai putea ridica o Maciulie , ca nu inteleg ?Ba da , era un fragment din visul unui maidanez avut peste noapteIar ai scapat de aici SOBOLANE?http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2018/11/socola-iasi-viata-medicala.ro_-820x300.jpg 1 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Adica cum s-ar mai putea ridica o Maciulie , ca nu inteleg ?Ba da , era un fragment din visul unui maidanez avut peste noapteCe mai știi de Alessandra, căcatu’ dreaq? 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Ce mai știi de Alessandra, căcatu’ dreaq?Ce va mai place sa puneți sare pe rana,sa-l vedeți cum suferă ca un câine maidanez.Haide-ti sa fim mai buni ca este postul pastelui. Gândiți-va ca Miky suferă încă din copilărie când prima lui iubita la părăsit pentru ca era sărac,apoi prima soție i-a dat cu flit pentru ca era prea prost,sărac si inganfat.La 38 de ani a crezut ca tot calvarul s-a terminat si a apărut in viata lui a doua soție care a fugit mâncând pământul după numai 2 ani. Crezând ca este blestemat sa nu aibă parte de o femeie normala,si-a încercat norocul cu prostituata Alessandra,dar n-a fost sa fie.....Sa avem putina compasiune de un om lovit de soarta! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Parca erau 3 neveste , oligofrenule , ultima oara . Ai uitat si tu inchipuirea , sub forma de poveste , tot repetand-o permanent ca un papagal Asteptam si povestea cu amarasteanul schizofrenic (casatorit , cu familie fericita , doi copii instariti si la casele lor) , care isi petrece marile sarbatori Craciun , Anul Nou , Pasti exclusiv doar aici . Ne bazam pe ea ? Ce zici ? E spusa de gurita ta , nu a mea . =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Parca erau 3 neveste , oligofrenule , ultima oara . Ai uitat si tu inchipuirea , sub forma de poveste , tot repetand-o permanent ca un papagal Asteptam si povestea cu amarasteanul schizofrenic (casatorit , cu familie fericita , doi copii instariti si la casele lor) , care isi petrece marile sarbatori Craciun , Anul Nou , Pasti exclusiv doar aici . Ne bazam pe ea ? Ce zici ? E spusa de gurita ta , nu a mea . =))Azi dimineata nu ai gasit oua in cotet de esti suparat?Nu te mai iubeste gaina ta preferata? Ps.Cum e Locatia din papuris unde te pisi ???E langa hotel inainte de hotel sau dupa hotel 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Parca erau 3 neveste , oligofrenule , ultima oara . Ai uitat si tu inchipuirea , sub forma de poveste , tot repetand-o permanent ca un papagal Asteptam si povestea cu amarasteanul schizofrenic (casatorit , cu familie fericita , doi copii instariti si la casele lor) , care isi petrece marile sarbatori Craciun , Anul Nou , Pasti exclusiv doar aici . Ne bazam pe ea ? Ce zici ? E spusa de gurita ta , nu a mea . =))Nu ma mortăciune amnezica,sunt 2.Sa-ti arat certificatul de căsătorie din 2014 si hotărârea de divort din 2016 cu aschilopata Dana??? 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Azi dimineata nu ai gasit oua in cotet de esti suparat?Nu te mai iubeste gaina ta preferata?Ps.Cum e Locatia din papuris unde te pisi ???E langa hotel inainte de hotel sau dupa hotelE aia postata pe alt topic,baraca cu acoperișul prăbușit,unde stau 3 familii. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 E aia postata pe alt topic,baraca cu acoperișul prăbușit,unde stau 3 familii.Nu poate fi ....imparatul traieste intr-un copac mare.Ahahahahahaha 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Asteptam sa vedem poze cu hotararea si casa prabusita/populata de 3 familii Dupa , ne explici de familia ta fericita si cum ai ajuns un atarnator schizofrenic =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Asteptam sa vedem poze cu hotararea si casa prabusita/populata de 3 familii Dupa , ne explici de familia ta fericita si cum ai ajuns un atarnator schizofrenic =))Eu ti-am luat apararea imparate .I-am zis ca nu poti trai asa decat in copacul tau denumit hotel Ps.Iti dai seama cat e de amuzant ca ti-ai pus la profil La locatie “In papuris ca sa ma chis “ iar eu sa-mi bat pula non stop de papurisul tau?Ahahahahhahaha 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Asteptam sa vedem poze cu hotararea si casa prabusita/populata de 3 familii Dupa , ne explici de familia ta fericita si cum ai ajuns un atarnator schizofrenic =))Poza cu șandramaua a fost postata,dar ai cerut disperat Motanului s-o șteargă.Certificatul de căsătorie si hotărârea de divorț nu le postez pentru ca Danuta nu are nicio vina,iar acum este căsătorită cu altul,basca ca a suferit destul cât ai hartuit-o la telefon si pe FB. 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Poza cu șandramaua a fost postata,dar ai cerut disperat Motanului s-o șteargă.Certificatul de căsătorie si hotărârea de divorț nu le postez pentru ca Danuta nu are nicio vina,iar acum este căsătorită cu altul,basca ca a suferit destul cât ai hartuit-o la telefon si pe FB.Nu i-a placut la nevasta -sa in papuris unde scrie el ca sta.Se intelege totusi... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Oligofreni mai sunteti , atarnatorilor =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Oligofreni mai sunteti , atarnatorilor =))Creierul tau a scos un fum mare....esti deja over Ai de pula mea :))))) Ps.In papuris binenteles 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2019 Creierul tau a scos un fum mare....esti deja overAi de pula mea :))))) Ps.In papuris binentelesCitește-o si pe asta,sa vezi imbecilitatea in stare pura.Taranusul basit si afumat crede ca Ines este Motanul si se da mare IT-ist :laugh2Ai-de PLM! 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Citește-o si pe asta,sa vezi imbecilitatea in stare pura.Taranusul basit si afumat crede ca Ines este Motanul si se da mare IT-ist :laugh2Ai-de PLM!Adta inseamna ca are la “baza” pregatiri pe care noi nu le stim Se referea ca a facut pregatirile la baza....la autobaza Ps si in papuris 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Tembelu' a sarit la alta povestioara , precum acul de la bratul pick up-ului care ruleaza pe o placa zgariata N-ai vazut asemenea oligofren Cand urmeaza povestea cu amarasteanul schizofrenic (casatorit , cu familie fericita , doi copii instariti si la casele lor) , care isi petrece marile sarbatori Craciun , Anul Nou , Pasti exclusiv doar aici . Ne bazam pe ea ? =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Tembelu' a sarit la alta povestioara , precum acul de la bratul pick up-ului care ruleaza pe o placa zgariata N-ai vazut asemenea oligofren Cand urmeaza povestea cu amarasteanul schizofrenic (casatorit , cu familie fericita , doi copii instariti si la casele lor) , care isi petrece marile sarbatori Craciun , Anul Nou , Pasti exclusiv doar aici . Ne bazam pe ea ? =))Ne bazam exclusiv pe ce scoti tu pe gura.Iata ce scrie la profilul tau:Locatie-in papuris.Cat de idiot sa fii sa scrii asa ceva ????Ai de pula mea :))))) 2
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 20, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 20, 2019 Când credeam ca le-am văzut pe toate... Ei bine, m-am înșelat. Bine, mie unuia, de vreo cativa ani chestia asta imi vine-n minte periodic, tot o data la cateva zile, citind pe-aici... :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum