jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 5, 2015
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 5, 2015 mie de injineru' mi sa rupe fix pe cusatura, asa ca poa' sa-i faca si statuie Stai la locu' tau ca nu e chiar asa
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 Inginere,fractureaza-l pă Azorel......hidraulic =))
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 5, 2015 Stai la locu' tau ca nu e chiar asa prea multe presupuneri, chiar nu am nicio treaba cu un personaj virtual :laugh2 :laugh2
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 prea multe presupuneri, chiar nu am nicio treaba cu un personaj virtual :laugh2 :laugh2Dar te doare
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 5, 2015 prea multe presupuneri, chiar nu am nicio treaba cu un personaj virtual :laugh2 :laugh2 Te-a luat cu frica,sa moara Arnold 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 5, 2015 nici vorba, chiar acuma ma retrah la treburile mele si va las pe voi sa divagati nestingheriti
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 asta e ruski,nu e Merkava
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 5, 2015 asta e ruski,nu e MerkavaAm gresit boss...am postat de pe contul Jonny23! 2 7
deeana Reputație: -404 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 Bai, ratatule (indubitabil)... Lasa-ne cu aberatiile... Si cu Israelul tau... Pana acum, "Israelul" n-a facut decat sa suga din fondurile si trupele NATO, sa se scarpine cu mana dreapta la urechea stanga, peste cap... "Israel" e doar un fel de a spune. Acolo TOTUL este Palestina (nu doar Ghaza), daca e sa respectam istoria. Oricum, "Israelul" n-are nicio treaba cu ce iti place tie sa crezi... Conceptie armament, etc... majoritatea sunt replici cosmetizate ale armelor eurpene (vezi BUL M-5 V-JET, replica mecanism interior dupa CZ 75 ... Si mai pot sa-ti dau o gramada de exemple de arme asumate de evrei, care nu le apartin) Stiu ca esti idiot, dar oricum am zis ca poate te-o crede cineva... Mai bine sa verifice inainte sa "puna botul" la ce rahat mananci tu. Israelul e O PLAGA pentru NATO. Daca ar sta in banca lor fara sa zgandare Ghaza, cel putin n-ar mai fi o sugativa atat de mare de resurse. Militar, evreii doar CER, nu OFERA. Basically, "sac fara fund" _|_ 1 5
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 Bai, ratatule (indubitabil)... Lasa-ne cu aberatiile... Si cu Israelul tau... Pana acum, "Israelul" n-a facut decat sa suga din fondurile si trupele NATO, sa se scarpine cu mana dreapta la urechea stanga, peste cap... "Israel" e doar un fel de a spune. Acolo TOTUL este Palestina (nu doar Ghaza), daca e sa respectam istoria. Oricum, "Israelul" n-are nicio treaba cu ce iti place tie sa crezi... Conceptie armament, etc... majoritatea sunt replici cosmetizate ale armelor eurpene (vezi BUL M-5 V-JET, replica mecanism interior dupa CZ 75 ... Si mai pot sa-ti dau o gramada de exemple de arme asumate de evrei, care nu le apartin) Stiu ca esti idiot, dar oricum am zis ca poate te-o crede cineva... Mai bine sa verifice inainte sa "puna botul" la ce rahat mananci tu. Israelul e O PLAGA pentru NATO. Daca ar sta in banca lor fara sa zgandare Ghaza, cel putin n-ar mai fi o sugativa atat de mare de resurse. Militar, evreii doar CER, nu OFERA. Basically, "sac fara fund" _|_ Nu te agita pentru că oricum vorbești cu monitorul. Schizoidul e în șifonier că pe acolo știe el că se intră în Narnia. P.S. Evreii nu cer. Evreii iau direct. 1 1
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 Bai, ratatule (indubitabil)... Lasa-ne cu aberatiile... Si cu Israelul tau... Pana acum, "Israelul" n-a facut decat sa suga din fondurile si trupele NATO, sa se scarpine cu mana dreapta la urechea stanga, peste cap... "Israel" e doar un fel de a spune. Acolo TOTUL este Palestina (nu doar Ghaza), daca e sa respectam istoria. Oricum, "Israelul" n-are nicio treaba cu ce iti place tie sa crezi... Conceptie armament, etc... majoritatea sunt replici cosmetizate ale armelor eurpene (vezi BUL M-5 V-JET, replica mecanism interior dupa CZ 75 ... Si mai pot sa-ti dau o gramada de exemple de arme asumate de evrei, care nu le apartin) Stiu ca esti idiot, dar oricum am zis ca poate te-o crede cineva... Mai bine sa verifice inainte sa "puna botul" la ce rahat mananci tu. Israelul e O PLAGA pentru NATO. Daca ar sta in banca lor fara sa zgandare Ghaza, cel putin n-ar mai fi o sugativa atat de mare de resurse. Militar, evreii doar CER, nu OFERA. Basically, "sac fara fund" _|_Esti singura care te-ai aprinsStai chill 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Ianuarie 5, 2015 apropo de tancuri, rusii pot avea la parade tancuri performante (inclusiv avioane) dar vorba e, care e numarul lor ? (numarul nu e secret, este dat pe wikipedia cu tot cu performante) asa, si noi aparem pe Digiworld intr-o emisiune cu un tank super performant dar ... unicul (sau poate mai exista 2 similare in garaj pentru piese de rezerva), deaia un analist militar american intervievat pe PRO TV ne sfătuia: nu trebuie sa aveti o armata mare, super performanta, dar macar CEVA, sa va aparati până venim noi (s-avem grijă de voi, la un pret gras, mortal, si meritat) pt că niciodată o curvă reală feminină nu poate gândi dincolo de bani ca moneda fiduciară (bucată de plastic), nici când se mărită (țiganii nu mai vor rege, nu mai vor nunți, românii da, vor în continuare circ pe $$$$$$$$$$) tancurile rusești nu pot face nimic contra echipamentului NATO conentional, tot ce au rusii periculos, sunt rachetele nucleare intercontinentale, satanurile, si rachetele sol - aer (cu care pot doborî elicoptere, avioane, sau tancuri mai bune ca ale lor dar nici alea am auzit ca incep sa-si piarda puterea in fata sistemului Rafael al broaștelor ninja ) http://3.bp.blogspot.com/-_W_oLTtOp-E/VKe3GV-7KMI/AAAAAAAAKLg/aKIf3gIQuyU/s1600/10690004_768741506507507_7527646378711041166_n.jpg inclusiv in Russia...
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Ianuarie 5, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-wwqxl3CitBY/VKe81YX-YqI/AAAAAAAAKMI/AH4M5qW6GgU/s1600/COME%2BWITH%2BME.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Ianuarie 5, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-X2xa8ZZfw_o/VKfBBvvtt2I/AAAAAAAAKM4/MjlYSksacJU/s1600/10360243_687670647972096_4157087720641186441_n.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Ianuarie 5, 2015 ....lost in translation (forever) http://4.bp.blogspot.com/-2cJbS4jbWWQ/VI8pCKkrVgI/AAAAAAAAJ-U/SuTQAPImcgk/s1600/titilestenii.jpg
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 5, 2015 ....lost forever Esti! 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-wwqxl3CitBY/VKe81YX-YqI/AAAAAAAAKMI/AH4M5qW6GgU/s1600/COME%2BWITH%2BME.jpg și pula să mi-o belești! 2 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 5, 2015 Si sa nu mai haleasca atatea ciuperci!!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 5, 2015 și pula să mi-o belești!ai trecut pe rime colegu?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 ai trecut pe rime colegu? Poate cu rime îl vindecăm pe nebun din moment ce electroșocurile au fost inutile ))) 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 5, 2015 Ingineru' e baza ori înălțimea supra doi 1 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Ianuarie 6, 2015 ))))) nebunie totatalaei nu, pt ca ei, stau, care nu-s gay , lesby , transgenderi, majoritatea stau groggy cu marijuana, canabis, in asteptarea prajituricilor orbitale, voi însă DA! sunteți complet nebuni! (satanizați) (tăria mai salvează aparentele că la voi xanaxu ar fi apă de ploaie în așa hal de tembelism ați ajuns , plus consumul mare de tămâie, lumânări și moaște )
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Autor Postat Ianuarie 6, 2015 Inginere,fractureaza-l pă Azorel......hidraulic asta e o certitutine stabilită de două mii de ani (de fapt o modalitate de banare a tuturor dolăneștilor care sunt foarte atașați sentimental de casa părintească care nu se ... mai poate vinde )
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2015 ei nu, pt ca ei, stau, care nu-s gay , lesby , transgenderi, majoritatea stau groggy cu marijuana, canabis, in asteptarea prajituricilor orbitale, voi însă DA! sunteți complet nebuni! (satanizați) (tăria mai salvează aparentele că la voi xanaxu ar fi apă de ploaie în așa hal de tembelism ați ajuns , plus consumul mare de tămâie, lumânări și moaște ) =)) hai că ai reușit să mă amuzi, dă-te-n pula mea!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum