Sari la conținut

Corina - YM: vampa87 / [email protected] - (outcall)

Vizitator corina_eu

Postări Recomandate

Postat
pe cat facem pariu ca eu sunt in poza?....cui nu i vine sa creada sa ma viziteze :))
super tare corina, cam melancolica un pic, dar am adus-o eu cu picioarele pe pamant. nu cred ca mai pot sa adaug eu nimic in plus fata de altii. ii urez cariera stralucita. si poate data viitoare imi face si ea o reducere :)
Vizitator corina_eu
Reputație: 0
Postat

steelbill scuze dar scrie mi pe mess...dupa userul de aici nu prea imi dau seama cine esti :D:D oricum clinetii care revin au reduceri ori timp prelungit :) discutam pe mess :)

Postat

Am fost si eu astazi la corina, o fata de nota zece! Punctuala, serioasa si mai ales priceputa, doamne ce oral mi-a facut! Voi reveni cu siguranta si o recomand oricui nu are incredere.

Vizitator corina_eu
Postat

multumesc dragule :) see u next time...kisses :)

Vizitator raresanton
Postat

salutare si in primul rand o salut pe corina care este o dulceata de fata eu zik s mergeti sa o simtiti pe pielea voastra pe corina nu numai du p ce spun unii altii eu am fost de 3 ori si nu mi vine s cred nici acuim cat de buna e la oral i place mult ceea ce face bag de seama nu am intrebato, poate mi si spui corina, u cred k nu o faci doar pt banii pup ink odata si credema de cand ies de la tine mi se face dor de tine pup abea astept s revin scumpi

Postat

Citind cu atentie si interes tot ce s-a scris despre Corina, am zis sa stabilesc o intalnire. Initial sambata trecuta a fost stabilita dar din cauza "radarului" am anulat. Azi avand drum prin iasi am sunat sa reprogramez. Imi raspunde zicand ca are o programare de 2 ore, numai bun cat sa ajung in iasi. Inainte de astea a inceput sa "maraie" ca numai deplasari si nu are camera luata,dar ca la ora 7 se intereseaza si ne vedem sau macar ne auzim la un telefon. Mare surpriza dar nu total neasteptata(am avut o presimtire de asta zic nu total neasteptata), n-a mai raspuns. Am zis sa astept o jumatate de ora poate s-a prelungit...nimic nici un mesaj sau un telefon. In concluzie. ... 0 barat pentru presupusul "profesionalism".Baiat destept cum sunt am apelat la cea de rezerva si si-a facut treaba, dar despre cea la care am fost pe threadul corespunzator.

Vizitator kinnkyboy69
Postat

outofmymind daca ai cautato pe la 11 inseamna ca era cu mine si in ceea ce priveste profesionalismul ei mai pune un 1 in fata la 0 era prea implicata in ceea ce face.

Postat

Nu era ora 11 ...era ora 17 cand am vorbit ....la ora 19 era vorba sa ne auzim. Fiecare cu experienta lui . Ceea ce am scris mai sus e doar in cazul meu

• Like 1
Vizitator kinnkyboy69
Postat

Am stabilit cu ea pentru azi dimineata la 10 o intalnire,a fost punctuala . Am platit pentru o sedinta completa,foarte comunicativa ,placuta,mi-a placut corpul ei (cu toate ca unora nu le place ca e lata in solduri ) ai cu adevarat pe ce sa pui mana .Am inceput cu un oral neprotejat si i-am cerut sa facem un 69 (frumoasa priveliste !!) ,igiena totala ,i-a placut si ei . Am continuat cu un anal protejat , pt mine a fost pentru prima data, placuta senzatie eram prea excitat si nu mi-am putut da drumul asa ca am revenit la oral combinat cu 69 ,am simtit-o cum tresarea de placere si am reusit sa-mi dau drumul dupa jumatate de ora.A reusit cu adevarat sa ma ternmine . Normal nu am mai reusit sa facem trecusera deja 45 min. peste programare . Se implica cu adevarat in ceea ce face a fost cel mai bun oral de pina acum. Asa ca nu o judecati gresit este fidela clientilorseriosi. Curand ma voi intoarce la ea pentru o programare mai lunga.

Postat

N-am inteles asta cu "nu o judecati" . NU vreau sa ma cert cu nimeni dar in posturile tale kinnkyboy69 vad doar sageti la adresa mea . Sau mi se pare mie ca parerea mea si ce s-a intamplat in cazul meu nu conteaza ? Si cu asta nu mai spun nimic in legatura cu Corina.

• Like 1
Vizitator corina_eu
Postat

kinnkyboy69 multumesc de review..am mai fi stat noi dar trebuia sa predau camera ;):Doutof.... nu te supara...dupa ce ti ai facut sapt trecuta programare si nu te ai prezentat...sincer..nu stiu cum iti permiti sa vorbesti despre existenta sau lipsa profesionalismului meu...nu neg ca am dat si cu bata in balta cu un client..unul singur!!! dar...de ce nu explici ca ti am zis ca nu promit si ca o sa te sun DACA o sa fiu libera...sau trebuia sa renunt la orele petrecute impreuna cu clientul respectiv pt tine...care ti ai mai facut odata programare si nu ai respectat o...sincer...accept orice critica din partea unui client care a fost corect si fata de care nu mi am respectat programararea...si zic jos palaria..dar ce nu stii si trebuie sa intelegi e ca...pt a pretinde profesionalism trebuie sa oferi la randul tau...au mai fost si alte persoane care si au anulat programarile, dar asa cum stabilesc cu fiecare in parte..ma suna inainte de ora stabilita pt a mi spune ca nu mai pot ajunge...ppentru cei care au urechi sa auda si ochi sa citeasca..nu ma poti acuza de neseriozitate din moment ce noi NU AM STABILIT O PROGRAMARE!!!!!sau poate is eu batuta in cap si ....

Vizitator kinnkyboy69
Postat
N-am inteles asta cu "nu o judecati" . NU vreau sa ma cert cu nimeni dar in posturile tale kinnkyboy69 vad doar sageti la adresa mea . Sau mi se pare mie ca parerea mea si ce s-a intamplat in cazul meu nu conteaza ? Si cu asta nu mai spun nimic in legatura cu Corina.
Draga outofmymind a fost o concluzie asupra recenziei tale si in ceea ce priveste sagetile(:sado:sado) nu stiu de unde-ti vin de la mine sigur nu,probabil sunt de la cat ai umblat astazi sa prinzi ceva:huh: de:doggystyle .Asa ca sagetile nu vin de la mine ( nu te cunosc si nici nu-mi doresc )
Vizitator corina_eu
Postat

baieti,,,va rog nu va certati...nu are rost...cred ca am fost destul de explicita in postul meu si cine are de inteles intelege...o seara buna va doresc! pupici

Vizitator kinnkyboy69
Postat

Scuze pentru iesire Corina, nu am vrut sa te supar ,oricum astazi mi-ai facut ziua frumoasa si nu as vrea sa o stric........!!!!

Postat
kinnkyboy69 multumesc de review..am mai fi stat noi dar trebuia sa predau camera :D:Doutof.... nu te supara...dupa ce ti ai facut sapt trecuta programare si nu te ai prezentat...sincer..nu stiu cum iti permiti sa vorbesti despre existenta sau lipsa profesionalismului meu...nu neg ca am dat si cu bata in balta cu un client..unul singur!!! dar...de ce nu explici ca ti am zis ca nu promit si ca o sa te sun DACA o sa fiu libera...sau trebuia sa renunt la orele petrecute impreuna cu clientul respectiv pt tine...care ti ai mai facut odata programare si nu ai respectat o...sincer...accept orice critica din partea unui client care a fost corect si fata de care nu mi am respectat programararea...si zic jos palaria..dar ce nu stii si trebuie sa intelegi e ca...pt a pretinde profesionalism trebuie sa oferi la randul tau...au mai fost si alte persoane care si au anulat programarile' date=' dar asa cum stabilesc cu fiecare in parte..ma suna inainte de ora stabilita pt a mi spune ca nu mai pot ajunge...ppentru cei care au urechi sa auda si ochi sa citeasca..nu ma poti acuza de neseriozitate din moment ce noi NU AM STABILIT O PROGRAMARE!!!!!sau poate is eu batuta in cap si ....[/quote']Daca nu ma insel te-am anuntat chiar cu 2 zile inainte ca nu mai pot ajunge.
Draga outofmymind a fost o concluzie asupra recenziei tale si in ceea ce priveste sagetile(:sado:sado) nu stiu de unde-ti vin de la mine sigur nu' date='probabil sunt de la cat ai umblat astazi sa prinzi ceva:huh: de:doggystyle .Asa ca sagetile nu vin de la mine ( nu te cunosc si nici nu-mi doresc )[/quote']Ma urmaresti de imi spui ca am umblat sa prind ceva ? :)Stai linistit ca nu o sa ma cunosti....nu stiu de unde ti-a venit ideea ca as vrea sa te cunosc de ai pus paranteza respectiva.Si cu asta am terminat cu threadul acesta.Bafta
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Multumim pentru recenzii baieti si Corinei pentru clarificari. Asteptam si alte experiente deasemenea.:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Corina, ti-am scris si pe mess, ti-am trimis si mail, fara nici un rezultat. Si asa ma plictisesc la hotel. Am batut si la alte usi dar numai mesagerii si fara raspuns am primit... Si o semitzeapa ( dar despre asta la domnisoara). Deci nu cred ca sunt in Iasi si nu gasesc nimic interesant. In "cuiburi" nu ma duc, fetele outcall nu fac si nici n-am gasit nimic atat de interesant. Ce plictiseala....

Vizitator corina_eu
Postat

buna dragule...azi am avut o problema neasteptata de rez si a trebuit sa inchid telefoanele...vorbim pe mess :D daca mai e cazul :) pupici

Vizitator Cojones
Postat

Accepti virgini?(30 de caractere.......................................)

Vizitator corina_eu
Postat

Divortatu...vb pe messCojones....desigur..nu ar fi pt prima data :D

Vizitator corina_eu
Postat

missed me?iaca-ma cu noua culoare...[attachment=6356]

Postat

copilul e al tau? .........................................................................

Vizitator corina_eu
Postat

Scorpionul...desigur...:) pupici...natrec..n-am copii din pacate..desi in lipsa alor mei ii cresc pe ai altora :))alex cu multi d 5 :) da mi add p mess sau da mi mail la [email protected] si discutam :) pupici

Vizitator corina_eu
Postat

dragilor....pe mess ma gasiti....vampa87[attachment=6391]

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...