old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 De soarta. Chiar crezi ca se bazeaza pe ceva broscuta ? Gabriel ... ma bucur sa te citesc again. Raspuns corect : NOPE ... nu are pe ce se baza, nu cred ca am fost favorizat, dar cine stie, poate dansul are informatii mai plauzibile, nu ?
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Si tu ai stilul sburatoarei masculine ... ex Angel aka TwoFaces, dar poate ma insel. Am pus si eu doua intrebari pe care nici eu nu le inteleg si gata, m-ai citit!
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 Manele stii?
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Fratele meu , te agiti degeaba e o ceata totala si e clar ca unii sunt total pe dinafara.Vorba lu` teposu (sofisticatu) s-a futut si topingul asta.Respectele mele P.S. si cand mai treci prin Bucale i-ati o zi de concediu sa ne amintim de vremurile frumoase Incerc prietene in Martie ... sper sa ne vedem sanatosi.
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Gata bre, suntem toti! Hai sa trollam! Eu am inceput deja! Il bagam si pe inginer in gashca si terminam forumul asta! Glumeam; pentru cei mai recalcitranti!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Gabriel ... ma bucur sa te citesc again. Raspuns corect : NOPE ... nu are pe ce se baza, nu cred ca am fost favorizat, dar cine stie, poate dansul are informatii mai plauzibile, nu ? Are, cum sa nu..... doar se intalnesc in fiecare seara la Pic Poc acasa. Si impreuna si cu Sturza fac schimbul de informatii de dupa o zi de alergatura pe urmele voastre. Stiu asta deoarece ma pune Pic Poc sa-i duc acasa cu AMG-ul. 1
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 A intrebat tovarasul de ce brotacelul s-a luat exact de membrii care nu se baga in scandaluri si sunt persoane foarte decente pe forum! M-am gandit ca brotacelul, care clar nu e Afriq, a presupus ca persoanele care nu se manifesta de fel pe forum, ar avea ceva de ascuns, pe principiul cainele care latra nu musca, si invers! A aruncat o piatra in apa sa vada valurile! Cam atat, cred eu, ca s-a intamplat! Intr-adevar asta cred ca a fost ideea, hai sa aruncam niste acuzatii aiurea si sa vedem ce iese. Seamana un pic cu tacticile lui picpoc, o sughita oare?Numai ca presupunerea de care spui tu este dupa parerea mea gresita, unele persoane intai gandesc si apoi vorbesc/scriu, chiar daca asta inseamna ca se manifesta mai putin. 2 5
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Gata bre, suntem toti! Hai sa trollam! Eu am inceput deja! Il bagam si pe inginer in gashca si terminam forumul asta! Glumeam; pentru cei mai recalcitranti! Asta e chiar buna ... parol ! :clapp Are, cum sa nu..... doar se intalnesc in fiecare seara la Pic Poc acasa. Si impreuna si cu Sturza fac schimbul de informatii de dupa o zi de alergatura pe urmele voastre. Stiu asta deoarece ma pune Pic Poc sa-i duc acasa cu AMG-ul. Pe urmele noastre ? Mai chiar asa de mult a deranjat MM-ul nostru comunitatea, nu-mi vine sa cred ! Glumesc ... binenteles.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Nu pot sa cred ca ai zis asta. Gabriel ... ma bucur sa te citesc again. Raspuns corect : NOPE ... nu are pe ce se baza, nu cred ca am fost favorizat, dar cine stie, poate dansul are informatii mai plauzibile, nu ? g2br13lPaznic la ZOOPlatinum Member13429 postsJoined:18 November 20110 warning pointsReputation:3274Locatie:Constanta 2
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 7, 2015 Gata bre, suntem toti! Hai sa trollam! Eu am inceput deja! Il bagam si pe inginer in gashca si terminam forumul asta! Glumeam; pentru cei mai recalcitranti!Ioi, si asa am ajuns la peste 30 topice ignorate
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Asta e chiar buna ... parol ! :clapp Pe urmele noastre ? Mai chiar asa de mult a deranjat MM-ul nostru comunitatea, nu-mi vine sa cred ! Glumesc ... binenteles. Invidioasa lumea pentru masinile voastre... Amegeu, Ferrari...
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Nu pot sa cred ca ai zis asta. De ce ? More imput ... nu pot procesa !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Pe urmele noastre ? Mai chiar asa de mult a deranjat MM-ul nostru comunitatea, nu-mi vine sa cred ! Glumesc ... binenteles. Nu-i vorba de deranj. Asta e jobul lor. Sa arunce bombele pe piata. Acum nu prea stiu eu ce o sa se intample cu mierosul, caci le-a cam luat painea de la gura cu bomba despre bataie si scandal.
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Invidioasa lumea pentru masinile voastre... Amegeu, Ferrari... Nu cred, io am wv golf, is mai saracutz ase ... dar sanatos si fericit.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 De ce ? More imput ... nu pot procesa ! Poi din alea 13000 vreo 4000 sint doar trolleala din ultimul an de zile. 1
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 picpoc=brotacelu91?
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Nu-i vorba de deranj. Asta e jobul lor. Sa arunce bombele pe piata. Acum nu prea stiu eu ce o sa se intample cu mierosul, caci le-a cam luat painea de la gura cu bomba despre bataie si scandal. Crezi sincer ca vor exista si useri care vor pune botu ... si vor crede cele citite ? M-as mira, sincer ! Sper sa nu raman ase, mirat !!!
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 7, 2015 Nu intelegi nimic din topicul asta...sunt unii care au plecat de pe forumul asta, cu codalăul intre picioare, pe un altul, cica s-a futut forumul alalaltu', si acum ei nu mai au loc de joaca, s-au (re)intors pe nimfos, cu dezvaluiri si amintiri banale, amesteca intru-un MARE cacat pana cacatul nu mai are nici miros, se comporta ca niste domni galanti, care nu demult, futeau in penthouse-uri si 'faceau piscina' in Cristal, se acuza si agita intre ei ca niste doze de sprite si fanta...altii din plictiseala,intervin cu aceleasi chestii non-sense, si se fac la fel de neintelesi si de "sarcastici", ca si inainte (vezi ingeri), altii incearca sa explice,intr-un stil mereu elevat si indusuiotor fals,in fiecare postare, ca ei E domni (vezi olzi si noi)...fistic si fiasco!Nu mai zis de tot DG-ul, care e' infestat la propriu, de nebunie reala...s-adus de pula si fun-ul, si hazul, si tot. Iau o pauza ca-i mai bine asa, ma fut! 5 1
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 forumul defunct e elodia, topicul e 0tv&ddtv, avem nevoie de lazarus in mlastina plumbuitei la dd in direct senzational soc, soc, soc
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Nu intelegi nimic din topicul asta...sunt unii care au plecat de pe forumul asta, cu codalăul intre picioare, pe un altul, cica s-a futut forumul alalaltu', si acum ei nu mai au loc de joaca, s-au (re)intors pe nimfos, cu dezvaluiri si amintiri banale, amesteca intru-un MARE cacat pana cacatul nu mai are nici miros, se comporta ca niste domni galanti, care nu demult, futeau in penthouse-uri si 'faceau piscina' in Cristal, se acuza si agita intre ei ca niste doze de sprite si fanta...altii din plictiseala,intervin cu aceleasi chestii non-sense, si se fac la fel de neintelesi si de "sarcastici", ca si inainte (vezi ingeri), altii incearca sa explice,intr-un stil mereu elevat si indusuiotor fals,in fiecare postare, ca ei E domni (vezi olzi si noi)...fistic si fiasco!Nu mai zis de tot DG-ul, care e' infestat la propriu, de nebunie reala...s-adus de pula si fun-ul, si hazul, si tot. Iau o pauza ca-i mai bine asa, ma fut! Aici iti dau dreptate, dar iegzista buton report, nu ? Push it !Dar nu asta s-a dorit domnule de ce ? Trafic ... Jupane chiar nu vrei sa faci curat la DG ?
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 ? ec ed ia o pauza ca meriti 1 6
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Crezi sincer ca vor exista si useri care vor pune botu ... si vor crede cele citite ? M-as mira, sincer ! Sper sa nu raman ase, mirat !!! Citeste peste vreo 3 luni de zile. O sa vezi citate date de aici, postate ca dovezi indubitabile. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Aici iti dau dreptate, dar iegzista buton report, nu ? Push it !Dar nu asta s-a dorit domnule de ce ? Trafic ... Jupane chiar nu vrei sa faci curat la DG ? De fapt problema este alta. Cu topice de genul asta, nu mai poate fi el in prim plan.
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 De ce-l fute pe de ce grija de sarcasmul meu? Cu ce-l deranjeaza pe el ca discutam pe acest topic?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 ? ec ed ia o pauza ca meriti Sper ca n-ai facut referire la ce m-am gandit eu.
Postări Recomandate