Sari la conținut

Intrebare pentru Vypuss (caci precis este undeva pe aici..si nu numai el)!

Postări Recomandate

• Oras:West
Postat

De soarta.   :D Chiar crezi ca se bazeaza pe ceva broscuta ? 

Gabriel ... ma bucur sa te citesc again. 

Raspuns corect : NOPE ... nu are pe ce se baza, nu cred ca am fost favorizat, dar cine stie, poate dansul are informatii mai plauzibile, nu ?

• Oras:Africa
Postat

Si tu ai stilul sburatoarei masculine ... ex Angel aka TwoFaces, dar poate ma insel.

Am pus si eu doua intrebari pe care nici eu nu le inteleg si gata, m-ai citit!  :laugh2

Postat

Fratele meu , te agiti degeaba e o ceata totala si e clar ca unii sunt total pe dinafara.

Vorba lu` teposu (sofisticatu) s-a futut si topingul asta.

Respectele mele  :hihat

P.S. si cand mai treci prin Bucale i-ati o zi de concediu sa ne amintim de vremurile frumoase

Incerc prietene in Martie ... sper sa ne vedem sanatosi.

Postat

Gata bre, suntem toti! Hai sa trollam! Eu am inceput deja! Il bagam si pe inginer in gashca si terminam forumul asta! =)) 

Glumeam; pentru cei mai recalcitranti!

Postat

Gabriel ... ma bucur sa te citesc again. 

Raspuns corect : NOPE ... nu are pe ce se baza, nu cred ca am fost favorizat, dar cine stie, poate dansul are informatii mai plauzibile, nu ?

Are, cum sa nu..... doar se intalnesc in fiecare seara la Pic Poc acasa. Si impreuna si cu Sturza fac schimbul de informatii de dupa o zi de alergatura pe urmele voastre. Stiu asta deoarece ma pune Pic Poc sa-i duc acasa cu AMG-ul. :D 

• Like 1
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

A intrebat tovarasul de ce brotacelul s-a luat exact de membrii care nu se baga in scandaluri si sunt persoane foarte decente pe forum! M-am gandit ca brotacelul, care clar nu e Afriq, a presupus ca persoanele care nu se manifesta de fel pe forum, ar avea ceva de ascuns, pe principiul cainele care latra nu musca, si invers!

A aruncat o piatra in apa sa vada valurile! Cam atat, cred eu, ca s-a intamplat! :)

Intr-adevar asta cred ca a fost ideea, hai sa aruncam niste acuzatii aiurea si sa vedem ce iese. Seamana un pic cu tacticile lui picpoc, o sughita oare?

Numai ca presupunerea de care spui tu este dupa parerea mea gresita, unele persoane intai gandesc si apoi vorbesc/scriu, chiar daca asta inseamna ca se manifesta mai putin.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Gata bre, suntem toti! Hai sa trollam! Eu am inceput deja! Il bagam si pe inginer in gashca si terminam forumul asta! =)) 

Asta e chiar buna ... parol ! 

:clapp

Are, cum sa nu..... doar se intalnesc in fiecare seara la Pic Poc acasa. Si impreuna si cu Sturza fac schimbul de informatii de dupa o zi de alergatura pe urmele voastre. Stiu asta deoarece ma pune Pic Poc sa-i duc acasa cu AMG-ul. :D

Pe urmele noastre ? Mai chiar asa de mult a deranjat MM-ul nostru comunitatea, nu-mi vine sa cred !

:shocked

Glumesc ... binenteles.

Postat

Nu pot sa cred ca ai zis asta.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gabriel ... ma bucur sa te citesc again

g2br13l

Paznic la ZOO

• Like 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ioi, si asa am ajuns la peste 30 topice ignorate :laugh2

Postat

Asta e chiar buna ... parol ! 

:clapp

Pe urmele noastre ? Mai chiar asa de mult a deranjat MM-ul nostru comunitatea, nu-mi vine sa cred !

Glumesc ... binenteles.

Invidioasa lumea pentru masinile voastre...

Amegeu, Ferrari...

Postat

Glumesc ... binenteles.

Nu-i vorba de deranj. Asta e jobul lor. Sa arunce bombele pe piata. Acum nu prea stiu eu ce o sa se intample cu mierosul, caci le-a cam luat painea de la gura cu bomba despre bataie si scandal. :D 

Postat

Invidioasa lumea pentru masinile voastre...

Amegeu, Ferrari...

Nu cred, io am wv golf, is mai saracutz ase ... dar sanatos si fericit.

:laugh2

Postat

Nu-i vorba de deranj. Asta e jobul lor. Sa arunce bombele pe piata. Acum nu prea stiu eu ce o sa se intample cu mierosul, caci le-a cam luat painea de la gura cu bomba despre bataie si scandal. :D

Crezi sincer ca vor exista si useri care vor pune botu ... si vor crede cele citite ? M-as mira, sincer ! Sper sa nu raman ase, mirat !!!

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Nu intelegi nimic din topicul asta...sunt unii care au plecat de pe forumul asta, cu codalăul intre picioare, pe un altul, cica s-a futut forumul alalaltu', si acum ei nu mai au loc de joaca, s-au (re)intors pe nimfos, cu dezvaluiri si amintiri banale, amesteca intru-un MARE cacat pana cacatul nu mai are nici miros, se comporta ca niste domni galanti, care nu demult, futeau in penthouse-uri si 'faceau piscina' in Cristal, se acuza si agita intre ei ca niste doze de sprite si fanta...altii din plictiseala,intervin cu aceleasi chestii non-sense, si se fac la fel de neintelesi si de "sarcastici", ca si inainte (vezi ingeri), altii incearca sa explice,intr-un stil mereu elevat si indusuiotor fals,in fiecare postare, ca ei E domni (vezi olzi si noi)...fistic si fiasco!Nu mai zis de tot DG-ul, care e' infestat la propriu, de nebunie reala...s-adus de pula si fun-ul, si hazul, si tot. :(

Iau o pauza ca-i mai bine asa, ma fut!

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Nu intelegi nimic din topicul asta...sunt unii care au plecat de pe forumul asta, cu codalăul intre picioare, pe un altul, cica s-a futut forumul alalaltu', si acum ei nu mai au loc de joaca, s-au (re)intors pe nimfos, cu dezvaluiri si amintiri banale, amesteca intru-un MARE cacat pana cacatul nu mai are nici miros, se comporta ca niste domni galanti, care nu demult, futeau in penthouse-uri si 'faceau piscina' in Cristal, se acuza si agita intre ei ca niste doze de sprite si fanta...altii din plictiseala,intervin cu aceleasi chestii non-sense, si se fac la fel de neintelesi si de "sarcastici", ca si inainte (vezi ingeri), altii incearca sa explice,intr-un stil mereu elevat si indusuiotor fals,in fiecare postare, ca ei E domni (vezi olzi si noi)...fistic si fiasco!Nu mai zis de tot DG-ul, care e' infestat la propriu, de nebunie reala...s-adus de pula si fun-ul, si hazul, si tot. :(

Iau o pauza ca-i mai bine asa, ma fut!

Aici iti dau dreptate, dar iegzista buton report, nu ? Push it !

Dar nu asta s-a dorit domnule de ce ? Trafic ... Jupane chiar nu vrei sa faci curat la DG ?

Postat

Aici iti dau dreptate, dar iegzista buton report, nu ? Push it !

Dar nu asta s-a dorit domnule de ce ? Trafic ... Jupane chiar nu vrei sa faci curat la DG ?

De fapt problema este alta. Cu topice de genul asta, nu mai poate fi el in prim plan. :D 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...