honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 De fapt problema este alta. Cu topice de genul asta, nu mai poate fi el in prim plan. Care este problema cu topicul de fata? Cine stie...
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 De fapt problema este alta. Cu topice de genul asta, nu mai poate fi el in prim plan. Interesanta observatie ... poti detalia Gabriel ?
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 7, 2015 ? ec ed ia o pauza ca meriti Esti pervers! De ce nu mi-ai dat -1 inainte sa iti dau eu? Mi-ai dat deabia dupa ce ti-am dat eu, pe stiul romanesc! Mai mergem la tenis? 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Interesanta observatie ... poti detalia Gabriel ? Vrei sa ma acuze lumea de aderare la MM ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Care este problema cu topicul de fata? Cine stie... Drradu e problema.
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Esti pervers! De ce nu mi-ai dat -1 inainte sa iti dau eu? Mi-ai dat deabia dupa ce ti-am dat eu, pe stiul romanesc! Mai mergem la tenis? Vezi jupane de ce ti-am explicat ca gresesti cand ii faci pe multzi verzi ? Se minuseaza reciproc pe unde apuca ... sa ma scuze domnii de ce si jack, este o observatie pertinenta catre jupanu (si nu e singulara). 1
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Vezi jupane de ce ti-am explicat ca gresesti cand ii faci pe multzi verzi ? Se minuseaza reciproc pe unde apuca ... sa ma scuze domnii de ce si jack, este o observatie pertinenta catre jupanu (si nu e singulara). Sa se taie intre ei da-i dreq!!! 1
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Vrei sa ma acuze lumea de aderare la MM ? Nu mai iegzista MM gabriele, a fost odata, desi ... cu majoritatea vorbesc la telefon mereu.
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 Sper ca n-ai facut referire la ce m-am gandit eu. Nu stiu bre, eu am glumit si vad ca eced s-a suparat si mi-a dat -1 Esti pervers! De ce nu mi-ai dat -1 inainte sa iti dau eu? Mi-ai dat deabia dupa ce ti-am dat eu, pe stiul romanesc! Mai mergem la tenis? Mergem, cum sa nu, mai ales ca suntem chit cu minusurile acum 2 5
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 frustranta lipsa a privilegiilor in paradisul novicelor
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 frustranta lipsa a privilegiilor in paradisul novicelor WRONG my friend, daca astea-s privilegii ... mai bine lipsa.
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Ianuarie 7, 2015 Drradu e problema. si-a luat Pisicu' titlu' de doctor ?
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 si-a luat Pisicu' titlu' de doctor ? Ce interes ar fi avut pisicul sa mentioneze de celalalt forum? Nu vad logica! Nu se gandea ca iese "scandal"?
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 . Ai editat ... te deranjeaqza ca unii deapana amintiri din vremurile bune ? Mai bine decat sa se injure, sa ia unele-altele in _(aia), sa troleze, sa spameze ... nu crezi ? Si nu se polueaza tot DG-ul, nu ?Daca te deranjeaza ... poti da ignore, simplu. 1
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Ianuarie 7, 2015 Mierosule , sa-ti faca cineva o schema ? Pai taman scandalul e samanta ! 1
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 si-a luat Pisicu' titlu' de doctor ?de la vvponta - celalalt pisicut
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Ianuarie 7, 2015 Ai editat ... te deranjeaqza ca unii deapana amintiri din vremurile bune ? Mai bine decat sa se injure, sa ia unele-altele in _(aia), sa troleze, sa spameze ... nu crezi ? Si nu se polueaza tot DG-ul, nu ?Daca te deranjeaza ... poti da ignore, simplu. Pai cum s-ar mai baga in seama asa coane Scrat ?
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 Ce interes ar fi avut pisicul sa mentioneze de celalalt forum? Nu vad logica! Nu se gandea ca iese "scandal"? Poate chiar se intreba omul ce se intampla cu "concurenta" Si daca iese si scandal cu atat mai bine.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Nu mai iegzista MM gabriele, a fost odata, desi ... cu majoritatea vorbesc la telefon mereu. Nu imi spune ca ati dat-o pe sucuri naturale. P.S. Dar nu s-a rupt cam repede ?
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 Poate chiar se intreba omul ce se intampla cu "concurenta" Si daca iese si scandal cu atat mai bine.era Vatican vs Las Vegas Vaticanul a disparut a ramas Sin City
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 si-a luat Pisicu' titlu' de doctor ? Nu si-a luat. L-a primit. E Doctor Honoris Causa la Universitatea de Sex.
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 Nu imi spune ca ati dat-o pe sucuri naturale. Cel mai bun este acum sucul natural de struguri
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 7, 2015 Ai editat ... te deranjeaqza ca unii deapana amintiri din vremurile bune ? Mai bine decat sa se injure, sa ia unele-altele in _(aia), sa troleze, sa spameze ... nu crezi ? Si nu se polueaza tot DG-ul, nu ?Daca te deranjeaza ... poti da ignore, simplu. Nu stiu daca s-a referit la mine sau la pisicutz, de asta am editat.Gabriellè, te-ai referit la mine sau la pisicutz, la aia cu prim planul?
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Pai cum s-ar mai baga in seama asa coane Scrat ? Nu stiu ... cu ceva interesant as putea spune, nu ? Nu imi spune ca ati dat-o pe sucuri naturale. P.S. Dar nu s-a rupt cam repede ? Deloc ... as putea spune. Daca spun mai multe cine stie ce cred altzii ... mai bine ramane strict asa.
Postări Recomandate