honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Mierosule , sa-ti faca cineva o schema ? Pai taman scandalul e samanta ! Nu cred ca ar fi in interesul lui! Atata tot! Nu are destul scandal cu "debiliticii" astia de aici?
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Ianuarie 7, 2015 Nene Scrat , intra pe mess
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Nu stiu ... cu ceva interesant as putea spune, nu ? "Frumusetea" e in ochii privitorului
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2015 Postat Ianuarie 7, 2015 MM-ul revine! O singura conditie: Vypus sa nu mai fuga ca Cenusareasa cand gongul bate ora 00:00. Macar sa lase pantofii la masă. Pam-pam! ) 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Nu stiu daca s-a referit la mine sau la pisicutz, de asta am editat.Gabriellè, te-ai referit la mine sau la pisicutz, la aia cu prim planul? Nu stiu. Tu ce crezi ?
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 Nu stiu daca s-a referit la mine sau la pisicutz, de asta am editat.Gabriellè, te-ai referit la mine sau la pisicutz, la aia cu prim planul? Evident ca la tine se referea, locul tau e in prim-plan (JOKE!)Vezi ca la tenis de masa era vorba 2 5
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 7, 2015 Nu stiu. Tu ce crezi ? Ca da, de asta iti si dadusem replica.Ti-o dau din nou, nu e problema!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Nu stiu ... cu ceva interesant as putea spune, nu ? Deloc ... as putea spune. Daca spun mai multe cine stie ce cred altzii ... mai bine ramane strict asa. Sa te atzatz putin ? Sa iasa trafic ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Ca da, de asta iti si dadusem replica.Ti-o dau din nou, nu e problema! N-ai cum.... la mine e ceatza densa.
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Sa te atzatz putin ? Sa iasa trafic ? Shoot nene ... fara mila. Poate ii mai trece supararea jupanului oleaca, nu ?
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 7, 2015 Sa te atzatz putin ? Sa iasa trafic ? Cu atzatzatul asta, poti sa o faci cu tovarasi tai din Constanta,cand mergeti la padure. Ai fi putut sa ma provoci, dar nu stii din astea!
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 7, 2015 MM-ul revine! O singura conditie: Vypus sa nu mai fuga ca Cenusareasa cand gongul bate ora 00:00. Macar sa lase pantofii la masă. Pam-pam! ) Flo .. imi dai voie sa te sparg un picutz !? Asa din prietenie !! Mess-ul meu a ramas acelasi ! 4 2
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Flo .. imi dai voie sa te sparg un picutz !? Asa din prietenie !! Coane!!!
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Flo .. imi dai voie sa te sparg un picutz !? Asa din prietenie !! Oooo ... nene raffa, respecte far de numbar !Poci edita ... deci hai sa revenim la nick-urile noastre care ne-au consacrat, ... P.S. Fac postari ... jupane sa ma lasi necolorat, plizzz
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Shoot nene ... fara mila. Poate ii mai trece supararea jupanului oleaca, nu ? Imi e frica. Acum sinteti ardeleni amandoi.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 Cu atzatzatul asta, poti sa o faci cu tovarasi tai din Constanta,cand mergeti la padure. Ai fi putut sa ma provoci, dar nu stii din astea! Ce rost ar avea ? Tu ai talentul sa te provoci si singur.
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 7, 2015 PeSeu : Imi cer scuze. Uitai sa va salut !La multi ani stimabililor ! 5 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 7, 2015 Ce rost ar avea ? Tu ai talentul sa te provoci si singur. Ok
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Oooo ... nene raffa, respecte far de numbar !Poci edita ... deci hai sa revenim la nick-urile noastre care ne-au consacrat, ... Honey (cu tine vb) amice. M-au banat coane! M-au banat!!
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 se cunoaste ca s-a sfarsit o lume, zombii de acolo au iesit din catacombe si umbla printre noi
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 7, 2015 HH , nimic nu se sfarseste ! Totul se transforma !
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Imi e frica. Acum sinteti ardeleni amandoi. Baga mare nene ... si Oradea nu-i ase departe de mine. Plus ca am cativa prieteni si prietene pe acolo ...aaa, si o zuza mica de vizitat, cine stie ?Ti-e frica de jupan, sau mai mult ti-e de coloare ? Dupa mine ... sincer ... cam naspa mov ! Parol !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2015 M-au banat coane! M-au banat!! Poti sa il pui in loc de serios contributor.
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Sau poate imi schimba nick-ul, pisoiul!
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 7, 2015 HH , nimic nu se sfarseste ! Totul se transforma ! habar n-ai ce s-a sfarsit si mai ales ce urmeaza sa se transforme, pseudocontrolul s-a sfarsit.
Postări Recomandate