Sari la conținut

Aida - Mosilor - 0734633558

Vizitator Samira_Sami

Postări Recomandate

Vizitator Samira_Sami
Reputație: 0
Postat

Promitatoare...."Apartament ok, curat, prosop curat, gel de dus prezent la baie. Servicii: oral si normal 100 lei o finalizare sau 150 ora. Oralul se poate si neprotejat, insa fara finalizare orala. Fata: are 180, insa doar pe tocuri. La fata este simpatica, fara sa fie insa vreo frumusete. Frecventeaza cam des salonul de brtonzat. Prestatia: un oral neprotejat facut cu destula pricepere, se insurubeaza placut pe madular, il umezeste bine. Nu poate insa DT. Dupa sesiunea placuta de la oral am trecut la normal, mai intai un misionar la care am trecut foarte natural la o pozitie cu picioarele ei lungi pe umerii mei. Am continuat si finalizat intr-un doggy prelungit, atat spre bucuria mea cat si se pare spre placerea ei, avand (sau simuland foarte bine) un orgasm prin minutul 20. Una peste alta o experienta pertotal ok."help cu pozele!

Postat

SEXY SI SEDUCATOARE OFER MOMENTE DE EXTAZ DOMNILOR GENEROSI SI MANIERATI.Tel: 0734.633.558Tarif: 100 RON FINALIZAREApost-727-133409712079_thumb.jpgpost-727-13340971208_thumb.jpgpost-727-13340971208_thumb.jpgpost-727-133409712081_thumb.jpg

Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Postat

Se pot da mai multe detalii si note ?Foarte interesanta , o scala de comparatie ar ajuta mult.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.