talisker Reputație: -376 Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Cassy...ce vrei sa sugerezi ca exista intentie de a da access in asa zisele zone "premium" diferitelor persoane care nu merita sau care au un interes in scopuri care dauneaza comunitatii ... dar vai, asa ceva e de neimaginat 1 5 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 As dori sa stiu daca pe 16 seara ai avea un moment liber pentru mine ajung doar seara in ClujBuna seara. Ne pare rau, vom avea "sesiune" doar in 22/24 ianuarie. Urmatoarea sesiune va fi peste aproximativ o luna. Multumim pentru intelegere si pentru atentie. Link spre comentariu
lucianqwert Reputație: 2 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 E asta e ...mersi oricum Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Buna ziua. Din cauza cererii masive suntem nevoiti sa inchidem lista pentru 22/24 ianuarie. Va multumim pentru amabilitate, rabdare si bun simt. Vom anunta din vreme urmatoarea sesiune de lucru. Multumim si platformei si speram intr-o buna colaborare.Asteptam cu nerabdare recenziile si promitem sa ne straduim sa fie cat mai favorabile! D&S 2 Link spre comentariu
sandor Reputație: 7 Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Buna !Am si eu o intrebare,si anume ,musafirul trebuie neaparat sa ia parte la actiune in mod activ sau se poate rezuma doar la a fi spectator si sa aiba eventual implicare minimala,gen mangaiere,sarut etc.Multumesc Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Buna !Am si eu o intrebare,si anume ,musafirul trebuie neaparat sa ia parte la actiune in mod activ sau se poate rezuma doar la a fi spectator si sa aiba eventual implicare minimala,gen mangaiere,sarut etc.MultumescBuna seara. Musafirul primeste in general tot ceea ce isi doreste. Suntem dornici sa oferim placere, si daca dorinta ta e sa privesti intai, asta oferim.Trebuie doar sa te exprimi si daca dorinta ta face parte din gama noastra de apucaturi, atunci aplicam celebrul dicton romanesc, eroi sa trecem la treaba!Ne cerem scuze celor carora nu le-am putut raspunde la telefon. La serviciu, in familie, nu putem vorbi asemenea lucruri. Inapoi nu sunam sa nu facem necazuri nimanui. In general, cine insista reuseste sa vorbeasca cu noi. Din nefericire suntem coplesiti de numarul urias de pofticiosi. Ne cerem scuze si speram ca in timp sa ne putem intalni cu cat mai multi dintre voi. Toate cele bune! 2 Link spre comentariu
luc 18 Reputație: 13 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Concrete,dintre atatea cereri a fost careva de pe aici??? Link spre comentariu
luc 18 Reputație: 13 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Ca au fost coplesiti! Nici o recenzie? 1 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Pai din ce am inteles prima sesiune de lucru e acum din 22 pana in 24 ian, deci cum ar venii, o sa urmeze si recenziile dupa 24 3 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Pai din ce am inteles prima sesiune de lucru e acum din 22 pana in 24 ian, deci cum ar venii, o sa urmeze si recenziile dupa 24normal asa trebuie,daca este normal. Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Buna ziua. Trebuie sa imi cer scuze celor care s-au programat pentru saptamana aceasta, dar raceala care ma sacaia s-a dovedit azi, la medic, a fi o viroza respiratorie. Din zgarcenie (pentru ca nu vreau sa impart cu nimeni aceasta viroza!) sunt nevoita sa aman cu o saptamana toate programarile. Vom incerca sa mentinem aceiasi lista de programari, in masura in care domnii isi mentin dorinta de a ne vedea, la aceleasi ore. Stiu cate acrobatii sunt nevoiti sa faca unii barbati pentru a scapa de radar si de aceea parerea mea de rau e cu atat mai mare. Dar va rog sa intelegeti, sunt situatii in care nu mai depinde de tine. Nu as vrea sa plecati de la mine cu viroze, ci doar cu amintiri frumoase. Multumesc pentru intelegere. Noua sesiune, deci, 29/31 ianuarie. Dorina 7 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 E bine sa fi si zgarita cateodata .....) Buna ziua. Trebuie sa imi cer scuze celor care s-au programat pentru saptamana aceasta, dar raceala care ma sacaia s-a dovedit azi, la medic, a fi o viroza respiratorie. Din zgarcenie (pentru ca nu vreau sa impart cu nimeni aceasta viroza!) sunt nevoita sa aman cu o saptamana toate programarile. Vom incerca sa mentinem aceiasi lista de programari, in masura in care domnii isi mentin dorinta de a ne vedea, la aceleasi ore. Stiu cate acrobatii sunt nevoiti sa faca unii barbati pentru a scapa de radar si de aceea parerea mea de rau e cu atat mai mare. Dar va rog sa intelegeti, sunt situatii in care nu mai depinde de tine. Nu as vrea sa plecati de la mine cu viroze, ci doar cu amintiri frumoase. Multumesc pentru intelegere. Noua sesiune, deci, 29/31 ianuarie. Dorina Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Buna ziua. Trebuie sa imi cer scuze celor care s-au programat pentru saptamana aceasta, dar raceala care ma sacaia s-a dovedit azi, la medic, a fi o viroza respiratorie. Din zgarcenie (pentru ca nu vreau sa impart cu nimeni aceasta viroza!) sunt nevoita sa aman cu o saptamana toate programarile. Vom incerca sa mentinem aceiasi lista de programari, in masura in care domnii isi mentin dorinta de a ne vedea, la aceleasi ore. Stiu cate acrobatii sunt nevoiti sa faca unii barbati pentru a scapa de radar si de aceea parerea mea de rau e cu atat mai mare. Dar va rog sa intelegeti, sunt situatii in care nu mai depinde de tine. Nu as vrea sa plecati de la mine cu viroze, ci doar cu amintiri frumoase. Multumesc pentru intelegere. Noua sesiune, deci, 29/31 ianuarie. Dorina si cu asta sau dus recenziile pana luna viitoare. Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 si cu asta sau dus recenziile pana luna viitoare. Eu zic sa fii optimist. Ma simt mult mai bine, am decis ca miercuri-vineri primim musafiri. Cu putina rabdare, primele recenzii vor fi aplicate spre sfarsitul saptamanii viitoare. Link spre comentariu
jason4u Reputație: 261 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 aplicate?? Link spre comentariu
luc 18 Reputație: 13 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Incepe sa fie modelul Tânār si nelinistit! 1 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Draga Luc, ai 25% discount pentru ca m-ai facut tanara. Si 50% adaus pentru ca m-ai facut nelinistita! 7 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 23, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Draga Luc, ai 25% discount pentru ca m-ai facut tanara. Si 50% adaus pentru ca m-ai facut nelinistita! Asa-i ca ti-ar placea sa fii printesa? 2 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Asa-i ca ti-ar placea sa fii printesa? si sa vină prințul pe cal alb. 1 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Se trece de la Tanar si nelinistit la Sulleyman ? )))))))))))) Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Tanar si nelinistit?Sulleyman? Eu zic sa ridicati stacheta, baieti. Incercati filmul lui Steve MCQueen, ~SHAME~. Ar trebui sa fie lectura obligatorie pentru utilizatorii nimfo! 1 Link spre comentariu
luc 18 Reputație: 13 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Mai aduc o sticla de vin si "aia e"! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 26, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Se trece de la Tanar si nelinistit la Sulleyman ? ))))))))))))va urma Sulleyman in varianta romanească! Link spre comentariu
camarro Reputație: 2978 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Buna dimineata,sunat vorbit la tel cu domnul si stabilit detalii.Eu am cerut sa intru doar cu Dorina.Locatia este in Zorilor la stabilimentul binecunoscut.Ajuns am fost primit de Dorina si invitat la o poveste si un suc,unde am fost acompaniati si de prezenta sotului.Sunt doua persoane super calde si lejere.A fost o atmosfera care itii da impresia ca esti in vizita la niste prieteni.Am fost poftit la baie primit prosop curat si papuci de casa.Ajuns in camera de lucru Dorina stie sa se comporte cu clientul extrem de atenta la absolut tot ce face si face bine.Eu am beneficiat de o singura finalizare un ON si NP,unde se descurca foarte bine,atenta cu absolut toate zonele. Locatie 9 GFE 10 Atitudine 10 ON 9,5 NP 9 Da eu pot sa recomand a fost o experienta care sigur nu o regret.Am platit 200 de ron si am stat aproape o ora jumatate.Toate cele bune la toti. 16 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Buna dimineata,sunat vorbit la tel cu domnul si stabilit detalii.Eu am cerut sa intru doar cu Dorina.Locatia este in Zorilor la stabilimentul binecunoscut.Ajuns am fost primit de Dorina si invitat la o poveste si un suc,unde am fost acompaniati si de prezenta sotului.Sunt doua persoane super calde si lejere.A fost o atmosfera care itii da impresia ca esti in vizita la niste prieteni.Am fost poftit la baie primit prosop curat si papuci de casa.Ajuns in camera de lucru Dorina stie sa se comporte cu clientul extrem de atenta la absolut tot ce face si face bine.Eu am beneficiat de o singura finalizare un ON si NP,unde se descurca foarte bine,atenta cu absolut toate zonele. Locatie 9 GFE 10 Atitudine 10 ON 9,5 NP 9 Da eu pot sa recomand a fost o experienta care sigur nu o regret.Am platit 200 de ron si am stat aproape o ora jumatate.Toate cele bune la toti. Multumim pentru recenzie, Camarro. Daca ai observatii de facut, sunt gata sa le primesc si sa privesc treaba asta prin ochii musafirului. Speram ca te-ai simtit bine si te mai asteptam cu drag la noi! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum