mark2000 Reputație: 3125 Postat August 22, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat August 22, 2016 Hai mai Dorina.... speram macar ca un 5.... ca tot veneam la marire !! ))) 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Sesiunea de examinare s-a încheiat, cei care s-au prezentat la examen au fost declarați repetenți și ne vedem la reexaminare, luna viitoare. :clapp... Pe curând! Da' aia ce nu aveau toate lectiile facute inainte de sesiune, si drept urmare nu s-or prezentat la asta' sesiune, is acceptati la reexaminare?
palosulgros Reputație: 6026 Postat August 22, 2016 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat August 22, 2016 Hmm daca mai vin si eu cu un baiat de aici de pe forum ,ma primiti!?Adica sa fim 4 ?!?!Chiar vorbesc serios! Multumesc pentru un eventual raspunsUnde se fac inscrierile?
cipcirip Reputație: 484 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Nu cred ca trebuie sa schimbati numarul, cel mai probabil aveti o redirectionare activa pe un alt numar de telefon. Verificati, sau din meniul telefonului sau cu coduri de operator ce redirectionari aveti active si apoi anulati-le.Jinks out De fapt nr. a fost gresit editat de catre Dorina de la bun inceput. ;-) La cat e de nebunatica, nu ma mir. ) Din pacate, prestatia mea a fost de nota 2, pe scurt, m-am facut de kko, nu mi s-a mai intamplat niciodata, m-am dus ca un viteaz, cu scenarii, si am plecat cu coada-ntre picioare. Oricum, atitudinea, comunicarea si empatia celor doi ma face sa ma aplec in fata lor. S-aveti parte de tot ceea ce va doriti, meritati din plin. 4
laurastio Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Ciao d&s. Pe cand urmatoarea secsiune?
markion Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Cum se poate da de voi pentru cei care nu au mess? Adresa mentionata nu mai functioneaza in mailuri. Mersi!
gicutzucontra Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 24, 2016 Am incercat si eu pe mail, insa fara succes. Cum as putea primi numarul vostru de telefon? Multumesc.
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 26, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 26, 2016 Dorina, îmi retrag cuvintele urate, iartă-ma! Sigur, Olec. Să trăiești sănătos și cu cine-ți place! 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 26, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 26, 2016 Cum se poate da de voi pentru cei care nu au mess? Adresa mentionata nu mai functioneaza in mailuri. Mersi! Dacă nu ai mess poți încerca pe Skype. Pupici. 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 26, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 26, 2016 Da' aia ce nu aveau toate lectiile facute inainte de sesiune, si drept urmare nu s-or prezentat la asta' sesiune, is acceptati la reexaminare? Vai, maestre, sunt onorată. Te așteptăm. 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 26, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 26, 2016 Unde se fac inscrierile? Cu cine-mi intră Corina pe ușă, e doar treaba ei. Deci la ea cred că se fac înscrierile. 1
parolistul Reputație: 178 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Dorina,am asteptat sa-mi spui daca m-ai gasit si pe mine in agenda tel tau ca sa pot lua legătură cu tine dar nu am primit nici un raspuns. Mai am vreo speranta? Am spus ca imi doresc mult sa ma întâlnesc cu voi.
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 28, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 28, 2016 Dorina,am asteptat sa-mi spui daca m-ai gasit si pe mine in agenda tel tau ca sa pot lua legătură cu tine dar nu am primit nici un raspuns. Mai am vreo speranta? Am spus ca imi doresc mult sa ma întâlnesc cu voi.Ai id-ul nostru de mess, cel de skype, ai și numărul nostru de telefon (același, nu l-am schimbat). Deci nu dispera, suntem în conexiune. Totul e să te sincronizezi cu noi la o sesiune. Pupici!
parolistul Reputație: 178 Postat August 28, 2016 Postat August 28, 2016 Multumesc pentru raspuns. Nu disper,vreau doar sa ajung la voi.
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 28, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 28, 2016 Buna cand e următoarea??15, 16 și 17 septembrie, dar nu e bătută în cuie. Anunț din vreme.
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 28, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 28, 2016 Multumesc pentru raspuns. Nu disper,vreau doar sa ajung la voi. Cum spuneam, totul e să te poți sincroniza cu programul. Din partea noastră ai toată disponibilitatea, apreciez dorința ta de a ne întâlni. Pupici!
george cristian Reputație: 136 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Astia nu-s aia care strigau in gura mare ca se lasa? Ca si-au facut bolunzelile, etc. si ca au terminat? Ba mai erau si ofticati candva?S-or terminat banutii cumva?
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 29, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 29, 2016 Astia nu-s aia care strigau in gura mare ca se lasa? Ca si-au facut bolunzelile, etc. si ca au terminat? Ba mai erau si ofticati candva?S-or terminat banutii cumva? Nu știu ce să spun, dar eu zic să nu sunt ei. 6 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat August 29, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat August 29, 2016 Foarte tare....bv. Dorina!
raxxu23 Reputație: 52 Postat August 31, 2016 Oras:ab Oras:ab Postat August 31, 2016 Buna dorina.ce id de mes ai.am mai fost la voi.nu merge cel vechi
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 31, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat August 31, 2016 Buna dorina.ce id de mes ai.am mai fost la voi.nu merge cel vechi dorinasorindorina pe mess, și dorina.dorna pe skype. Pupicei.
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Postat August 31, 2016 Astia nu-s aia care strigau in gura mare ca se lasa? Ca si-au facut bolunzelile, etc. si ca au terminat? Ba mai erau si ofticati candva?S-or terminat banutii cumva?Tu iara nu esti ala care era acuzat ca a scris o recenzie falsa? Daca tot dezgropam morti...
gugumagu Reputație: 200 Postat August 31, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 31, 2016 Nu știu ce să spun, dar eu zic să nu sunt ei.Daca au decis sa revina este strict problema lor. Sunt si alte protagoniste care au procedat la fel. Si sunt destule. Nu ne obliga nimeni sa nu le vizitam doar pentru simplul motiv ca au renuntat odata si s-au razgandit, revenind ulterior.
titus steelat Reputație: 86 Postat August 31, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 31, 2016 Vai de mine, Parolistul ia foc. Doaaamneee... Sunteti bine de tot spalati pe creier unii. Telenovelas.Scuze, Dorinuta, dar nu iti vine sa iti versi matele? Mai poti?Fute-i, tu mama, fute-i bine, ca-s tare prosti saracii. Scandal Ion
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum