sarpex Reputație: 110 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Pe la Cluj cand veniti? Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Pe la Cluj cand veniti?Nu înțeleg întrebarea. Suntem clujeni. Doar că ”evenimentul” se petrece ”decât” o dată pe lună, o zi sau două, nu mai mult. Nu mă interesează cantitatea, vreau calitate și pasiune. 2 Link spre comentariu
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Nu înțeleg întrebarea. Suntem clujeni. Doar că ”evenimentul” se petrece ”decât” o dată pe lună, o zi sau două, nu mai mult. Nu mă interesează cantitatea, vreau calitate și pasiune.Cand ar avea loc urmatoarea intalnire? Link spre comentariu
castorul2002 Reputație: 53 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Bv Oras:Bv Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Așteptăm cu nerăbdare o noua sesiune! 1 Link spre comentariu
lukkky Reputație: 85 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Eu încerc sa merg la ei cred ca de 1 an si nimic 😢😢😢😢. Sa fiu chiar așa de ghinionist? Te pup dorina Link spre comentariu
mardaretm Reputație: 30 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Eu încerc sa merg la ei cred ca de 1 an si nimic . Sa fiu chiar așa de ghinionist? Te pup dorina Cred ca ai un pic de ghinion pentru ca tocmai ce au avut o sesiune saptamana trecuta in Cluj. Nu inteleg cum de va este greu sa dati de Dorina si Sorin, din punctul meu de vedere sunt extrem de usor de abordat. Odata ce am aflat ca sesiune din Septembrie nu mai este la Bucuresti ci la Cluj, le-am scris pentru ca din intamplare urma sa fiu in Cluj in perioada respectiva. Am comunicat foarte bine pe WhatsApp , i-am trimis Dorinei o lista de activitati din care am bifat cateva , iar multe au mai ramas pentru alta data. In rest sunt 100% de acord cu recenziile pozitive precum si cu propria lor descriere.M-am convins ca o fac din perversitate si pentru placere in primul rand. Eu m-am simtit bine si i-am si ramas dator lui Sorin cu o bere pentru reparatia patului rupt .Acum am pretext sa ma mai vad inca odata cu ei :P Ii recomand cu caldura celor cu minte perversa. 2 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Cred ca ai un pic de ghinion pentru ca tocmai ce au avut o sesiune saptamana trecuta in Cluj. Nu inteleg cum de va este greu sa dati de Dorina si Sorin, din punctul meu de vedere sunt extrem de usor de abordat. Odata ce am aflat ca sesiune din Septembrie nu mai este la Bucuresti ci la Cluj, le-am scris pentru ca din intamplare urma sa fiu in Cluj in perioada respectiva. Am comunicat foarte bine pe WhatsApp , i-am trimis Dorinei o lista de activitati din care am bifat cateva , iar multe au mai ramas pentru alta data. In rest sunt 100% de acord cu recenziile pozitive precum si cu propria lor descriere.M-am convins ca o fac din perversitate si pentru placere in primul rand. Eu m-am simtit bine si i-am si ramas dator lui Sorin cu o bere pentru reparatia patului rupt .Acum am pretext sa ma mai vad inca odata cu ei :P Ii recomand cu caldura celor cu minte perversa. Pat reparat. Pune berea la rece. 2 Link spre comentariu
lukkky Reputație: 85 Postat Octombrie 2, 2018 Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Sunt de acord cu tine doar ca nu stau tot timpul pe acest forum intru ff rar. Poate de aia. Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Sunt de acord cu tine doar ca nu stau tot timpul pe acest forum intru ff rar. Poate de aia. Păi, (un)lukky, caută-mă tu, caută-mă tu, caută-mă tuuuu!!! Ne putem ”contacta” pe WhatsApp. Ai numărul meu în semnătură. Pupici. 10 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 578 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Dorina, Ai un mare like pentru poza numarl 1. Cel de jos e Sorin, nu? Ce fericita trebuie sa fi fost tu! ;) Pupici! Link spre comentariu
alexxxa Reputație: 2 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Am cunoscut acest minunat cuplu in decembrie 2016 în orașul lor natal. După multe discuții prealabile și stabilirea detaliilor pentru joacă, am rămas foarte plăcut surprins să văd doi oameni extrem de deschiși, naturali și primitori.Dorina este o femeie foarte frumoasă, copilăroasă, super îngrijită, cu o piele fină care adoră să fie sărută peste tot; iar Dorin un adevărat domn care te face să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu ei doi. Experiența a fost unică, Dorina s-a încăpățânat să accepte orice provocare, inclusiv selfpiss și la sfârșit să savureze totul din...palmă. Remember Dorina? 😀Vă pup și aștept revederea. Valentin 2 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Am cunoscut acest minunat cuplu in decembrie 2016 în orașul lor natal. După multe discuții prealabile și stabilirea detaliilor pentru joacă, am rămas foarte plăcut surprins să văd doi oameni extrem de deschiși, naturali și primitori.Dorina este o femeie foarte frumoasă, copilăroasă, super îngrijită, cu o piele fină care adoră să fie sărută peste tot; iar Dorin un adevărat domn care te face să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu ei doi. Experiența a fost unică, Dorina s-a încăpățânat să accepte orice provocare, inclusiv selfpiss și la sfârșit să savureze totul din...palmă. Remember Dorina? 😀Vă pup și aștept revederea. Valentin A fost prima dată când am reușit să fac pipi în propria mea gură! :) Adevărată acrobație lichidă! De neuitat, de neuitat! 2 Link spre comentariu
Vizitator romanu10 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Buna Dorina, Aveti alta metoda de contact inafara de Whatsapp? Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Buna Dorina, Aveti alta metoda de contact inafara de Whatsapp?WhatsApp sau sms. Dar prefer WhatsApp/ul. 1 Link spre comentariu
Vizitator romanu10 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 WhatsApp sau sms. Dar prefer WhatsApp/ul. Te-am contactat azi pe WhatsApp, dar nu ai raspuns in intervalu in care puteam eu. Te contactez iarasi maine Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 578 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Cred ca ai vrut sa scrii Sorin, dar te gandeai inca la Dorina. Te inteleg ;) Am cunoscut acest minunat cuplu in decembrie 2016 în orașul lor natal. După multe discuții prealabile și stabilirea detaliilor pentru joacă, am rămas foarte plăcut surprins să văd doi oameni extrem de deschiși, naturali și primitori.Dorina este o femeie foarte frumoasă, copilăroasă, super îngrijită, cu o piele fină care adoră să fie sărută peste tot; iar Dorin un adevărat domn care te face să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu ei doi. Experiența a fost unică, Dorina s-a încăpățânat să accepte orice provocare, inclusiv selfpiss și la sfârșit să savureze totul din...palmă. Remember Dorina? Vă pup și aștept revederea. Valentin Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Până la 1 Decembrie (”Trăiască Unirea!”) lipsesc din țară, apoi urmează o sesiune prelungită și apăsată! Pupici, să ne vedem sănătoși! 18 Link spre comentariu
castorul2002 Reputație: 53 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Bv Oras:Bv Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Timpul va trece greu pentru noi . Așteptăm cu nerăbdare noua sesiune in care sa realizam "unirea" cu voi. 1 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Si in Bucuresti cand ajungeti ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Buna Dorina !! Cand ne putem vedea in Cluj? Link spre comentariu
miticax Reputație: 76 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 in pana mea fix 2 raspunsuri mai sus a scris cand!!greu cu calculatoarele astea Buna Dorina !! Cand ne putem vedea in Cluj? Link spre comentariu
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Pe 1 decembrie ne vedem la Cluj, Dorina. Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Până la 1 Decembrie (”Trăiască Unirea!”) lipsesc din țară, apoi urmează o sesiune prelungită și apăsată! Pupici, să ne vedem sănătoși! Ce mai faceti oameni faini? Dorina a facut Sorin tuica pe anu asta? 1 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Tuica e pregătită, eu m-am întors azi în țară, urmează să declanșez o sesiune lungăăăăă, așa, să mă satur de ”aia”! 9 Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 La ce semnătură lunga ai sa stii ca 50ml tuica este putina :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum