lucian2018 Reputație: 1 Postat Decembrie 8, 2018 Partajează Postat Decembrie 8, 2018 domnulgeooo, putem vorbi? Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Partajează Postat Decembrie 8, 2018 domnulgeooo, putem vorbi?Pai scrie aici detalii despre ce servicii de cuplu oferiți, sigur sunt si alti interesați. Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Mâine nu sunteți la Cluj ?? Link spre comentariu
locodoco Reputație: 46 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Până la o eventuală răzgândire, Dorina și Sorin, out of games. Numărul de telefon nu mai e valabil.Îmi pare rău să aud că va retrageți, sper sa fie temporar, și nu pt ca vreau sa va vizitez, ci pentru ca v-am vizitat când erați prin București și mi - ați rămas în minte ca cea mai tare experienta de curving pe care am trăit-o, iar Dorina ca cea mai cea femeie pe care am avut-o în pat. Și am avut ceva-ceva... 1 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Îmi pare rău să aud că va retrageți, sper sa fie temporar, și nu pt ca vreau sa va vizitez, ci pentru ca v-am vizitat când erați prin București și mi - ați rămas în minte ca cea mai tare experienta de curving pe care am trăit-o, iar Dorina ca cea mai cea femeie pe care am avut-o în pat. Și am avut ceva-ceva... Mulțumesc. Nu știu dacă am fost suficient de cuminte să primesc cadouri, dar complimente, văd că primesc! :) 5 Link spre comentariu
Vizitator johniman100 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Dorina, o saprimesti si cadouri daca ne mai faci o sesiune inainte de Mos Craciun!!! Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Dorina, sper sa fie doar o scurta vacanta, dupa care sa revii cu prospetimea si pasiunea cu care ne-ai obisnuit.In asteptarea revederii, iti urez sarbatori fericite si da, sigur meriti un cadou cand ne reintalnim!Salutari, Andrei ("pompierul" din Bucuresti). 1 Link spre comentariu
castorul2002 Reputație: 53 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:Bv Oras:Bv Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Sper că retragerea prematura să fie temporară și de scurta durata. Cu toții așteptăm să vă reîntoarceți cu forțe proaspete, cu aceeași pasiune și atitudine. Până atunci Moș Crăciun să fie cât mai darnic cu voi! 1 Link spre comentariu
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 domnulgeooo, putem vorbi?Trimite id tau de skype sau număr de whattsapp Link spre comentariu
Vizitator mircea.badea Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 La multi ani! Link spre comentariu
miticax Reputație: 76 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 La multi ani! ce lache esti.................. Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ce veste trista, Dorina....Va urez LA MULTI ANI! cu sanatate si numai realizari. 1 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Ce veste trista, Dorina....Va urez LA MULTI ANI! cu sanatate si numai realizari. Vă mulțumesc tuturor pentru urări. Să fim sănătoși, e cel mai important. Restul le armonizăm noi! Un an cu sănătate și bucurii! 3 Link spre comentariu
muresanandrei Reputație: 45 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Dorina nunaveti cumva cont pe hotswingers am.mai.diacutat oare ...vreau sa vin in vizita se noapte !! Link spre comentariu
gilbert 83 Reputație: -40 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Up Link spre comentariu
Vizitator johniman100 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Buna Dorina. Nu v-ati gandit sa reveniti? Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 6, 2019 Nu vă mai batețu capul, oamenii au spus clar că nu mai revin. Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 6, 2019 Nu vă mai batețu capul, oamenii au spus clar că nu mai revin. Clar nu au spus o, "pana la o eventuala razgandire...". Link spre comentariu
Vizitator brunetel Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 BunaM am uitat putin pe postarile pe care l-am scris si am vazut ca nu am relatat experieta fantastica cu Dorina si Sorin. Voi scrie ultima experienta care a fost anul trecut. M-am programat prin mesaj la prima ora cred ca de la 10 am fost primul in ziua respectiva. Am intatziat putin dar am avut noroc ca nici ei nu ma puteau primi la ora stabilita. Cand am ajuns la locatie m-am intalnit cu Sorin si impreuna am urcat in ap. Am servit o cafea fiind dimimeata si rapid am trecut la dus, Dorina m -a asteptat in camera goala si am inceput cu niste sarutari dupa care Dorina a si trecut la oral intre timp a intrat si Sorin in camera asa ca Dorina s-a luptat cu 2 scule dupa care eu cu Dorina am trecut la un 69 iar Sorin se uita la noi la un moment dat am zis lui Sorin sa vina sa o futa pe Dorina in fund iar eu intre timp sa ii dau limbi in pizda ( a fost o fantezie pe care am vrut neaparat sa o experimentez). Pe urma am pus o caciulita si am facut un sandwich cu Dorina la mijloc pana m-am terminat. A urmat o pauza in care am povestit dupa care am inceput a doua partida in multe poziti si finalizarea a fost la Dorina in guritza.Note: 10 pe linieRecomand cu incredere. Eu abia astelt sa ma reintalnesc cu ei.Spor 3 Link spre comentariu
gilbert 83 Reputație: -40 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Cred că o să revină la București din ce am vazut Link spre comentariu
bitchmannn Reputație: 951 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Februarie 9, 2019 A inviat UPU! Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 BunaM am uitat putin pe postarile pe care l-am scris si am vazut ca nu am relatat experieta fantastica cu Dorina si Sorin. Voi scrie ultima experienta care a fost anul trecut. ... Brunetel, recenzia ta pentru experiența trăită anul trecut (01.01.2018 ~ 31.12.2018, cam când?) în condițiile în care Dorina & Sorin au anunțat retragerea (temporara?) din "domeniu", este mai mult decât utila. P.S.: tu chiar ești brunetel sau ești, cumva, blondut? Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 Brunetel, recenzia ta pentru experiența trăită anul trecut (01.01.2018 ~ 31.12.2018, cam când?) în condițiile în care Dorina & Sorin au anunțat retragerea (temporara?) din "domeniu", este mai mult decât utila. P.S.: tu chiar ești brunetel sau ești, cumva, blondut? Ce-aveți cu omul? Mie mi-a făcut plăcere să-mi reamintesc întâlnirea cu el. Cred că e aia în care mi-a bătut vecina cu tocătorul în calorifer. 3 Link spre comentariu
raxxu23 Reputație: 52 Postat Februarie 9, 2019 Oras:ab Oras:ab Partajează Postat Februarie 9, 2019 Nemaipomenit senzational.toate intalnirile cu dorina si sorin au fost de nedescris.superr Link spre comentariu
raxxu23 Reputație: 52 Postat Februarie 9, 2019 Oras:ab Oras:ab Partajează Postat Februarie 9, 2019 Nemaipomenit senzational.toate intalnirile cu dorina si sorin au fost de nedescris.superr Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum