bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 9, 2015 STUDENTA, poze reale garantat, blonda, 1.75 m, slim, doresc compania unui domn generos pentru a petrece clipe de pasiune. Discretia si igiena ma caracterizeaza. I speak english and italian. Nu anal. Selectiva,250 lei/ora E colega cu https://nimfomane.com/forum/topic/35279-studenta-0731477021-nerva-traian/ Am fost la ea acum cateva luni, asa ca nu-mi mai amintesc prea multe si oricum e posibil ca unele chestii sa se fi schimbat, in bine sau in rau, de atunci.Ce va pot spune, e ca pozele sunt reale, fata e blonda, inaltuta, slim, insa nu te da pe spate cu aspectul fizic. As zice ca e cam de nota 8 - 8,5, asa. In schimb, sta bine la intelect , daca prezinta interes aspectul.Face FK bunicel, oral NP cu CIM si normal protejat. Nu exceleaza la servicii, parea oarecum incepatoare. As nota-o cu un 8,5, dar e posibil sa mai fi evoluat intre timp.Halatul e 150/fin. sau 250/ora. 4
flimflan Reputație: 16 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 9, 2015 STUDENTA, poze reale garantat, blonda, 1.75 m, slim, doresc compania unui domn generos pentru a petrece clipe de pasiune. Discretia si igiena ma caracterizeaza. I speak english and italian. Nu anal. Selectiva,250 lei/ora E colega cu https://nimfomane.com/forum/topic/35279-studenta-0731477021-nerva-traian/ Am fost la ea acum cateva luni, asa ca nu-mi mai amintesc prea multe si oricum e posibil ca unele chestii sa se fi schimbat, in bine sau in rau, de atunci.Ce va pot spune, e ca pozele sunt reale, fata e blonda, inaltuta, slim, insa nu te da pe spate cu aspectul fizic. As zice ca e cam de nota 8 - 8,5, asa. In schimb, sta bine la intelect , daca prezinta interes aspectul.Face FK bunicel, oral NP cu CIM si normal protejat. Nu exceleaza la servicii, parea oarecum incepatoare. As nota-o cu un 8,5, dar e posibil sa mai fi evoluat intre timp.Halatul e 150/fin. sau 250/ora.I don't believe she give finalisation for 150 only 250/hour.
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 Mie mi se pare ca sunt cam aceleasi poze
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum