ursulete Reputație: 4 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2015 Buna karina...maine dimineata incepand cu ce ora te pot gasi ?😘
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 18, 2015 Buna! Programul meu de astazi este:11.00-15.00 si 18.30-21.30.....va pupacesc!
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 22, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 22, 2015 Buna dimineata dragii mei scumpi si tovarasi de jocuri mecanice sau sentimentale vreau sa va relatez stiu sunt in urma cu recenziile , sunat domnita astazi dim inainte de a si incepe programul stabilit tot i sa parut ca sunt tinerel si a acceptat nu a zis nu , a zis ca isi face un dus si sa vin i am spus ca in 10 min si credeti ma nici un sms de scuze dupa ce am asteptat mai bine de 57 min pe ceas in care am sunat si am sunat iarasi dar nu a binevoit sa mai raspunda , deci concluzia o trageti singuri sper sa vad o recenzie mai ok din partea altor colegi imi cer scuze ca nu am reusit sa imbogatesc topicul astazi cu o recenzie la cald cele bune si drumuri bune ca in bavaria land !!!! 2
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 23, 2015 Buna dimineata dragii mei scumpi si tovarasi de jocuri mecanice sau sentimentale vreau sa va relatez stiu sunt in urma cu recenziile , sunat domnita astazi dim inainte de a si incepe programul stabilit tot i sa parut ca sunt tinerel si a acceptat nu a zis nu , a zis ca isi face un dus si sa vin i am spus ca in 10 min si credeti ma nici un sms de scuze dupa ce am asteptat mai bine de 57 min pe ceas in care am sunat si am sunat iarasi dar nu a binevoit sa mai raspunda , deci concluzia o trageti singuri sper sa vad o recenzie mai ok din partea altor colegi imi cer scuze ca nu am reusit sa imbogatesc topicul astazi cu o recenzie la cald cele bune si drumuri bune ca in bavaria land !!!! Ce pot sa spun? In urma convorbirilor noastre am crezut ca am cazut la o intelegere....cum crezi ca am putea sa ne vedem in urma actiunilor tale??Asta dovedeste fatarnicia ta.....o zi buna! 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 23, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 23, 2015 Ce pot sa spun? In urma convorbirilor noastre am crezut ca am cazut la o intelegere....cum crezi ca am putea sa ne vedem in urma actiunilor tale??Asta dovedeste fatarnicia ta.....o zi buna! Buna , acesta postare este facuta chiar la fata locului , deci ce pot spune , astept sa vad cum iese dupa ce am discutat si o sa revin cu o recenzie ok daca totul va fi ok , dar asta ai facut asta am scris , fatarnicia mea dupa 57 de minute ? am zis ceva apai sa ramana vb nu e corect asa sau am mintit cu ceva ? deci pana la urma cum ramane ? ca la invoiala sau nu ? 1
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 24, 2015 Buna! Ne putem vedea pana la 14.00 si apoi dupa ora 18.30 pana la 21.30.....pupici!
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 24, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 24, 2015 Dragii mei dragi , copii si batranii colegi si futaciosi .. vreau sa va prezint o femeie de nota 22 nu glumesc o femeie de un calibru si culmea o doamna si stiti caci eu sunt subiectiv in ceea ce privesc afirmatiile dupa cateva incercari esuate din diferite opinii am ajuns sa ne si vedem ,noroc ca mijloacele mele de deplasare sunt aproape teleportarea in buc ... ) asa am ajuns si acuma astazi la ea ,dar nu despre asta vb Ajuns la locatia din Baba Novac , mi se dau toate indicatiile si pe drum am primit sms caci daca in 5 min nu ajung se va ocupa dar am ajuns Ajuns inauntru nu am avut nevoie sa merg baie caci inca eram ud pe spate de acasa , daca va vine sa crdeti am aruncat prosopul la gunoi atat de tare m am grabit sa ajung la aceasta faptura mistica si intradevar scumpa si f finuta . mi sa dat si un umeras ...ma uitam cu ochii mei la dansa si incercam sa inteleg de ce nu mai e cuminte ...de ce ? si iar de ce , caci e genul acela dupa care intorci capul garantat pe strada caci doamna nu e genul de a fi gasita in club ,,, e un inceput nou si ptr ea ...am stat si m am facut comod mi sa oferit un pahar de apa ...caci abia suflam si cand a revenit sa asezat cu spatele si surpriza sa o ajut sa isi dea jos rochia sa i o desfac ...mmmSe aseaza langa mine si stam si ne prvim si ne privim si deodata incepe sa ma sarute usor si delicat pe piele ...usor usor si la fel de timid si incerc sa i fac un masaj dar nu aveam pozitia necesara dar voi reveni sa ii fac eu ei un masaj sa nu mai fie asa tensionata si timida .. si incepem un mega kiss french si intretinut bine sper sa ii fi placut asa mi sa parut caci nu am fost nici eu prea aiurea ...dupa care a coborat si sa ocupat cum a trebuit de micutul cu de toate nu are sens sa mai spun ce si cum caci a fost ok chiar impresionant sincer sa fiu ...si pret de cateva min am avut parte de niste clipe de vis ...serios va spun ca e ceva care va va face sa va dati seama ca pe site sunt atatea care zic si nu fac mai nimic dar ea , hmm duceti va si va convingeti ... !!!sa intins pe spate si mi a pus ea prezervativul ...la rulat si hmm sper sa i fi placut parfumul meu Ramses ) caci parca m a sarutat intr un fel anume ... si eu pe ea la fel ..si am intrat usor usor ..si parca era si uda si ne am mega iubit pret de cateva minute dupa care a terminat atat de rapid din anumite cauze si din cauza ca ma mega excitat hmm parca am facut dragoste nu sex ...si ne am privit si ne sarutam de parca ne stiam de o viata si parca ne vroiam si am avut impresia caci a zis sa ne mai vedem ...Delicat de bine ne am iubit sa spun asa ... pacat ca nu am mai putut nici sa stau caci mai aveam treaba si am prmis sa revin cu o recenzie in orice mod Dupa mi sa oferit servetel si am mai stat pret de cateva minute de vb dar trebuia sa fug eu cu treaba undeva si am vazut ca am stat mai mult de fapt nici nu am stat cat trebuia de asta o sa mai revin la ea ..curand ... rolul profesorului este urmatorul sa noteze :Locatie : 8Oral : 9 spre 10 Normal : fix cum ii place unui mosulet ca mine Aspect : ochii sunt esenta GFE : lipicioasa,vorbareata ,10 Servicii : oral+normal 10 Cadou :100 /150 ora Ps : inca iti simt mirosul Saptamana usoara si drumuri Bune ca in Bavaria Land !!!! Merci frumos pentru tot !!!! 4
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 25, 2015 Multumesc si eu,dragul meu!
martin 74 Reputație: 1 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 25, 2015 Bună! Mâine lucrezi?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 25, 2015 Buna! Da,maine lucrez pana la ora 17.00 ultima programare....pup si o seara buna!
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 28, 2015 Buna! Sunt disponibila pana la ora 21.00....pupacesc!
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 29, 2015 0731765247....este numarul de telefon la care ne putem auzi ca sa ne punem de acord in privinta unei intalniri....pupacesc!
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 29, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 29, 2015 0731765247....este numarul de telefon la care ne putem auzi ca sa ne punem de acord in privinta unei intalniri....pupacesc! Cat de busy esti ne revedem astazi ? sau esti full ? 1
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Septembrie 30, 2015 Buna! Astazi sunt pana la ora 17.00....va pupacesc cu drag!0731765247
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 5, 2015 Buna! Astazi șunt pana la ora 21.00 ...0731765247 pup!
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 12, 2015 Buna!0731765247
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 13, 2015 Buna! Te astept sa te iubesc
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 15, 2015 Neata! 0731765247 este nr meu de telefon ....
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 20, 2015 Buna! Astazi sunt pana la ora 21.00 ...0731765247. Pupici!
millestone Reputație: -6 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Buna! Astazi sunt pana la ora 21.00 ...0731765247. Pupici!Un anal cu cea ce vezi in poza de profil? te-am pupat
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 21, 2015 Buna! Astept sa iubesc barbati adevarati....0731765247
koko1 Reputație: -341 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 Buna! Astept sa iubesc barbati adevarati....0731765247Anuntul e cu trimitere la millestone ?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 21, 2015 Buna! Imi plac barbatii care stiu sa faca ce stiu sa faca.... 2
millestone Reputație: -6 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 Buna! Imi plac barbatii care stiu sa faca ce stiu sa faca.... :*
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Octombrie 23, 2015 Salut!0731765247 este nr la care ma gasiti ptr a pune detalii la punct...pupacesc!
Postări Recomandate