Sari la conținut

koko1

Serious Contributor
  • Număr conținut

    676
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre koko1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

12.385 citiri profil

koko1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-340

Reputație

  1. Frate pupparo nici eu nu cred ca este Eva ,, fata a nascut , are un copil mic , cred ca am vazut-o acum cateva zile pe la o pizzerie in zona Iancului , era cu o fata ,nu m-am bagat in seama ca nu stiam cine e fata aceea , putea sa fie chiar o cumnata ,sau nu stiu ... Am recunoscut-o imediat , in ciuda faptului ca a cam slabit cam mult ,e cam ascutita la fata ,i-am recunoscut tatuajul de pe laba piciorului drept care si la facut spre sfarsitul carierei . Asa m-am ofticat ca nu am putut vorbi cu ea ,macar sa-i fi luat numarul de telefon ,poate o mai combinam si eu ,,,,,de frumoasa ,e frumoasa si acum ,,,,, Trebuie sa verificam daca fata de aici ,este fata noastră.
  2. Mulțumim , Claudițo , spre rusinea mea îți spun ca nu te cunosc inca , dar musai trebuie sa te vizitez , prea bine esti !,,,,,,m-a luat capu !
  3. Aici e vorba de talent , fiecare cu talentul ei . Dece doi muzicieni care au avut acelasi profesor cînta diferit , la unul lumea plange ,la celalat nu ... Talentul ,bata-l vina .
  4. Salutare . Am ajuns si eu la Adriana la orele diminetii , in urma unei programări facute prin whatsapp, programare respectata de ea si de mine bineînțeles . Este o fata de 23 de anisori pe care nu-i arata , pare mai pustoaica , tanara ,joviala , vorbareata , arata bine ,inaltuță , picioare lungi ,sanii mai micuti dar frumosi ,ca merele ! Locatia ,o garsoniera curata , baia curata ,e totul foarte ok , nu ai ce sa-i reprosezi Adrianei , oricum se vede pe ea ,este o fata curata si ,ordonata . Actiunea O sa fiu mai scurt , fata te i-a intr-o repriza de sarutari de nu-ti vine sa crezi , este cu tine acolo , nu te lasa , face un oral foarte bun ,umed ,scuipat lins si supt cu mare placere , la normal e stramta ,se fute bine , nu prea e bine sa o tineti pe ea deasupra ca oboseste repede. Ce mai ,fata e buna rau si cuminte , fara fițele specifice varstei ,te simti bine cu ea ...mie unul mi-a placut , o sa mai merg pe la ea ca e buna, draga de ea ! Notare 8,5 spre 9 la cum arata , mi-ar fi placut sa o gasesc machiata , e pacat ca arata bine ,are parul lung ,etc 10+ la GFE , clar nu ma asteptam ,la prima vedere sa ne intelegem asa de bine ,ținând cont de capriciile varstei , de obicei la pustoaice nu le intri in piele neam . 10 la normal ,e strâmtă ,trage tare ,e de cursa lunga . 10+ atitudine pro client , se vede ca a lucrat pe afara ,a invatat multe d-acolo ....Bravo Adriana Cadou ,,,250 merita pe deplin . O recomand cu placere , care nu ati fost inca la ea , mergeți , nu o sa va para rau . Aceasta a fost experianta mea cu Adriana proaspata intrata la Top. Mulțumesc Adriana , ne revedem cat de curand posibil ,,,,pupici !
  5. Te pup Anna ! La București cand ajungi ? Mulțumesc
  6. ,,Dau cu sabia in balta'' frumos nick name , rad si acum , ,, fratele meu , dute la ea ,nu ai nevoie de poze noi , ce vezi p-aici ,aia este , Maria nu sa schimbat deloc , nu a avut cand , dute la ea ,e pe bune , fa-ti o programare cu o zi inainte ,altfel e greu sa o prinzi !
  7. Doamne ferește, doamne ferește dar iar sta bine râu cu niste silicoane , in viziunea mea ! ,,acum este vorba de gusturi .mie imi plac rau fetele tunate frumos gen Antonia , Animatoarea etc , asta e !! dar nu e dupa mine sau dupa tine ,Maria face ce vrea pizda ei ,si cu asta basta ! Te salut Kasparian !
  8. Salutare Fratii mei , mânat de recenziile facute de cativa useri de p-aici ,in urma unei programari facuta cu o zi inainte am ajuns si eu pe la orele diminetii ,la Maria. Se stie bine Locatia , Militari Rezidence , de la complexul LaStrada in doua minute esti in patul fetei, daca veniti cu masina este ok ,sunt locuri de parcare ,nu va faceti griji. Maria , o pustoaica de 21 de ani , cam de 1,65 inaltime ,facuta bine , cu talia subtire ,fund rotund ,cu sânii draguti , ar merge niste silicoane de mama focului ,atunci ar fi inplinita , cu fața rotunda ,ochii sunt intr-un fel ,daca nu te ti tare te hipnotizeaza , par lung , vorbeste frumos ,este calma . Ajung la Maria ,ghidat prin telefon bineînțeles, locatia este la parter . Maria imi face primirea dupa usa ,tipic escortelor ,nici nu avea altfel cum , era achipata provocator , costumatie neagra cu dantela si pantofi cu toc , intru facem cunostinta , schimbam ciungile din prima , citisem ca este pupacioasa ,stiam , dar chiar asa ! ,,, aaa , saruta cu patos , mai ales cand este in pula . Asadar ,politicos m-a cer la duș, deja intarziasem vreo 10 minute , eream pe timpul meu Actiunea a debutat cam asa ,,am inceput din picioare cu sarutari cam peste tot , ne-am aruncat in pat , sa dezbrăcat de costumatie dupa care a trecut la oral ,un oral bun ,zic eu , face Deep pana la inecare , atenta la bijuterii , cu schimbari de ritm , eu zic ca face bine pentru varsta ei , dupa un timp punem prezervativ si o urc pe mine , constat ca este foarte stramta ,cu toate ca ma umplut de gel durex pe pula ,si si-a dat si ea la pasarica si tot stramta era . Fata se fute bine din toate pozitiile ,nu le are cu gemetele , e clar ca nu-i place actoria , e pe modul Natural , la pozitia capra este pericol , iși alege o pozitie de ți se ofera cu totul , are cur frumos , e buna gagica . Acum o notare ,asa mai mult orientativ! 8,5- Aspect fată 10 -pentru comportament ,include si FK, mai ales ca eream la prima vizita , 9-pentru ORAL ,,,oral neprotejat ,la alegerw. 9-pentru Normal ,,,protejat. Anal nu face ! ,,,ar fi bun ,nu zic nu ! Cadou 200 , un pret corect . Maria este o fetita dulce , naturala , fara fite si arfe , cu toate ca detine suprematia in Militari , cred ca este cea mai buna de acolo din zona , nu are fite , chiar nu are , îsi vede de patratica ei acolo ,si cauta sa exceleze in ceea ce face ea ,si face bine , o respect pentru asta Cam asta a fost experienta mea cu Maria ,nu i ainte de a mulțumi userilor care au recenzat-o mai inainte ,,,, multumesc fratilor de arme !,,, V-a pupa Koko !
  9. Mi se pare normal sa posteze , ca sa fie in carti. Oricum postarile ei sunt de o decenta maxima .
  10. Eu zic sa fiti mai atenti in afirmatii , vezi ca daca incapi pe mana ei ,nu o mai uiti niciodata , Programarile le face numai prin SMS ,iti raspunde la telefon numai cand esti in fata blocului , ca sa-ti dea ok-ul. Va spun ca o stiu foarte bine pe Andreea , o cunosc de cand a inceput in locatia unde a activat Claudia 6969 si Selena ,Claudia una din pizdele cele mai tari care a activat p-aici, bine sa nu o uitam si pe Laura Popescu ,top ! E normal sa faca figuri , tot noi am stricat-o , pai îsi ia lumea la ea cate 4-5 ore , las-o dracu de aiureala , nehaliti , cat poti s-o futi in 4-5 ore ,ti se ia , dar nu ,,,,, saraciile alea sta cu ea la vorba ,poate nici n-o fute , dar a mancat ore bune care ar fi putut sa vina si alti futaci , asta e ,,,,oamenii platesc ! Nu mai zic ca vin si celebritati din lumea mondena , daca ati sti cine vine ati ramane cu gura cascata , dar na ,,,daca fata e tare ,nu ai ce-i face . Deci va spun din propria experienta , am fost la ea de multe ori , fata e diavolita intruchipata intr-un chip de femeie , cine a fost la ea stie despre ce vorbesc ....Bineinteles nu este pe toate gusturile ,dar nu exista sa pleci de la ea nesatisfacut.,,, Si 400 lei ora , este ok ,nu sunt nici multi nici putini, eu zic ca merita , fata are cheița pentru orice barbat ,la ea , si cu asta basta . Îi mai arde ei de poze , pentru ce , ca sa ce , daca lucreaza cu agenda plina ,exact ca Antonia Vogue , pentru ce sa se mai expuna ,.fata îsi face treaba in liniste si pace , pam pam !
  11. Te pup Andreea , cand ajungi prin Bucuresti ? Multumesc , pupici !
  12. ,,Purisanca'' este o femeie in toata regula , peste 40 de ani , nu stiu ce a vrut sa zica Pitiku, dar nu mai conteaza !
  13. Aaaaa ,gata gata , am vazut ! Eu am vazut preturile de outcall si nu am fost atent , asa mi se intampla cand ma grabesc !
  14. Cadoul , nu inteleg ,,,tu zici ca ai dat 200 de lei , iar pretul cerut de fetita este oarecum dublu fata de onorariul lasat de tine . Daca este 200 ,este ok ! Lumineaza-ne te rog !
×
×
  • Creează nouă...