Sari la conținut

0751848072 - Matura Piata Muncii,

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Revin cu recenzia. Locatia este aproape de statia de metrou Muncii, usor accesibila. Am ajuns la Laura ma astepta intr-un top negru pe tocuri si cu tatele ei mari la vedere. Facem cunostinta, ma duc la baie sa fac un dus (apartamentul nu este unul de lux ). Vin in camera ea era complet dezbracata se duce si ea la baie si incepem cu un oral plin de saliva , se ajuta de mana, dar usor usor incepe sa o inghita mai mult. O pun pe margine patului sa ii vad tatele mari ea sugand-o in continuare. Punem prezervativul ii zic sa stea deasupra sa ma joc cu tatele ei mari. Se uda natural. Dupa trec eu deasupra ei si pompez in ea pana imi dau drumul pe tatele ei. Se duce la baie se spala dupa si eu. Mai stam un pic de vorba despre una, alta.

Precizez ca seamana foarte mult u link-ul pus de colegul de aici ( fata are extensii cum am observat si in unele poze in link ). Am intrebat-o daca a mai lucrat si sub numele de Ana si mi-a zis ca a lucrat sub mai multe nume. Eu zic ca e aceeasi persoana.

Oral: nota 8

Normal: nota 7

Tarif 50 Ron cca 30 min

Eu cred ca maine ma duc 1h sa profit de tatele alea mari.

Spor la futai !!!!

• Like 7
Link spre comentariu

dar dupa tatuajul de la incheietura maini stangi  care apare si in pozele de mai sus si in filmulet in min 5:02

Nu sunt pozele ei,le-a furat de la ana , (tipa din filmulet) si titulara thredului amintit mai sus. Tipa care din octombrie s-a lasat de meserie si s-a apucat de cam.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...