georgent09 Reputație: 80 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Are vreo legatura cu pozele ?Sanii clar sunt aceia, datorita extensiilor e greu sa o compari cu pozele. Nu prea are legatura, s-a ingrasat mult fata de ce este in poze. Mie imi plac voluptoasele dar aici e un pic cam mult. Anyway, merita daca o prinzi la tel. Mi-a spus ca nu activeaza tot timpul, dar numarul nu s-a schimbat. Link spre comentariu
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Am fost eu acum cateva zile. Chiar si 50 ron mi s-a parut mult.Am stat in virtutea inertiei capatate de pe forum si a prostiei mele care imi spunea ca vreau sa vad niste tate cu adevarat mari. Nu este fata din niciun set de poze puse pe acest thread.Locatie la un bloc pe Mihai Bravu aproape de Muncii, de o jegosenie greu de descris, din aia de pensionar imputit care isi duce zilele in saracie lucie. Peste tot lip si murdarie, totul ultra uzat, vechi, stricat, murdar.Tipa e de etnie, la telefon insa vorbeste foarte frumos si politicos ca sa te atraga in barlogul ei. Ajuns la fata locului, daca dai sanii la o parte (care sunt intr-adevar mari si naturali), ramane o creatura la fel de gratioasa ca un butoi cu varza murata. Din ala de 200.In fine, nu e fata rea, are o figura bonoma si nici inculta nu e, a sunat-o unu de cum am intrat si am auzit-o vorbind in engleza la telefon, stie chiar foarte bine. Si a zis ca stie la fel si franceza si germana parca, ca facut nu stiu ce colegiu de limbi strine.Am optat pentru un numar si am cerut sa ma duc la baie. M-a directionat unde trebuie in timp ce politicoasa a spus ca baia "e un pic mai modesta asa". Odata intrat acolo am constatat ca fata a fost extrem de blanda in exprimare... iarasi totul uzat, stricat, murdar, cada jegoasa cu dusul zacand decapitat fara para... pe jos haine si sutiene purtate la maxim de lucea jegul pe ele aruncate pe-acolo, vase cu rufe murdare puse la spalat si mai mult n-am vrut sa ma uit sa nu ma ingrozesc de tot. M-am facut ca dau putin cu apa rece si asta a fost, mi-a fost frica sa ma ating de sapun sau de prosoape iar de sters m-am sters cu tricoul propriu.Odata iesit tipa m-a invitat in pat, pe care era un soi de cuvertura in al carui lip licarea romantic lumina... S-a dezbracat si ea, moment in care am inceput sa iau act de dimensiunea eroarii pe care o comisesem... aveam in fata o balena care ameninta sa ma inghita. Sanii totusi sunt intr-adevar de senzatie si e interesant sa poti pune mana pe asa ceva. A inceput cu un oral (desigur protejat ca nu-s inconstient chiar de tot) destul de ok. Tipa e foarte politicoasa si docila, tine cont de ce ii ceri, nu are figuri, nu sta cu ceasul, vrea sa te faca sa te simti bine. De mentionat ca face deep aproape reusit, desi se cam chinuie. Am facut si intre sani putin, unde se straduie sa o ajunga si cu gura, coopereaza bine. Am incercat si normal dar f putin pentru ca nu puteam ocoli mereu cu privirea burta ei imensa ce aparea de sub sani iar asta ameninta sa imi taie cheful asa ca am revenit la oral si asta a fost. La urma imi parea rau ca am ramas si efectiv nu stiam cum sa ma imbrac mai repede si sa ma incalt ca sa ies naibii cat mai rapid de-acolo.De apreciat ca nu a pomenit nimic de bani, i-am lasat eu la urma 50 ron pe o masuta, jegoasa si aia bineinteles.Cat ma imbracam am mai schimbat cateva cuvinte cu ea si intr-adevar pare ok ca om, tot respectul.Note: Locatia - 2; 1 punct din oficiu + 1 punct pentru ca era singura si nu ne-a deranjat nimeni Aspect - 4; f grasa, la fata destul de normala Oral - 8 destul de ok, cu ceva deep, atentie la vecini, docila Normal - 5 n-am incercat prea mult din cauza volumului, nu vad cum poate fi placut GFE - 7 politicoasa, de treaba, dar acele conditii iti taie orice elan de apropiere Igiena - 6 Mi-a fost frica sa inspir prea adanc in preajma ei, chiar nu vad cum putea avea igiena ok in conditiile alea Anal - nu stiu Atitudine - 9 cea mai mare nota aici o are, are toate bunele intentii fata, e corcta, vrea sa se faca placuta Halatul - 50 ron un numar dati la sfarsit, nu a pomenit de baniConcluzia: un mare NU. Am regretat alegera facuta dar la cei 50 de ron probabil asta e, macar pui mana pe niste big boobs adevarati. Daca ar mai slabi putin (mai mult) si ar face ceva cu locaita aia ar putea sa-i mearga chiar bine. 1 Link spre comentariu
gigi1989 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Dupa fata nu e ea. Daca vrei iti dau in prv facebookul ei.da-mi si mie te rog fb ei sa o vad sa stiu dak merita sa ma duc Link spre comentariu
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 da-mi si mie te rog fb ei sa o vad sa stiu dak merita sa ma ducnu merita sub nicio forma, ai sa ramai cu traume Link spre comentariu
gigi1989 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 nu merita sub nicio forma, ai sa ramai cu traumemultumesc frumos pt avertizare Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Mai 19, 2015 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Mai 19, 2015 da-mi si mie te rog fb ei sa o vad sa stiu dak merita sa ma duc da ai mie fb te rog Link spre comentariu
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 19, 2015 Am uitat sa specific, in apartament duhoare maxima de la betisoare din alea tampite la care tipa le daduse foc.Probabil a facut asta de nevoie, sa invinga duhoarea emanata de tot acel jeg din casa Link spre comentariu
locutus201110 Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2015 Dupa fata nu e ea. Daca vrei iti dau in prv facebookul ei.Poti sa-mi dai si mie facebookul tipei cu sani mari Laura, te rog frumos! Mersi! Locutus Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2015 Dracu stie daca mai activeaza Link spre comentariu
jb1992 Reputație: 17 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 SINGURA in locatie, dornica de sex oral neprotejat, normal in cele mai fierbinti pozitii, 69, dus asistat, sex intre sani, masaj erotic si cam orice fantezie, zona P-ta Muncii, 09 Jan 14:54 Halatu : 50 Lhttp://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0751848072 A fost cineva si poate impartasi un mic review ?woooow i woul to meet her Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 27, 2017 You searched her a lot is inactive for 2 years Link spre comentariu
jb1992 Reputație: 17 Postat Iulie 2, 2017 Partajează Postat Iulie 2, 2017 You searched her a lot is inactive for 2 years i'm sorry. Is someone able to give me a similar nice girl/woman like ana in Buchatest? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum