Sari la conținut

Reclama oficiala a forumului

mod1

Postări Recomandate

• Oras:Din cand in cand prin Bucuresti
  • Oras:Din cand in cand prin Bucuresti
Postat

Super tare :)

• Telefon: lorapuisor6969
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: lorapuisor6969
  • Oras:bucuresti
Postat

Faza cu lumânărele a fost maximă :)))))

• Oras:Montreal
  • Oras:Montreal
Postat

Faza cu lumânărele a fost maximă :)))))

Presupun ca e intamplare reala din viata pisoiului cand il plictisea iubita lui cam de acolo ii vine lui inspiratia :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

super tare. forum, useri, calitate, continut, reclama pe masura... toate la superlativ. sup3r tar3 si frumy

• Like 1
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Nu mi se pare tare deloc , daca se vrea a fi pe bune si nu un pamflet , atunci mi se pare plina de sarcasm si cam copilareasca , plm , zici ca suntem la gradinita.

Grow up.... posteaza ne poza cu diploma ta in marketing .... aveti idee cat costa vocea din publicitate ? ce sarcasm ba.3 cuvinte stiii si le folosesti pe toate .... 

• Minus 1
  • Telefon: +40752346389
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: +40752346389
Postat

Forta😄😃

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Felicitari! Cine nu se recunoaste nici macar intr-o mica parte,sa dea dislike!!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Felicitari! Cine nu se recunoaste nici macar intr-o mica parte,sa dea dislike!!!

Cum ? :thinking

Postat

E buna reclama, asa cum zicea un ante-vorbitor - cine nu se regaseste macar putin, sa dea dislike!

• Oras:dr tr severin
  • Oras:dr tr severin
Postat

da sunt vedeta :)))) :P

ce -as da cu pula in tine corina

• Like 1
Vizitator mihai_d
Reputație: 0
Postat

Prea tare chipul :)))))))))

Postat

Asta e reclama?! aduce a basm pentru copii iar ultima remarca cu "aduna iepurii la morcovi" (sa ma scuzati) aduce mai mult a gay

Sa fim seriosi pana la urma, daca doriti sa deveniti cunoscuti, nu credeti ca ar trebui ceva mai multa seriozitate inclusiv in moderarea threadurilor?

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salutare

Scuze ca postez aici dar nu stiu unde altundeva as putea sa-ti scriu. Spune-mi si mie te rog ce s-a intamplat cu contul meu de am fost retrogradat, nu mai am PM si au disparut si posturile?

Mersi

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salut,cine mă lămurește si pe mine,imi apare o bulina rosie în colț la profilul meu,forum,ca la fcb,inca n am deslușit toate tainele acestui site,banuiesc ca e un mesaj,mersi

• Like 1
Postat

Salutare

Scuze ca postez aici dar nu stiu unde altundeva as putea sa-ti scriu. Spune-mi si mie te rog ce s-a intamplat cu contul meu de am fost retrogradat, nu mai am PM si au disparut si posturile?

Mersi

Bagă fise

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...