Sari la conținut

Alina P-ta Alba Iulia(Vogue)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

La multi ani pe noul an tuturor,voi posta prima recenzie la prima gagica vizitata in 2015

Ieri am sunat pe nr. Alicei dar mi-a spus ca nu este disponibila si nu ne putem vedea la ora la care puteam eu ajunge si mi-a recomandat-o pe Alina noua ei prietena care s-a apucat de acest job in urma cu cateva zile....prospatura!

Mi-a dat prin sms nr. de tel al Alinei pentru a-i vedea pozele si am sunat-o dupa aceea pentru programare.

Ajuns in zona o sun sa-mi deschisa la interfon,si urc la etajul x,unde imi deschide Alina. 

Ceea ce am vazut nu m-a dezamagit si am decis fara ezitare sa raman.

Dupa o scurta conversatie am primit prosop,papuci si am mers la dus pentru igenizare. Dupa ce am iesit de la dus si m-am asezat pe pat,a mers si Alina pt un refresh desi dupa spusele ei facuse dus inainte.

Actiunea a inceput cu un masaj de relaxare urmat de fk fara retinere,(se vede ca este noua si dornica sa isi atraga clienti)dar cu acest lucru pe mine unul m-a castigat.

La oral are o tehnica mistho,nu foarte adanc dar il executa placut cat sa-l inveseleasca pe junior(face si cim).

Normalul s-a consumat in 2 pozitii: misionar si doggy style(are un fund bestial,bombat,bine conturat,tare),iar cand finalizarea a dat beepu-ri am scos prezervativul si am finalizat in cim.

La a doua finalizare am profitat mai mult de oral si normal doar in pozitia doggy style"indragostindu-ma" de fundul ei.

La plecare m-am simtit putin cu obrazul"gros"depasind timpul de o ora,dar data viitoare voi veni mai pregatit si sper sa-mi "subtiez" obrazul.

Am lasat cadoul in valoare de 200 leutzi 

Note:

Aspect: 9

Oral: 9

Gfe: 8

Normal 10++

P.S - Poate urca cineva pozele pe forum ?

• Like 12
Postat

Rog un admin sa corecteze greseala mea si anume numarul de telefon care am uitat sa-l trec in titlu.

0767140639

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Anunt:

NEW-ALINA22DE ANI, daca doresti o experienta unica, de rasfat, sex normal, oral cu fin. corporala/ orala, fk, alaturi de o d-ra frumoasa si rafinata te astept in compania mea. Locatie discreta, poze reale.200/h.

Si poze:

post-23590-0-06111300-1421148914_thumb.jpg

post-23590-0-73520600-1421148917_thumb.jpg

post-23590-0-10658600-1421148921_thumb.jpg

post-23590-0-93461200-1421148924_thumb.jpg

post-23590-0-42446400-1421148928_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La multi ani pe noul an tuturor,voi posta prima recenzie la prima gagica vizitata in 2015

Ieri am sunat pe nr. Alicei dar mi-a spus ca nu este disponibila si nu ne putem vedea la ora la care puteam eu ajunge si mi-a recomandat-o pe Alina noua ei prietena care s-a apucat de acest job in urma cu cateva zile....prospatura!

Mi-a dat prin sms nr. de tel al Alinei pentru a-i vedea pozele si am sunat-o dupa aceea pentru programare.

Ajuns in zona o sun sa-mi deschisa la interfon,si urc la etajul x,unde imi deschide Alina. 

Ceea ce am vazut nu m-a dezamagit si am decis fara ezitare sa raman.

Dupa o scurta conversatie am primit prosop,papuci si am mers la dus pentru igenizare. Dupa ce am iesit de la dus si m-am asezat pe pat,a mers si Alina pt un refresh desi dupa spusele ei facuse dus inainte.

Actiunea a inceput cu un masaj de relaxare urmat de fk fara retinere,(se vede ca este noua si dornica sa isi atraga clienti)dar cu acest lucru pe mine unul m-a castigat.

La oral are o tehnica mistho,nu foarte adanc dar il executa placut cat sa-l inveseleasca pe junior(face si cim).

Normalul s-a consumat in 2 pozitii: misionar si doggy style(are un fund bestial,bombat,bine conturat,tare),iar cand finalizarea a dat beepu-ri am scos prezervativul si am finalizat in cim.

La a doua finalizare am profitat mai mult de oral si normal doar in pozitia doggy style"indragostindu-ma" de fundul ei.

La plecare m-am simtit putin cu obrazul"gros"depasind timpul de o ora,dar data viitoare voi veni mai pregatit si sper sa-mi "subtiez" obrazul.

Am lasat cadoul in valoare de 200 leutzi 

Note:

Aspect: 9

Oral: 9

Gfe: 8

Normal 10++

P.S - Poate urca cineva pozele pe forum ?

daca FK a fost fara retineri,atunci de ce 8 pt GFE si nu 9 sau 10?

Postat

Am punctat Gfe cu 8 din lipsa experientei,nu din cauza Fk-lui care a fost chiar fara retinere.

Din punctul meu de vedere va invata curand "trucurile" acestei meserii, pentru ca are potential. 

• Like 1
Postat

Saluare futaciosi!

Am vizitat-o si eu pe Alina. Locatie Vogue, Alba Iulia, apartament ok, curat, atmosfera de futai (gen lumina difuza, muzica in surdina). 

Este o tipa la 23 de ani declarati si cred ca nu a mintit, simpaticuta la fata, dar nu ceva de ridicat mortii din mormant. 1.60 fara tocuri, piele fina, sani micuti spre mici. 

Dush de rigoare la amandoi, glumite, discutii, apoi sarutari pe corp si FK destul de implicat. Booon...vazand ca nu "coboara" actiunea deloc si tot stam bot in bot, am decis sa-i fac eu un oral, pasarica curata, frumoasa, tinerica, aripioare...mmm, mi-a placut si m-am excitat destul de mult, Pana s-a hotarat donsoara sa se apuce de Gogu, cel din urma mentionat adormise. Ma rog, s-a trezit repejor cand a inceput oralul neprotejat, un oral care mie nu mi-a placut in mod deosebit din cauza dintishorilor care se cam simt. 

Dupa vreo 5 minute eram deja destul de suparat pe viata, Gogu zicea ca vrea sa zboare, eu il certam..plm...cand a zis Alina sa-l imbracam am simtit asa ca-s tupeist si am zis sa continuam asa primul act, act care s-a dovedit a fi si ultimul :)

Gogu a ametit rau de tot in urmatoarele 2 minute si am anuntat-o pe domnisoara ca-l face sa vomite, CIM, bunicel, pacat ca s-a oprit si am avut 1/2 de orgasm... A fugit la baie, s-a intors si mi-a spus ca nu practica de obicei CIM. I-am zis ca toate au un inceput, cu toate ca nu am pus botul...

Dushul pentru faza doi s-a dovedit a fi dushul pentru plecare. Dupa o tigara si discutii, FK iar, maini d-ale mele, domnisoara mai nimic... Pana la urma m-a intrebat de ceas si am decis sa plec :)

Note:

Aspect: 7-8

Oral: 7-8 pentru CIM

FK- 9 - destul de ok

Oral - neah

Halat: 200 lei / hora :)

Daca ma intorc? Da, dar o s-o aleg pe colega ei Alicia, am mai scris despre ea. Nu suporta comparatie :)

Sanatate si virtute!

• Like 7
Postat

Salut.

Ieri mi-am facut programare la Alina si am vizitat-o.

Dupa ce am citit a doua recenzie recunosc ca am fost putin suspicios,m-am gandit ca este posibil sa nu fi facut alegerea potrivita,dar la final m-am bucurat ca am cunoscut-o :-)

Alina este o pustoaica timida la inceputul inatalnirii,dar pe parcursul timpului devine tot mai prietenoasa,are inaltimea de max.1.67m fara tocuri,parul lung peste umeri,buze mari expresive bine conturate cu ruj,sani medii si fermi,funduletul bine bombat,cateva tatuaje discrete,pielea este frumos mirositoare si placuta la atingere.

In prima faza m-am cerut la dus pentru o igenizare,nu inainte de a-i lasa pe noptiera din propia initiativa cadoul 200Lei.

Dupa prima mea vizita la baie pt igenizare sau refresh,cum doresc alti futaciosi sa spuna,a mers si ea sa ma asigur ca este proaspat dusuita.

Dupa o zi cam agitata ce o avusem,nu prea ma simteam in stare sa depun efort pentru 2 finalizari si am preferat una si buna,piperata cu un preludiu prelungit si un masaj pt final de relaxare.

Dupa mici tatonari,mangaieri si sarutari pe gat,sani,muscaturi usoare de ureche,trecut la lucruri mai serioase anume fk,intretinut si de Alina,nu s-a aratat retinuta,pot spune mai degraba ca a fost un DFK,oral neprotejat din partea ei,urmat de normal schimband cateva pozitii si finalizand in prezervativ. O noua schimbare in meniu ar fi ca numai face CIM. Mi-a spus ca a incercat la inceput,dar nu prea ii place senzatia.Accepta in schimb finalizare pe fata sau corp.

Dupa prima finalizare ne-am igenizat amandoi,am fumat o tigare si mi s-a aplicat un masaj de relaxare bunicel spre bun.

NOTE

Locatie 9

ASPECT 9

ORAL 8,5

NORMAL 9

GFE 9

IGIENA 10

Cadoul lasat din propia initiativa la inceputul intalnirii de 200L.

Recomand !

• Like 5
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala
Postat

Va salut!

Am vizitat-o pe Alina la sfarsitul saptamanii trecute din doua motive: m-au atras pozele si recenziile au fost prea laudative. Iar pe mine recenziile de acest tip ma cam irita...Impresia mea in urma vizitei este urmatoarea:

locatia 10 - arhicunoscuta deasupra salonului Vogue, curata, discreta, perfecta pentru activitatea in cauza 

Alina 9 - in mod cert roscata din poze, sportiva, pe la 160 cm si vreo 50 de kg, sani mici (-1 punct), carne tare, zambareata, politicoasa, bine dispusa, piersicuta cu labii mici, igiena perfecta

GFE 10+ - FK de orice fel, nicio restrictie in privinta a ce sa nu atingi si unde sa nu bagi mana

Oral 7 - fara presiune, in acelasi ritm mereu, lent (desi cred ca "pasional" ar fi cuvantul mai potrivit), dar deficitara ca tehnica si cu prea putina atentie acordata zonelor adiacente; puncteaza totusi la capitolul perseverenta si la imaginea minunata pe care o ofera atunci cand o vezi cu scarba in gura; nu am retinut ce a spus legat de CIM, insa nu a fost cazul la mine

Normal 7 - pentru ca se umezeste natural si pentru ca simti carnea aia tare de pe ea atunci cand o penetrezi; o depunctez sever pentru lipsa de initiativa si pentru faptul ca mi-a lasat impresia ca se abtine de la a se simti bine (nu parea ca ar vrea sa geama, sa contreze ori sa se relaxeze macar pentru cateva minute); mi s-a parut o discrepanta foarte mare intre comportamentul ei in afara minutelor de sex si acestea din urma, motiv pentru care am ramas dezamagit de prestatia ei

pret 200/h - nu comentez pretul pentru ca stiu ca asta e tariful in locatia aceea

Vreau sa ma intorc la Alina pentru ca este o companie extrem de placuta, insa o voi face doar atunci cand voi fi convins ca si prestatia ei sexuala se ridica la inaltimea atitudinii (ma refer la "GFE").

Cordial,

R.

• Like 9
Postat

Salut,

Am fost si eu pe acolo macar ca stiam ca in general locatia este foarte placuta iar 'marfa' de calitate. Alina mi s-a parut o tipa cu vino incoa in sensul ca asteapta ceva combinatie si din partea partenerului,nu neaparat ca ar fi noua,novice sau alte chestii pe care le declama. Ceea ce mie sincer mi s-a parut un mod simpatic de a face o legatura cu clientul..chiar m-a amuzat. 

Tipa are o senzualitate aparte o chestie asa de innocent like si cam tot asa e si oralul ei.O tipa inocenta care o face bine ceea ce este incitant.Am vazut critici la adresa sanilor ei ceea ce e o chestie de gustibus non disputandum dar eu i-am agreat destul de mult.All in all oferta pret rezonabil iar experienta merita achizitionata.Inca un lucru: stie sa mentina o conversatie si sa relaxeze clientul ceea ce pentru mine este iarasi un plus (ma duc acolo sa ma relaxez nu sa fac sex mecanic chiar daca e o papusa). Mai sunt si mici defecte ca de exemplu pielea care nu mi s-a parut atat de fina cum o percep altii dar cred ca asta intra la nuante fiindca era putin tepoasa probabil pe fond emotional-reactiv:).O experienta placuta, relaxanta si sanatoasa pentru mine si corp (nu uitati de prezervativ care este mama preventiei).Note:bune- ramane totusi sub Alicia ca punctaj insa intotdeauna am incurajat competitia mai ales ca este in scop umanitar:)

Note:

Aspect: 8

Oral:10

Normal: 9 (un punct il scad din cauza mea)

Gfe: 9

Normal 10++

• Like 4
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Salutare,

Am fost la Alina zilele trecute...locatia cunoscuta, colega cu Alicia la care am fost si inca alte vizite in locatia respectiva. Alina foarte ok, poze reale, arata bine, este o fata de calitate. Intre timp am inteles ca nu mai face CIM, nici macar oral neprotejat....totul protejat.

Am optat pentru o finalizare lunga. Dusuri si eu si ea, apoi inceput actiunea cu mangaieri si pupaturi, ridicat gogu cat sa punem balonul, facut un oral protejat bunicel si sustinut, apoi la normal protejat, pe la spate, pozitia mama iedului. :doggystyle

La normal priveliste misto, gemete, unduiri, contre, gemete din ce in ce mai accentuate pe masura ce actiunea continua si placerea crestea....finalizare in balon, durata undeva la 40-50 minute.

Alina arata misto si este de lucrat, cred ca ii place mai ales normalul, trebuie sa revin pentru o cursa mai lunga. :)

Aprecierile mele:

locatia 9

aspect Alina 9

oral 8 fara cim si protejat

normal 8 doar o singura pozitie am incercat

gfe 9

igiena 10

cadou 200 lei ora cu doua finalizari, nu lucreaza decat la ora

Este de revenit si recomand pentru cum arata, comportament si atitudine foarte ok, normalul cu gemete naturale si trairi intense din cate am simtit eu, personal voi reveni cel putin inca o data.

Va salut si cauciuc intins va doresc!

:beex2

• Like 7
Postat

Buna....ce facetiii?tin sa va anunt ca mi'am schimbat locatia si numarul de telefon....acum ma puteți gasii pe bulevardul unirii...la nr de telefon 0724154250....pupici Alina

Postat

Buna....ce facetiii?tin sa va anunt ca mi'am schimbat locatia si numarul de telefon....acum ma puteți gasii pe bulevardul unirii...la nr de telefon 0724154250....pupici Alina

Ce facetiiiiii ?Lucrezi si la finalizare sau tot asa,numai la ora?

Postat

Buna...am inceput da sa lucrez si la finalizare...200 ron ora sau 150 ron finalizare..pupici

Postat

La domiciliul meu sa la hotel ofer domnilor generosi companie intima sex oral si normal 69 fantezi alaturi de o domnișoara finuta si rafinata...discretie maxima poze reala...pupici..0724154250

post-159760-0-19909500-1429616069_thumb.jpg

post-159760-0-74026500-1429616104_thumb.jpg

post-159760-0-55756400-1429616148_thumb.jpg

• Like 13
  • Minus 1
Postat

Buna......astazi ma lucrez de la orele 13 00 pana la orele 00 30-1 00..pupici si o zii frumoasa..

• Membru Premium
Postat

Buna......astazi ma lucrez de la orele 13 00 pana la orele 00 30-1 00..pupici si o zii frumoasa..

...singurica??? :shocked unde...la buzunare?? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Hei bunaaa...ce facetiiii?? Astazi ma gasiti de la orele 11 00 pana in jurul orelor 02-30 03-00...pupici alina!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...