Sari la conținut

cine a incercat aici?

Postări Recomandate

• Oras:Pizdix Land
Postat

NIci eu nu prea am dat de el, Ionele draga

@ robert

cauta topicul ruxandra filip aici....fata este mai de mult in zona.

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

@ robert cauta topicul ruxandra filip aici....fata este mai de mult in zona.

Nu este de gasit aici. Ma intereseaza dk a fost cineva si cum este fata , pret calitate-

Postat

am sa caut eu link-ul, insa imi aduc aminte ca avea locatia (recent...prin vara parca) undeva langa piata la brotacei. intre timp va pot spune ca multi din colegii nostri au laudat-o in ultima perioada...sa zicem in ultimul an. eu am cunoscut-o cu multi ani in urma, intr-un cuib de la dacia, unde erau 4 fete (daca nu chiar mai multe). atunci era la inceput de cariera si era banda rulanta. de atunci eu nu am mai vizitat-o, asa ca nu va pot spune personal daca si-a imbunatatit serviciile. 

mult timp a folosit numele de scena "loredana", cu toate ca si-a mai spus si altfel. daca insa tastati la cautari pe forum combinatia de "loredana/ruxandra filip" veti gasi mai multe topicuri cu trimitere la persoana ei. am gasit un topic atunci cand ea a participat la concursul cu poze de pe nimfomane, cu cateva luni in urma. voi cauta si restul. ea este prezenta din cand in cand pe forum, (nu a mai intrat din primavara anului trecut dupa cum spune profilul ei) asa ca poate, cu putin noroc, va va raspunde in persoana si direct

http://nimfomane.com/forum/topic/29586-lredana/

• Like 1
Postat

Topicul fetei a fost deschis de mine prin 2012 daca nu ma insel si se pare ca motanul l-a sters, avea id ruxandrafilip56 parca (plm mos senil ce sunt)

sa-mi bag picioarele...m-am plictisit de cautat. nu am gasit topicul ei direct...dar sunt o gramada de baieti aici care au scris in vara de ea si care ne-ar putea ajuta cu ultimul ei topic. 

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Nu ne opreste nimeni sa cerem reactivarea acestui topic  http://nimfomane.com/forum/topic/12012-id-ruxandrafilip56-0757883100-0734529975/page-8

Pisicuts ne scoti si noua acest topic la suprafata ? Domnisoara este activa si pune anunturi pe media on-line.

• Like 1
Postat

Pai si tu mai esti mod?

Iti da eroare pentru ca este la sectiunea moderatorilor. Daca era sters nu-ti aparea nimic la cautare. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...