Sari la conținut

0757266848


Postări Recomandate

Am vizitat-o ieri pe domnisoara cu anuntul de la Spitalul Militar.Este o tipa ca toate celelalte de la Adelin sau Monte Carlo. In afara unui fizic cat de cat agreabil si o locatie curata, nu pot pune nimic la plusuri. Vorbeste in continuu la telefon, iar cand nu vorbea la telefon ma tot intreba (cred ca de vreo 20 de ori) daca imi vine sau nu. Desi initial accepta orice pozitii, dupa 30 secunde de stat deasupra a zis ca a obosit si sa o pun capra. Face oral fara prezervativ.Ca de final va spun ca 50 Ron dai, 30 face.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

iulianvisinescu, expliciteaza-ti afirmatiacu o recenzie. Se pare ca te-ai pus pe offtopic, vezi sa nu-ti arat direct cartonasul rosu. Citeste regulamentul inainte de a posta.

Link spre comentariu
  • Oras:Arges
  • Oras:Arges

Poza ceva ? Mai multe detalii ?Ca aspect ? Ca persoana cum e? Gen "hai odata, ca nu am chef de tine"(dupa cum sa spus mai sus,ca vorbeste mereu la telefon si e grabita,sau atunci a fost o intamplare) sau e destul de prietenoasa ?

Link spre comentariu

Salut. Cu ceva timp in urma am vizitat-o si eu pe domnisoara. Numarul de telefon luat din curierul zilei anuntul suna ceva de genul de mai sus.Intradevar locatia este vis-a-vis de Spitalul Militar, o garsoniera la parterul blocului de langa chioscul de ziare (pe partea dreapta)... garsoniera nu foarte aranjata..un televizor pe taraf dar pe mute.Totul foarte intunecos, din ce am vazut locuieste singura si are mare grija sa incuie usa de la intrare (nu stiu de ce). Tipa nu este cine stie ce...undeva intre 1,60-1,65 destul de plinuta, sa zic ca sta foarte bine la partea dorsala, are un cur foarte bombat, sanii nu m-au incantat.Tarif-50lei/finalizare,100/ora am ales o ora. Fata face oral si normal, anal nu stiu ca nu eram interesat.Oralul a inceput protejat dar probabil ca si din cauza mea ca eram destul de grabit si imi suna telefonul a trebuit sa scoata prezervativul, parea si ea destul de grabita. pentu oral ii ofer un 7 cu indulgenta iar la normall la fel. este genul care te grabeste si nici nu prea ii place sa schimbe pozitiile (pe la spate repede si gata). Nu este foarte vorbareata, am aflat ca se numeste Camelia, telefoanele nu le-a avut in camera...orice ceri in plus te taxeaza suplimentar iar la dantura cred ca sta foarte prost din ce am vazut. Nota finala un 7 (pt incurajare :))) nu recomand decat in lipsa de altceva (in cazul meu Carmen nu a mai raspuns cand am ajuns)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...