romanasul Reputație: -393 Postat Mai 31, 2011 Postat Mai 31, 2011 Anunt in evenimentul ceva de genul Tanara, noua in domeniu, etc.Am sunat (deocamdata) la ele: 3 fete cu varsta de 19,20 si 23 de ani. Cea cu care am vorbit s-a descris.. bruneta, 1.65, 50 kg,etc (tipic).Locatia la hotel Incom.Partea interesanta.Preturi: cu una: 60/nr, 120/h cu doua: 140/nr, 200/h (parca) cu trei: 150/nr, 300/h (parca si aici)Show lesbi, fantezii, oral neptrotejat fara finalizare si normal. Pacat ca nu presteaza si anal. Nu am ajuns inca, daca ma duc o sa va anunt.Pare tentanta oferta cu 3:huh:Daca a fost cineva si poate da vreo informatie, e asteptat.
ttedy Reputație: 265 Postat Iunie 1, 2011 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 1, 2011 m-a facut curios romanasul si m-am dus.....locatia hotel incom se intra prin lateral ,camera acceptabila cu baiesun ajung ma intampina o bruneta uscata ,slaba cu 2 prezervative in mana care imi zice ca tocmai i-au venit problemele:(,bun zic oricum vroiam doar un oral .ok m-am riscat la un oral neprotejat fara finalizare orala pt care am platit inainte 60 leifata s-a vazut ca era incepatoare nici vorba de limbi pe oua sau alte artificii...cum ziceam tipa uscata fara tate ,par lung ,avea o cicatrice pe burta destul de inestetica ....intreb de celelalte colege zice ca is ocupate da se poate intradevar cu 2 sau chiar 31 numar 70 lei de fata 1 ora 100 lei de fata cu show lesbi inclus in pret .in concluzie ....de mers doar daca nu ai ceva mai bun de futut .nota 5.celelalte colege nu le-am vazut dar tipa zice ca e una mai grasuta si un slaba ca si ea .daca mai incearca cineva astept recenzii.
futarila Reputație: 2210 Postat Iunie 2, 2011 Postat Iunie 2, 2011 Multumim de recenzie. Dupa decriere, nu cred ca vom mai da multi pe acolo.
romanasul Reputație: -393 Postat Iunie 2, 2011 Autor Postat Iunie 2, 2011 Eu am sunat ieri si se auzeau niste voci dubioase pe fundal, am zis ca mai bine ma las pagubas.
scaiete Reputație: 2 Postat Iunie 5, 2011 Postat Iunie 5, 2011 Eu cred ca am fost acolo . Erau 2 tipe (tiganci) amandoua , una grasa si urata (grasa de tot) iar cealalta slaba si chiar f draguta la 1.60 /50 kg , mi-a zis cu cine vreau sa raman ...si i-am zis cu aia slaba ...am crezut ca o sa fie oribil , dar nu a fost asa .Tipa face deepthroat de vis ...in timp ce ma sugea se mai deschideau si usile din cauza la curent si mai era si o camera dezordonata de iti puneai mainile in cap , oral protejat iar pe urma vroiam normal si mi-a zis sa vin eu deasupra , am refuzat pt ca nu-mi place sa fut , imi place sa ma futa ea. S-a urcat deasupra si se misca aiurea la inceput pe urma i-am explicat ca ea trebuie sa miste doar din fund nu din tot corpul , pe urma a iesit perfect am fost chiar super super multumit , pe urma i-am zis ca o vreau si la mine acasa pt ca mi-a placut mult cum o face (oral apasat , iar normal cum vrei tu sa se miste ) super , o recomand ...accepta si s-o aduci acasa la tine daca te comporti bine cu ea , merita
ioscorpio Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2011 Postat Septembrie 21, 2011 Am fost si eu, vreau sa spun ca e o fata uscata care nu prea stie meserie, m-a luat de pe holul hotelului si a inceput treaba.Oralul il facea binisor cand am fost eu, de normal nu pot spune nimic ca nu am facut. E foarte slaba si uscata. Nu merita!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum