Sari la conținut

0742938944 (Hotel Incom)

Postări Recomandate

Postat

Anunt in evenimentul ceva de genul Tanara, noua in domeniu, etc.Am sunat (deocamdata) la ele: 3 fete cu varsta de 19,20 si 23 de ani. Cea cu care am vorbit s-a descris.. bruneta, 1.65, 50 kg,etc (tipic).Locatia la hotel Incom.Partea interesanta.Preturi: cu una: 60/nr, 120/h cu doua: 140/nr, 200/h (parca) cu trei: 150/nr, 300/h (parca si aici)Show lesbi, fantezii, oral neptrotejat fara finalizare si normal. Pacat ca nu presteaza si anal. Nu am ajuns inca, daca ma duc o sa va anunt.Pare tentanta oferta cu 3:huh:Daca a fost cineva si poate da vreo informatie, e asteptat.

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

m-a facut curios romanasul si m-am dus.....locatia hotel incom se intra prin lateral ,camera acceptabila cu baiesun ajung ma intampina o bruneta uscata ,slaba cu 2 prezervative in mana care imi zice ca tocmai i-au venit problemele:(,bun zic oricum vroiam doar un oral .ok m-am riscat la un oral neprotejat fara finalizare orala pt care am platit inainte 60 leifata s-a vazut ca era incepatoare nici vorba de limbi pe oua sau alte artificii...cum ziceam tipa uscata fara tate ,par lung ,avea o cicatrice pe burta destul de inestetica ....intreb de celelalte colege zice ca is ocupate da se poate intradevar cu 2 sau chiar 31 numar 70 lei de fata 1 ora 100 lei de fata cu show lesbi inclus in pret .in concluzie ....de mers doar daca nu ai ceva mai bun de futut .nota 5.celelalte colege nu le-am vazut dar tipa zice ca e una mai grasuta si un slaba ca si ea .daca mai incearca cineva astept recenzii.:D

Postat

Eu cred ca am fost acolo . Erau 2 tipe (tiganci) amandoua , una grasa si urata (grasa de tot) iar cealalta slaba si chiar f draguta la 1.60 /50 kg , mi-a zis cu cine vreau sa raman ...si i-am zis cu aia slaba ...am crezut ca o sa fie oribil , dar nu a fost asa .Tipa face deepthroat de vis ...in timp ce ma sugea se mai deschideau si usile din cauza la curent si mai era si o camera dezordonata de iti puneai mainile in cap , oral protejat iar pe urma vroiam normal si mi-a zis sa vin eu deasupra , am refuzat pt ca nu-mi place sa fut , imi place sa ma futa ea. S-a urcat deasupra si se misca aiurea la inceput pe urma i-am explicat ca ea trebuie sa miste doar din fund nu din tot corpul , pe urma a iesit perfect am fost chiar super super multumit , pe urma i-am zis ca o vreau si la mine acasa pt ca mi-a placut mult cum o face (oral apasat , iar normal cum vrei tu sa se miste ) super , o recomand ...accepta si s-o aduci acasa la tine daca te comporti bine cu ea , merita

Postat

Am fost si eu, vreau sa spun ca e o fata uscata care nu prea stie meserie, m-a luat de pe holul hotelului si a inceput treaba.Oralul il facea binisor cand am fost eu, de normal nu pot spune nimic ca nu am facut. E foarte slaba si uscata. Nu merita!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...