Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare 

Am fost si eu la doamna aceasta cu ceva luni in urma.

Locatie Unirii (este un Raiffeisen langa locatia ei), un apartament destul de mare, foarte frumos aranjat, baie curata.

Pozele sunt reale, aspectul fizic pentru varsta sa este de nota 9, arata foarte bine, din pacate o strica fata, dar vorba aia nu te insori cu ea sau ceva...

M-a asteptat imbracata sexy, o rochie crem cu pantofi cu toc crem, pediciura de asemenea crem :) Am decartat banii (100 lei) si m-am dus in dus, dupa care m-am intins in pat, si am asteptat circa 5-7 minute, timp in care a fost si ea in dus. S-a intors, de data asta doar pe tocuri, fiind dezbracata complet, ceea ce nu prea mi-a placut, mi-ar fi placut sa o dezbrac eu.

A inceput cu un oral, lent, insa banal, i-am cerut sa se aseze in pozitia 69, pentru a gusta din pasarica dansei. O pasarica ok, curata, epilata.

Am trecut la normal, iar aici am avut surpriza sa imi spuna sa dau mai incet, apoi sa ma opresc putin, si tot asa.. ca o doare, zicandu-mi chiar ca o am prea groasa (tin sa mentionez ca am marime normala, si tinand cont ca ea se fute de vreo 25 de ani, n-ar fi trebuit sa ma ia cu d-astea...). In fine am trecut si peste asta, oricum eram foarte excitat, si i-am tras-o lent vreo 5-7 min si bom in caciulita.

Dupa o lunga palavrageala, am trecut la nr 2, mi-a facut un oral la misto, am trecut la normal, din nou aceeasi problema, insa de data asta nu aveam cum sa renunt atat de usor, fiind al doilea numar... dupa 10 minute, in care m-a disperat ca nu mai poate, i-am zis sa mi-o suga pana la finalizare... Insa nu s-a descurcat deloc bine, ori nu stie ori nu vrea... 

Dupa vreo 5 min de supt, ma intreaba "mai ai mult?", ii zic ca mai am destul, si incepe sa mi-o ia la mana :)) Ii zic sa-mi puna picioarele pe la pula, sa-mi frece pula cu picioarele (eu avand acest fetish mai mult mai mai putin ciudat), moment in care ea spune.. "ce sa fac, cum sa pun picioarele murdare pe pula ta?". Cand mi-a zis asta, mi-a murit pula definitiv, si m-am pregatit de plecare.

O experienta per total de nota 5, dar hai sa dau notele.

GFE: 7

FK: n-am facut

Oral: 5

Normal: 4

Anal: nu am incercat, dar probabil nu face

Decartat 100 lei pentru o ora

Nu voi mai reveni, nu recomand!

• Like 2
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Ca sa nu mai luati teapa!

Doamna Roza revine in forta in 2014 cu poze noi facute pe 2 ian 2014 si numar de telefon nou.

DOAMNA, 41 ani, ofer companie intima oral, normal, masaj erotic si de relaxare, locatie centrala lux, igiena si discretie, loc de parcare zona Unirea, poze recente, in locatie, 02 Jan 21:35 100 ei ora

post-18823-0-60042900-1388759427_thumb.jpgpost-18823-0-64600500-1388759429_thumb.jpgpost-18823-0-04332700-1388759433_thumb.jpgpost-18823-0-75878500-1388759435_thumb.jpgpost-18823-0-03895100-1388759439_thumb.jpg

Si alte numere de telefon 0737.231.873 - 0768.153.927 - 0784.711.981 - 0786.961.530
  • Like 2
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Am fost la Roza cand locuia pe colt Copos cu Patriei linga Germanos .Am sunat-o si mi-am facut programare la ora 11 ,ajuns acolo am parcat masina in dreptul bisericii si am sunat-o ,mi-a raspuns si mi-a zis ca nu este in locatie dar vine in 10 min,k zic revin cu tel in 10 min.Mi-am aprins o tigara si m-am pus pe astepta .Dupa 15 min imi da bip si-mi spune ca pot sa urc.Etaj 1 urc pe scari ajung la usa unde eram asteptat de Roza.Am intrat in sufragerie care este de trecere catre cam. de lucru a rozei , unde am fost iinvitat sa iau loc pe un fotoliu,si imbiat cu apa rece sau racoritoare(afara erau 35 grada),am acceptat apa plata,am fumat cate o tigara ea stand in fata mea pe o canapea.Dupa acomodarea de riguare am trecut in dormitor unde mi s-a dat un prosop si am fost invitat la baie.Intors de la baie am inceput sa ma dezbrac asteptand-o pe ea sa se intoarca de la baie , m-am uitat la televizorul dat pe MTV ,un lucru bun deoarece la un moment dat ma gandeam (vazand ca nu mai vine) ca ori a adormit in baie ,ori a inteles gresit cum ca am venit sa trag un pui de somn in timp ce ea i-si face cumparaturile.S-o fi dus sa cumpere prezervative? nuuuu apare in sfarsit si se dezbraca in camera de primire.Intrand in camera zice :vad ca te-ai  facut comod !!! da zic, si o poftesc cu un semn al miinii catre pat.A sarit cu mainile drept pe pula si a inceput sa-mi faca o laba sanatoasa. Sora mea i-am spus daca vroiam laba o faceam singur acasa si-mi ramaneau si banii de o shaorma si o bere.Cred ca si-a revenit un pic ca a inceput sa-l pupe pe ala mic pe cap,pe lateral,pe la cotor ,nici vorba de oute pe care credeam ca nu le mai am, asa ca mi-am ridicat capul de pe perna sa ma convig de realitatea faptelor.Am rasuflat usurat ERAU LA LOCUL LOR.Bine ca sunt acolo m-am linistit eu in gandul meu!!Ehehe se rezeste gogu simt cum incepe sa-i umple gura doamnei.A simntit si ea chiar daca era vorba numai de cap ca doar atat a luat in gura (chiar ma gandeam ; o avea femeia laringele infundat si de aia nu intra gogu mai mult in gura ei) asa ca a sarit ca inecata cu mina in gatul lui gogu Stai femeie esti nebuna? vrei sa-l omori?Nu-l mai strange de gat ca asta nu stie carte si moare repede, mai bine punei fesul si treci pe spate pana nu moare prostu!! La umeri craci? ma intreaba ea Daaaa ii raspun eu si cred ca mi se vedea satisfactia in ochi.Dandu-si seama ca mi-a sugerat cea mai rea pozitie pentru ea a incercat sa dreaga busuiocul cu o caprita Nuuuuuu, zic eu ; treci pe spate.M-am uitat la fata ei si aproape ca plangea,m-am uitat si la gogu ,avea acceiasi mimica.Cum este si normal eu tin cu gogu ca m-a scos saracul din multe belele (prieten de nadejde,ma bazez pe el) Asa ca am luat-o la umeri craci si am dat in ea in dusmanie pana s-a saturat gogu si a scuipat-o ,ca si ea a vrut sa-l stranga de gat.Cam asta a fost aventura mea la doamna cand am fost prima data, ca sa va spun drept am mai fost la doamna de vreo doua ori ca gogu este un tip razbunator.Daca doriti sa mergeti si voi eu nu o  recomand .locatie 8 curatenie 8 (nu te lasa sa-i bagi mana la pizda sa nu o infectezi cu cine stie ce microbi)oral 3 normal? depinde de tine cat tupeu ai 6

• Like 14
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...