Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

SEX total, la mine, la tine sau hotel, reala 100% dulce si rafinata, inalta cu sani mari, blonda cu ochi albastri, 1.75, 55 kg, 21 ani, I speak english and spanish, kiss youTel: 0733.654.518Pret: 100 Lei

si o blonda 0733654518 (0733.654.518) . Nu am fost cu ea dar arata exact ca in poze este mai inalta decat colegele sale. 170 si ceva. Sanii nu era siliconate din cate am vazut ca iesise din dus. Dar poate ca ma insel ca nu am fost cu ea. O sa incerc sa pun si pozele ei din AT.Cred ca o sa incerc de curand si pe ea ca nu arata rau.
Mesajul original îl găsiţi aici.post-727-133409712965_thumb.jpgpost-727-133409712966_thumb.jpgpost-727-133409712967_thumb.jpgpost-727-133409712968_thumb.jpgpost-727-133409712969_thumb.jpgpost-727-13340971297_thumb.jpg
  • Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Fost aseara la blonda de la 0733654518Confirm locatia visavis de banca carpatica/micro pantelimon.era posesoarea theadului acolo (Aida), aceasta aparand ca o pitica slabuta dar foarte enervanta.Bruneta din prima pagina aparent ori da mai rar ori deloc (blonda spunea ca au cam rarit-o cu ea, ce o insemnand asta nu am inteles).parti nasoale:Aida era cu cineva si a trebuit sa asteptam in bucatarie sa termine. Am avut timp sa schimb niste cuvinte cu blonda. Este cea din poze, okmisto la corp, si imbracata.Apoi baia... fara lumina in baie, fara sifon la dus, doar sapun lichid si 2-3 sampoane... in schimb prosopul era curat.parte buna:Dezbracata blonda ofera niste super tate, nu foarte mari dar foarte bine proportionate si inca neafectate gravitational.tot ok e si tariful, 100 numarul, 150 ora.nasol:spune ca face total dar baga placa cu "nu pot, ma doare, am incercat dar nu iese, o ai mare" (desi dupa aspectul sfincterului nu pare chiar virgin). deci nu am apucat sa bag.bun:oral face neprotejat, si e destul de ok, am repozitionat-o eu mai bine fata de cum se tolanise in pat langa mine si hopa... uite ca poate si deepthroat. se joaca si cu oole, dar cu mana doar. slab:nu e fantastica la normal, nu e complet mecanica insa, dar nefacand fk nici nu bate prea mult in GFE. si tot slab e ca nu face finalizare decat pe corp sau in balon.nasol rau: Aida maimutica a intrat peste noi dupa 20si ceva de minute sa spuna ca "vine in 10 minute clientul meu". Cred ca spatiul e al ei, ca blonda nu a comentat. Dupa nici 10 minute aud pe cineva intrand in hol si apoi in bucatarie, iar apare si spune ca "gata, a venit clientul meu, hai repede ca pleaca daca nu terminati". asa ca am rasturnat pozitia si am depus pe sanii aia misto, igiena de avarie cu servetele umede, si m-am carat fara 100 ron (dati la inceput cand am intrat in camera). Ah, si nu facu dus, ea venind de la o terasa sau ceva unde manca....concluzie personala: pentru corp sigur merita, macar odata. de revizitat, nu prea... doar daca se separa de maimutica si se mai perfectioneaza (desi nu pare genul, probabil ca va renunta curand la meserie).atat de pe front. merci.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Acum vre-o 2 ani a venit la mine. Pe scurt

- oral DT fara prezervativ: 10

- normal: 8

Poze reale. Pacat ca nr nu mai este valabil. Daca mai presta sigur ajungea in top 10.

recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta

• Minus 1

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Acum vre-o 2 ani a venit la mine. Pe scurt

- oral DT fara prezervativ: 10

- normal: 8

Poze reale. Pacat ca nr nu mai este valabil. Daca mai presta sigur ajungea in top 10.

salut instinct si bun gasit pe  forum

asteptam recenzia detaliata

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.