Sari la conținut

0742538540 ( 0756496346 ; 0751588037; 0753695165;0742651324 ; 0758684877;0757278563 )

camarro

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Mai baieti....nici unul nu e capabil sa ajunga in patul Getei...??!!!.. :laugh2  :laugh2 hai ca vin eu cu o provocare....primul care reuseste sa ajunga in patul Getutzei ...castiga un masaj de relaxare in cusca Panterei 30 minute  :rax2 :boob  dar cu dovezi ...recenzie si confirmarea  Getei ....deci ... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 hai sa va vad..... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vezi ca este o recenzie de la mine Pantero vrei inca una? Iti asumi tu o recenzie falsa? Ca eu mai merg odata dar ca sa o recunoasca Geta trebuie sa fie una pozitiva.:)) Foto cu ea in timpul muncii am eu in rezolutia 1920/1080 :)))

• Like 1
  • Oras:Cluj
Postat

Pana acum castigatorul primeste o pizza din partea mea, o shaorma de la Diamond si un masaj de la Sonia. :hmmm

Incepe sa se adune miza mare pe fundu lu geta :)))

P.S. maresc miza mai dau si o cola :laugh2

• Like 3
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Incepe sa se adune miza mare pe fundu lu geta :)))

P.S. maresc miza mai dau si o cola :laugh2

Uite dau eu vinul si tu te duci la Geta si faci recenzia si apoi te duci la Pantera si ea iti face masajul si beti impreuna vinul!

Ps:Nu de alta dar stiu ca ai vrea cu pantera!

:) :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Uite dau eu vinul si tu te duci la Geta si faci recenzia si apoi te duci la Pantera si ea iti face masajul si beti impreuna vinul!

Ps:Nu de alta dar stiu ca ai vrea cu pantera!

Pentru ideea asta geniala tre sa te cinstesc... :))) da totusi sa ma duc la geta/andrea :s 

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Hmmm....eu cred ca, din toate astea , va castiga Geta..... :laugh2 ......ce ?...nu stiu :habarnam , dar...prevad ca nu va merge nimeni la ea, in schimb Pantera....... :wink2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Hmmm....eu cred ca, din toate astea , va castiga Geta..... :laugh2 ......ce ?...nu stiu :habarnam , dar...prevad ca nu va merge nimeni la ea, in schimb Pantera....... :wink2

Cum sa nu mearga nimeni la Geta?

Va merge cine vrea sa bea vinul cu Pantera!

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

pff! asta deja e "futai cu ricoseu!" normal ca la pantera am mere

• Like 1
Postat

pff! asta deja e "futai cu ricoseu!" normal ca la pantera am mere

=)) =))

Si tu te-ai duce la Pantera?

Dute prima data la Geta si ai un loc sigur la Pantera.

Eu nu pot sa maduc la Geta ca a zis ca nu ma primeste!

=))

Postat

Iti dai seama ce importanta a devenit geta...daca prin intermediul ei poti sa ajungi la Sonya...

...geta mai sus de atat n-ai cum sa ajungi :laugh2

Postat

Hmm hmmm se ingroasa treaba aici deja pe zi ce trece!

Bravo pantero

cum a aparut pantera se si ingroasa treaba..pana acu era moale cu geta :laugh2

• Like 2
Postat

Nu mai usor ii dati direct banii la pantera? :))))

Si atunci Geta ce mai face fara bani?

Tu nu crezi ca moare negru ala in bucatarie daca nu sunt bani nu mai poate sa faca de mancare.

Postat

Geta ce zice despre toate astea?

Sau macar bucatarul sa spuna ceva!

• Oras:Iad
  • Oras:Iad
Postat

Mai baieti....nici unul nu e capabil sa ajunga in patul Getei...??!!!.. :laugh2  :laugh2 hai ca vin eu cu o provocare....primul care reuseste sa ajunga in patul Getutzei ...castiga un masaj de relaxare in cusca Panterei 30 minute  :rax2 :boob  dar cu dovezi ...recenzie si confirmarea  Getei ....deci ... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 hai sa va vad..... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu cred ca merita efortul.. Este exact cum te-ai duce la un film horror si dupa ai vedea unul cu ponei.. O sa ai in minte doar filmul horror.. O sa ajungi sa te sperii pana si de poneiul frumos din film!

Sonia mai bine din prima la ponei! :*

Postat

:laugh2 :laugh2 sa inteleg ca nu vrea nimeni premiul ??? :boob :boob :icecream :cry2

Cred ca eu sunt cel mai potrivit pentru premiu,am sunat de nnnnn ori si nu raspunde aici am avut clinciuri si alte chesti,deci pantera cum facem?

:)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Geta unde dumnezo esti,nu mai zici nimic?

Nu vezi ce sa intampla pe aici concurs,cote,premii!

Ce zici te bagi?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ii la spa geta la ora asta...nu are timp...se pregateste pentru intalnirea cu alesu :)))

Oare la care spa,la stradul Sun din Grigorescu??

• Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA
Postat

Cred ca eu sunt cel mai potrivit pentru premiu,am sunat de nnnnn ori si nu raspunde aici am avut clinciuri si alte chesti,deci pantera cum facem?

:)

nu trisa ciucurelule  :laugh2 credeam ca am stabilit conditiile  :laugh2 acum totul depinde de Geta....probabil e atat de ocupata de nu isi vede capul :laugh2  o fi sub masa  :hmmm  :clap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...