diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 17, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 17, 2015 Azi e duminica, azi nu suntem golani. Noi nu...da fetele au voie,unele se pricep mai bine ca noi 1
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 17, 2015 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 17, 2015 poi e vrajala tu fata, aia am zis sa numi ajute mie dumnezeu daca a fost asa sau daca vreodata a fost vreun amic negru iubit etc in locuinta mea cand a venit vreun client si am zis sa numi ajute dumnezeu daca nu sa nu le ajute celor care sustin minciuni nu e frumos sa ma jur dar daca stiu ca nu e adevarat ,,,m-am saturat deja de vrajala si acuze ce nu imi apartin daca iti scrie tie acuma cineva ca a fost la tine si aveai 2 pesti in casa sau cine stie ceva ce nu e adevarat nu te enervezi sa fi acuzata de ceva ce nu e adevarat. Dsoara referirea era la un domn de etnie rroma .
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 . Dsoara referirea era la un domn de etnie rroma .Nu stie ea ce inseamna etnie rroma
alika Reputație: 33 Postat Mai 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 17, 2015 Nu stie ea ce inseamna etnie rroma Tu crezi ca nu stie ...Ea sustine ca e de etnie maghiara ceea ce nu prea cred... din vocabular reiese altceva mai urmeaza sa zica ca e cetatean european si are drepturi 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 17, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 17, 2015 Din spusele singurului martor care l-a vazut era negru,asta se stie cert,si s-a mai spus ca iesea din bucatarie...deci eu trag concluzia ca ori era unu care a lasat curcanul prea mult la cuptor si s-a innegrit si curcanul si el...ori era un emigrant de origine africana pe care duduia il tinea clandestin la ea in casa pana primea si omu viza de sedere in RO
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 no asta e tareeee ))))
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp Furi curent mamy dracu....
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 nu stiu care fura curent si cine se baga inseama eu ma amuz pe baza voastra
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 Pentru ce dracu aplauzi ca nu inteleg ca ne batem bota de tine?
alika Reputație: 33 Postat Mai 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 17, 2015 Furi curent mamy dracu....asta il ia de la inalta tensiune )) 1
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 nu stiu care fura curent si cine se baga inseama eu ma amuz pe baza voastra Daca tu te amuzi ca noi facem misto de tine...esti mai idioata de cat vrevede legea
alika Reputație: 33 Postat Mai 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 17, 2015 din pacate la nivelul ei de cultura generala cand se face misto de ea e amuzant
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 Daca tu te amuzi ca noi facem misto de tine...esti mai idioata de cat vrevede legea vervede sau prevede vai de capsorul tau)))))) si u inca ma critici pe mine ))))))))))) si mai ai si tupeu sa te bagi inseama
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 E hai ca e simpatica asa in prostia ei ma face sa rad in fiecare zi la cat de tampa este
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 E hai ca e simpatica asa in prostia ei ma face sa rad in fiecare zi la cat de tampa este dapoi u imi esti chiar simpatica ca u critici pe cineva si u poate esti mai dezastru )))))))))
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 vervede sau prevede vai de capsorul tau)))))) si u inca ma critici pe mine ))))))))))) si mai ai si tupeu sa te bagi inseamaFa nebuno faza e ca eu nu am verificat ce am scris, insa tu nici abecedarul nu il stii tine in mana:)) 1
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 bebe ))))))))))
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 dapoi u imi esti chiar simpatica ca u critici pe cineva si u poate esti mai dezastru )))))))))Mai dezastru de cat tine nus ..nici pe departe ai o fata de impins vagone dute si mai impinge 2-ua
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 Fa nebuno faza e ca eu nu am verificat ce am scris, insa tu nici abecedarul nu il stii tine in mana:))aoloooo nu trebuie sa verifici bebe trebuie sa scrii corect de la sine sau u scri pe litere ei esti bebe mai ales ca u ma critici pe mine ))) doamne fereste cat tupeu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 bebe ))))))))))Se vede cat de praf esti
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 17, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 17, 2015 aoloooo nu trebuie sa verifici bebe trebuie sa scrii corect de la sine sau u scri pe litere ei esti bebe Idiot (nu incerca sa ma corectezi ca am scris in engleza) is pe tableta proasto ... Habar nu ai de ce imi spune lumea bebe ..hai sugi o pula ca vad ca tii foame
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 Mai dezastru de cat tine nus ..nici pe departe ai o fata de impins vagone dute si mai impinge 2-uaei asa cu fata mea uite eu nu postez la profilul tau nici nus curioasa de persoana ta pt mine esti zero u esti curioasa sa comentez la profilul meu cred ca ai orgasm))))))))))
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 17, 2015 Idiot (nu incerca sa ma corectezi ca am scris in engleza) is pe tableta proasto ... Habar nu ai de ce imi spune lumea bebe ..hai sugi o pula ca vad ca tii foame)))))))))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum