Sari la conținut

0742538540 ( 0756496346 ; 0751588037; 0753695165;0742651324 ; 0758684877;0757278563 )

camarro

Postări Recomandate

Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

poi e vrajala tu fata, aia am zis sa numi ajute mie dumnezeu daca a fost asa sau daca vreodata a fost vreun amic negru iubit etc in locuinta mea cand a venit vreun client si am zis sa numi ajute dumnezeu daca nu sa nu le ajute celor care sustin minciuni  nu e frumos sa ma jur dar daca stiu ca nu e adevarat ,,,m-am saturat deja de vrajala si acuze ce nu imi apartin daca iti scrie tie acuma cineva ca a fost la tine si  aveai 2 pesti in casa sau cine stie ceva ce nu e adevarat nu te enervezi sa fi acuzata de ceva ce nu e adevarat

. Dsoara referirea era la un domn de etnie rroma .
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Nu stie ea ce inseamna etnie rroma =))

Tu crezi ca nu stie  :laugh2 ...Ea sustine ca e de etnie maghiara ceea ce nu prea cred... din vocabular reiese altceva mai urmeaza sa zica ca e cetatean european si are drepturi  :slap2  :slap2

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Din spusele singurului martor care l-a vazut era negru,asta se stie cert,si s-a mai spus ca iesea din bucatarie...deci eu trag concluzia ca ori era unu care a lasat curcanul prea mult la cuptor si s-a innegrit si curcanul si el...ori era un emigrant de origine africana pe care duduia il tinea clandestin la ea in casa pana primea si omu viza de sedere in RO :)

Postat

Furi curent mamy dracu....

asta il ia de la inalta tensiune :)))

• Like 1
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

nu stiu care fura curent si cine se baga inseama eu ma amuz pe baza voastra  :rax2  :rax2  :rax2

Daca tu te amuzi ca noi facem misto de tine...esti mai idioata de cat vrevede legea =))

Postat

din pacate la nivelul ei de cultura generala cand se face misto de ea e amuzant

Postat

vervede sau prevede vai de capsorul tau)))))) si u inca ma critici pe mine ))))))))))) si mai ai si tupeu sa te bagi inseama

Fa nebuno faza e ca eu nu am verificat ce am scris, insa tu nici abecedarul nu il stii tine in mana:))

• Like 1
Postat

dapoi u imi esti chiar simpatica ca u critici pe cineva si u poate esti mai dezastru )))))))))

Mai dezastru de cat tine nus ..nici pe departe =)) ai o fata de impins vagone dute si mai impinge 2-ua

Postat

Fa nebuno faza e ca eu nu am verificat ce am scris, insa tu nici abecedarul nu il stii tine in mana:))

aoloooo nu trebuie sa verifici bebe trebuie sa scrii corect de la sine sau u scri pe litere ei esti bebe :baby2  :baby2  :baby2 mai ales ca u ma critici pe mine ))) doamne fereste cat tupeu

Postat

aoloooo nu trebuie sa verifici bebe trebuie sa scrii corect de la sine sau u scri pe litere ei esti bebe :baby2  :baby2  :baby2

Idiot (nu incerca sa ma corectezi ca am scris in engleza) is pe tableta proasto ... Habar nu ai de ce imi spune lumea bebe ..hai sugi o pula ca vad ca tii foame

Postat

Mai dezastru de cat tine nus ..nici pe departe =)) ai o fata de impins vagone dute si mai impinge 2-ua

ei asa cu fata mea uite eu nu postez la profilul tau nici nus curioasa de persoana ta pt mine esti zero u esti curioasa sa comentez la profilul meu cred ca ai orgasm))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...