pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 19, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Mai 19, 2015 Solo percutiahttps://www.youtube.com/watch?v=bAcGLiMrZcM
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 20, 2015 Am fost la domnisoara in cauza pe str Dambovitei (Marasti).Tot ce a postat ea in anunt e adevarat.(pret,locatie acceptabila)Apropo nu am fost grabit de nimeni chiar daca am platit inainte.
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 20, 2015 esti o bunaciune Geta unguroica bunoca
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 20, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Mai 20, 2015 Lasati-o pe GETAaa sa faca ce vrea EAaa 2
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 20, 2015 parerea mea personala ca unele persoane vor sa se dea si sa para foarte inteligenti scriind cateva comenturi cu rea vointa unei fete ,domnilor daca aveti respect si bun simt si va credeti ca aveti un grad mare de inteligenta acei oameni nu aruca vorbe urate unei femei, in cateva comenturi ati spus ca nu se cearta nimeni cu mine atuncea de ce recapitulati de atatea ori aceleasi comentarii,un om cult inteligent isi spune odata parerea sau opinia si se retrage nu continua la infinit cu vorbe, cuvinte jignitoare unei femei si tot aceleasi persoane comentati care au comentat in primele 2 pagini .daca va deranjez ca si persoana nu mai intrati pe profilul meu sau cel mai simplu blocatima si incercati sa va vedeti de problemele voastre si care le aveti zi cu zi ..voi nu va ganditi ca poate sunteti deranjati sau altii nu au chef sa vada prostiile voastre .... Sunt sigura ca persoanele competente vor lua masuri si o sa analizeze toate aceste comenturi. P.S. va doresc o zi minunata,,,
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 20, 2015 Lasati-o pe GETAaa sa faca ce vrea EAaa
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 ups ce ai baut geta?ai baut apa de la robinet si te-ai matolit? 2 2
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 20, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Mai 20, 2015 ciucurel te plictisesti ?
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 ciucurel te plictisesti ? da da bem un pepsi impreuna?
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 20, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Mai 20, 2015 ce zici de un sprite??
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 ce zici de un sprite?? upsssse tare tare!merge un sprite!
ovidiux Reputație: 23 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Mai 20, 2015 parerea mea personala ca unele persoane vor sa se dea si sa para foarte inteligenti scriind cateva comenturi cu rea vointa unei fete ,domnilor daca aveti respect si bun simt si va credeti ca aveti un grad mare de inteligenta acei oameni nu aruca vorbe urate unei femei, in cateva comenturi ati spus ca nu se cearta nimeni cu mine atuncea de ce recapitulati de atatea ori aceleasi comentarii,un om cult inteligent isi spune odata parerea sau opinia si se retrage nu continua la infinit cu vorbe, cuvinte jignitoare unei femei si tot aceleasi persoane comentati care au comentat in primele 2 pagini .daca va deranjez ca si persoana nu mai intrati pe profilul meu sau cel mai simplu blocatima si incercati sa va vedeti de problemele voastre si care le aveti zi cu zi ..voi nu va ganditi ca poate sunteti deranjati sau altii nu au chef sa vada prostiile voastre .... Sunt sigura ca persoanele competente vor lua masuri si o sa analizeze toate aceste comenturi. P.S. va doresc o zi minunata,,,femei ca tine mi-a recomandat medicul ca sa fiu fericit
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 femei ca tine mi-a recomandat medicul ca sa fiu fericitasa este colegu,du-te la ea si hai cu recenzia. 2 2
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 21, 2015 Am fost la domnisoara in cauza pe str Dambovitei (Marasti).Tot ce a postat ea in anunt e adevarat.(pret,locatie acceptabila)Apropo nu am fost grabit de nimeni chiar daca am platit inainte.
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 21, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 21, 2015 Geta, îți faci singură rău tot băgându-ne pe gât cele două fraze și o propoziție ale numitului detu21, despre care toți cei cu capul pe umeri știm că este peștele sau amicul tău.Sfatul meu este să-ți îmbunătățești radical prestația și să nu te mai iei în gură cu userii de aici - dacă vrei să scapi de stigmatul de curvă de evitat, pe care ți l-au pus cei ce te-au vizitat, în frunte cu Camarro (de a cărui sinceritate ești singura ce se îndoiește). 1 1
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 21, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Mai 21, 2015 Geta, iti fac eu o vizita daca ma primesti, iti scriu si recenzie exact cum o fost, da-mi un pm daca esti de acord si te sun pt o programare in una din zilele urmatoare.Inca asteptam curiosi raspunsul
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 21, 2015 Geta, îți faci singură rău tot băgându-ne pe gât cele două fraze și o propoziție ale numitului detu21, despre care toți cei cu capul pe umeri știm că este peștele sau amicul tău.Sfatul meu este să-ți îmbunătățești radical prestația și să nu te mai iei în gură cu userii de aici - dacă vrei să scapi de stigmatul de curvă de evitat, pe care ți l-au pus cei ce te-au vizitat, în frunte cu Camarro (de a cărui sinceritate ești singura ce se îndoiește). mai baiatule numi da tu mie ordine sau nu imi faci u mie viata, tu faci niste acuze si comenturi aiurite fara sa ma cunosti fati ordine in viata ta ca vad ca arunci asa comenturi fara sa gandesti comenteazati tie profilul tau si fati ordine in viata ta se vede dupa comuri cate rautate ai in tine ...vad ca ai un tupeu si o nesimtire iesita din comun deja cand vad ca arunci cate un com nici nu il mai citesc ca si cum nu ai fi
bisex41 Reputație: 9 Postat Mai 21, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 21, 2015 Geta, îți faci singură rău tot băgându-ne pe gât cele două fraze și o propoziție ale numitului detu21, despre care toți cei cu capul pe umeri știm că este peștele sau amicul tău.Sfatul meu este să-ți îmbunătățești radical prestația și să nu te mai iei în gură cu userii de aici - dacă vrei să scapi de stigmatul de curvă de evitat, pe care ți l-au pus cei ce te-au vizitat, în frunte cu Camarro (de a cărui sinceritate ești singura ce se îndoiește). mai baiatule numi da tu mie ordine sau nu imi faci u mie viata, tu faci niste acuze si comenturi aiurite fara sa ma cunosti fati ordine in viata ta ca vad ca arunci asa comenturi fara sa gandesti comenteazati tie profilul tau si fati ordine in viata ta se vede dupa comuri cate rautate ai in tine ...vad ca ai un tupeu si o nesimtire iesita din comun deja cand vad ca arunci cate un com nici nu il mai citesc ca si cum nu ai fi ”Inutila gramatica blandaN-ai sa poti sa-i dresezi pe tunari (cititi CURVARI)!” regretatul Adrian Paunescu 2
alesia20 Reputație: 3 Postat Mai 21, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 21, 2015 am urmarit comenturile lasate si se vdede foarte multa rautate la adresa getei ,nu e frumos din partea membrilor se vede clar rautate unii membri o critica DAR EI NU ISI VAD GRESELILE LOR 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 21, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 21, 2015 am urmarit comenturile lasate si se vdede foarte multa rautate la adresa getei ,nu e frumos din partea membrilor se vede clar rautate unii membri o critica DAR EI NU ISI VAD GRESELILE LORsi tu esti cumva din gasga lu geta? 1 2
alesia20 Reputație: 3 Postat Mai 21, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 21, 2015 si tu esti cumva din gasga lu geta?STAI LINISTIT NENE CA EU NU O SA ITI DAU IMPORTANTA DOAR AM SCRIS CE AM VAZUT 1
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Postat Mai 21, 2015 care incearca sa zica adevarul sau sa imi ia apararea toti o sa fie criticati pt ca asta e strategia )))))))
alika Reputație: 33 Postat Mai 21, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 21, 2015 STAI LINISTIT NENE CA EU NU O SA ITI DAU IMPORTANTA DOAR AM SCRIS CE AM VAZUT Carti te fac NEPROST !! https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 21, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Mai 21, 2015 si tu esti cumva din gasga lu geta?Lasati femeile sa faca ce vor :
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum