Sari la conținut

0742538540 ( 0756496346 ; 0751588037; 0753695165;0742651324 ; 0758684877;0757278563 )

camarro

Postări Recomandate

• Oras:RO

am urmarit comenturile lasate si se vdede foarte multa rautate la adresa getei ,nu e frumos din partea membrilor se vede clar rautate unii membri o critica DAR EI NU ISI VAD GRESELILE LOR

Buna ziua, am  2 intrebari  alesia 20.Eu am deschis aceest topic.1.Locuiesti in Marasti? 2.Cand nu ai unde presta prestezi intr-o locatie in spate la Sora? Multumesc 

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua, am  2 intrebari  alesia 20.Eu am deschis aceest topic.1.Locuiesti in Marasti? 2.Cand nu ai unde presta prestezi intr-o locatie in spate la Sora? Multumesc 

alo domnule inteligent   comenteaza  la alt topic sau daca vrei sa stai la povesti  cu persoane comenteaza unde trebuie nu aicea la  al meu.sper ca ai intelesfata si-a spus punctul ei de vedere nu o da din vals in tango nespalat ce esti

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

alo domnule inteligent   comenteaza  la alt topic sau daca vrei sa stai la povesti  cu persoane comenteaza unde trebuie nu aicea la  al meu.sper ca ai inteles

Geto, de bine putem sa scriem aicea la tine pe profil? :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Te rog frumos sa te abtii si sa scrii de bine sau de rau la tine pe profil ca de aia ai profil :)

Geto, de bine putem sa scriem aicea la tine pe profil? :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

Tipa are un topic la ÎR, unde găsim niște comentarii nu tocmai măgulitoare: http://nimfomane.com/forum/topic/36537-brunetica-senzuala-0754961590/.

E din aceeași specie cu Geta, poate chiar se cunosc și sunt tovarășe în ale curviei și prostiei. Nu exclud ipoteza ca cea din urmă să-i fi solicitat o intervenție de ajutor (e o simplă speculație, nu am dovezi).

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tipa are un topic la ÎR, unde găsim niște comentarii nu tocmai măgulitoare: http://nimfomane.com/forum/topic/36537-brunetica-senzuala-0754961590/.

E din aceeași specie cu Geta, poate chiar se cunosc și sunt tovarășe în ale curviei și prostiei. Nu exclud ipoteza ca cea din urmă să-i fi solicitat o intervenție de ajutor (e o simplă speculație, nu am dovezi).

toate comenturile tale incepand de pa pagina 1 pana acuma sunt doar speculatii nimica concret parerea mea ca e vai soarta ta scri aiurea sa nu dormi arunci cate un com sa fie notat ...astea sunt lucruri mizerabile cea ce faci u

Link spre comentariu

(...) parerea mea (...)

Părerile tale nu înseamnă pentru mine nici cât negru sub unghie (e o expresie asta, nu se referă la oamenii cu pielea neagră sau la unii din amicii tăi). Noi doi facem parte din lumi total diferite, între care nu poate exista o punte.

Ți-am scris aceste cuvinte ca să știi de ce te voi ignora complet de aici înainte.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Părerile tale nu înseamnă pentru mine nici cât negru sub unghie (e o expresie asta, nu se referă la oamenii cu pielea neagră sau la unii din amicii tăi). Noi doi facem parte din lumi total diferite, între care nu poate exista o punte.

Ți-am scris aceste cuvinte ca să știi de ce te voi ignora complet de aici înainte.

nu se vede, vad ca ai inceput sa comentez de la pagina 1 pana in momentul de fata pagina 19 am mai scris asta dar oameni asa culti ca tine nu pricep vreau sa vad ca nu mai lasi comuri  si ca te ti de cuvant  aratami adevarata ta inteligenta si ca ai cuvant din momentul de fata care l-ai spus.... toate cele bune

Link spre comentariu
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare

Aceeasi mobila, aceeasi usa...........

post-161174-0-04306600-1429253138.jpgpost-161171-0-57540300-1428749607.jpgpost-161174-0-84894200-1429253150.jpgpost-161171-0-56342400-1428749591.jpg

• Like 5
Link spre comentariu

Aceeasi mobila, aceeasi usa.........

Frumoasă doamnă, îmi plec pălăria în fața agerimii tale. Iată că veni și dovada ce sprijină părerea mea anterioară.

PS Ce tare! - inclusiv obiectele de pe mobilă sunt aceleași. Și ștoarfa asta ne acuză pe noi de minciuni.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dovezile sunt pe forum Stalingrad,undeva exista o recenzie facuta de cineva nu mai stiu dar daca se cauta s si gaseste.Au locatie de rezerva o camera in spate la Sora.Unde unul din colegi au fost si spunea in recenzie ca a aparut Manageul cu taxa. Ceea ce spun stiu nu fac doar afirmatii sa o deranjez pe domnita.Fetele joaca in aceasi liga. Toate cele bune.

PS. camera in care presteaza nu are baie un mic detaliu..:))

• Like 1
Link spre comentariu

Frumoasă doamnă, îmi plec pălăria în fața agerimii tale. Iată că veni și dovada ce sprijină părerea mea anterioară.

PS Ce tare! - inclusiv obiectele de pe mobilă sunt aceleași. Și ștoarfa asta ne acuză pe noi de minciuni.

insfarsit ca tiai deschis ochii ))))))))))))))) poi nu te mai ti de cuvant ce faci? ai zis ca nu mai lasi un com unde ti cuvantul? )))))))))))))

Link spre comentariu

insfarsit ca tiai deschis ochii ))))))))))))))) poi nu te mai ti de cuvant ce faci? ai zis ca nu mai lasi un com unde ti cuvantul? )))))))))))))

Am zis că te ignor pe tine, nu că nu mai scriu comentarii. Mi-am încălcat doar de această dată hotărârea doar ca să-ți ilustrez cât de toantă ești.

Și cu asta destul. Timpul meu e foarte scurt și foarte valoros.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Inca un idiciu au id-urile facute in aceeasi zi Pisicut sau mod1 poate lamuri acest lucru.Dau au timp si vor binenteles.

si ce legatura are asta poate am stat amandoua in aceasti chirie ce are daca 2 persoane au poze intro locatie)))))))))))  ai vazut ai zis ca ai fost la mine domnu mincinos camarro si daca ai fost la mine de ce nu ai cunoscut tipa?????

Link spre comentariu

Dovezile sunt pe forum Stalingrad,undeva exista o recenzie facuta de cineva nu mai stiu dar daca se cauta s si gaseste.Au locatie de rezerva o camera in spate la Sora.Unde unul din colegi au fost si spunea in recenzie ca a aparut Manageul cu taxa. Ceea ce spun stiu nu fac doar afirmatii sa o deranjez pe domnita.Fetele joaca in aceasi liga. Toate cele bune.

PS. camera in care presteaza nu are baie un mic detaliu.. :))

uitati minciuna care a spuso domnul mincinos camarro a zis ca a fost la mine si nu a stiuto pe tipa deci ....NU A FOST pentru ca nu a cunoscuto pe fata cu care am lucrat)))))))

Link spre comentariu

Am zis că te ignor pe tine, nu că nu mai scriu comentarii. Mi-am încălcat doar de această dată hotărârea doar ca să-ți ilustrez cât de toantă ești.

Și cu asta destul. Timpul meu e foarte scurt și foarte valoros.

se vede domnule ca comentez de iti iau degetele foc si u nici nu ma cunosti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...