Sari la conținut

0742538540 ( 0756496346 ; 0751588037; 0753695165;0742651324 ; 0758684877;0757278563 )

camarro

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Postare pentru cei nelamuriti si suspiciosi (textul ingrosat avea initial culoarea alba).

Daca asta se vrea,asta avem...incerc si eu o recenzie la printesa,chiar cu riscul de a fi banat.Incerc din nou sa trag un semnal de alarma....are locul la "de evitat".Sunt foarte curios de reactia printesei la o "recenzie" super pozitiva,falsa ce-i drept.

Buna seara fratilor.

Am fost azi si eu in vizita la d-ra Geta .(n-as merge la ea nici daca ar fi ultima femeie de pe Pamant)

Programarea am facut-o pe numarul de telefon din titlul topicului. (care numar? c-are 4!!!)

Ne-am inteles sa merg de la ora 16 pana la ora 18 la pret de 400 lei pentru 2 ore cu cate finalizari pot.Nu am reusit decat 2,una

la oral si una la normal.Da nu-i bai,eu m-am simtit foarte bine,sper ca si d-ra lafel.(fi-ti-ar neamul de ras)

M-a intampinat intr-o tinuta foarte sexi,e foarte amabila,pupacioasa.(pupate-ar buba neagra de penala)

M-a servit cu suc,apa minerala si bere cu lamaie.Am stat la taclale vreo 20-30 de minute,nu s-a uitat deloc la ceas.E foarte sociabila,ai ce discuta cu ea. (nu vad ce plm de discutie as putea purta cu o asa persoana)

Despre actul in sine nu a-s vrea sa spun prea multe,e o chestie mult prea intima.(( o singura experienta de genul am avut parte : ,mi-am promis ca altu' nu se mai intampla in veci)

Face un oral demenzial,iar la normal e super bunoaca, se misca bestial. (parca-i vad sictireala si foamea de bani pe fata cand are cate un client)

Bani ia-m last la final pe masuta,nu mi ia cerut inain-te.(n-as fute un asemenea specimen nici sa ma plateasca)

Parerea mea e,ca daca sinteti baieti finuti cu ea si ea va reconpenzeasa pe masura.(nu vezi tu de-alea,curvare pana-i pula)

Nu stiu de ce va tot luati de ea,(camarro,nu pot decat sa fac plecaciuni in fata ta,chiar aveam de gand sa o vizitez la primele anunturi aparute)

Dar este o femeie minunata,o ecorta care stie meserie,practica meseria de vreo 10-13 ani.( o neseriaoasa penibila)

Asa ca parerea mea nu mai comenta-ti aiurea.

Geta multumesc frumos pentru tot. N-ui m-ai baga pe toti in sama.

Cele bune la toata  luea

Best regards,

BASZOKBELE

@pisicuts, micul vrajitor, recte pokerasul, are 100% dreptate.

Se vede clar textul scris la mistocareala (daca zic pamflet, Geta nu intelege).

Colegul tau, Mods1, s-a cam grabit cand a dat cu ban-ul ... in maestrul Baszo.

Propunere: sefu' pisicimii nimfomaniace poate anula o banare ..., uuups, era sa zic abuziva, dar ma corectez si zic ca e vorba de o banare pripita.

Pisicuts, asa-i ca se poate?

@harrypoker, micule vrajitor, esti demential!

@pisicuts, revin, ca asa mi-s io ardelean, adica incapatanat, rogu-te anuleaza banarea lu' Baszo.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Desi nu il cunosc pe maestrul Baszkobele, iar gluma a fost una foarte slaba cu privinta la recenzie, sustin si eu ca ar trebui sa se faca o exceptie si sa fie din nou viabil pentru forum

• Like 3
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

-sustin si eu anularea banarii lui Basz, e un curvar ok. ii drept ca o gresit dupa regulile voastre da' daca  atata lume il sustine io zic sa il puneti la loc ca e un tip ok.

-pacat ca Geta nu mi-o dat un mesaj ca io chiar mergeam la ea si scriam pe bune cum o fost. nu mergeam s-o "educ", mergeam sa constat la fata locului cum e si sa va zic si voua. de ce? pt. ca pt. mn era interesant. acuma nu mai e nimic interesant, decat ce vorbeste lumea pe aici.

-promit sa pun 10 poze dulci cu pisici pe FB si sa nu mai dau cu picorul intr-o matza de-a vreunei babe in viatza mea daca il pui la loc pe Basz.

• Like 6
Postat

foarte bine a procedat mod1 si pisicuts, asta merita persoanele care incearca sa duca in eroare alte persoane ,mod1 si pisicuts stiu ce au de facut deaia sunt ei sa  faca lumina .Dumnezeu sa va dea sanatate mod1 si pisicuts

• Oras:cluj-napoca
Postat

stai linistit domnul ciucurel ca eu nu rad de nimeni si nu vreau raul la nimeni dar ma bucur ca se face lumina si mod1 si pisicuts o sa i mai descopere si pe altii care se ocupa cu lucruri slabe

Unde sa se faca lumina domnisoara la tine ?

La tine s-a facut lumina de mult de cand a fost colegu camaro la tine si alti colegi!

Nu stiu dece te mai agiti atita.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Buna dimineata,sustin ideea colegului altul2.Era interesant daca nu ai fi primit ban atat de repede sa ii vedem reactia Getei.Daca s-ar putea scoate banul si mai marii forumului ar si dorii aceest lucrur ar mi minunat.O zi buna la toata lumea.

• Like 3
Postat

Buna dimineata,sustin ideea colegului altul2.Era interesant daca nu ai fi primit ban atat de repede sa ii vedem reactia Getei.Daca s-ar putea scoate banul si mai marii forumului ar si dorii aceest lucrur ar mi minunat.O zi buna la toata lumea.

Este foarte bine cum ai pus problema colegu camarro!

Reputație: -386
  • Oras:No man's land
Postat

ahahahaha

Foarte bine ca a fost banat prea da lectii de gramatica .

Tipul oricum este virusat deci in 2 luni o sa paveze forumul cu 2000 de postari :))

Vizitator pustiu84
Postat

Scopul lui Basz a fost, cred sa vada reactia ei la o recenzie pozitiva falsa sa ne convingem cu totii din ce aluat ii facuta.

Vizitator pustiu84
Postat

Eu cred ca faci confuzie, de fapt is convins ca faci confuzie :)

ahahahaha

Tipul oricum este virusat deci in 2 luni o sa paveze forumul cu 2000 de postari :))

• Oras:cluj
Postat

Postare pentru cei nelamuriti si suspiciosi (textul ingrosat avea initial culoarea alba).

Daca asta se vrea,asta avem...incerc si eu o recenzie la printesa,chiar cu riscul de a fi banat.Incerc din nou sa trag un semnal de alarma....are locul la "de evitat".Sunt foarte curios de reactia printesei la o "recenzie" super pozitiva,falsa ce-i drept.

Buna seara fratilor.

Am fost azi si eu in vizita la d-ra Geta .(n-as merge la ea nici daca ar fi ultima femeie de pe Pamant)

Programarea am facut-o pe numarul de telefon din titlul topicului. (care numar? c-are 4!!!)

Ne-am inteles sa merg de la ora 16 pana la ora 18 la pret de 400 lei pentru 2 ore cu cate finalizari pot.Nu am reusit decat 2,una

la oral si una la normal.Da nu-i bai,eu m-am simtit foarte bine,sper ca si d-ra lafel.(fi-ti-ar neamul de ras)

M-a intampinat intr-o tinuta foarte sexi,e foarte amabila,pupacioasa.(pupate-ar buba neagra de penala)

M-a servit cu suc,apa minerala si bere cu lamaie.Am stat la taclale vreo 20-30 de minute,nu s-a uitat deloc la ceas.E foarte sociabila,ai ce discuta cu ea. (nu vad ce plm de discutie as putea purta cu o asa persoana)

Despre actul in sine nu a-s vrea sa spun prea multe,e o chestie mult prea intima.(( o singura experienta de genul am avut parte : ,mi-am promis ca altu' nu se mai intampla in veci)

Face un oral demenzial,iar la normal e super bunoaca, se misca bestial. (parca-i vad sictireala si foamea de bani pe fata cand are cate un client)

Bani ia-m last la final pe masuta,nu mi ia cerut inain-te.(n-as fute un asemenea specimen nici sa ma plateasca)

Parerea mea e,ca daca sinteti baieti finuti cu ea si ea va reconpenzeasa pe masura.(nu vezi tu de-alea,curvare pana-i pula)

Nu stiu de ce va tot luati de ea,(camarro,nu pot decat sa fac plecaciuni in fata ta,chiar aveam de gand sa o vizitez la primele anunturi aparute)

Dar este o femeie minunata,o ecorta care stie meserie,practica meseria de vreo 10-13 ani.( o neseriaoasa penibila)

Asa ca parerea mea nu mai comenta-ti aiurea.

Geta multumesc frumos pentru tot. N-ui m-ai baga pe toti in sama.

Cele bune la toata  luea

Best regards,

BASZOKBELE

@pisicuts, micul vrajitor, recte pokerasul, are 100% dreptate.

Se vede clar textul scris la mistocareala (daca zic pamflet, Geta nu intelege).

Colegul tau, Mods1, s-a cam grabit cand a dat cu ban-ul ... in maestrul Baszo.

Propunere: sefu' pisicimii nimfomaniace poate anula o banare ..., uuups, era sa zic abuziva, dar ma corectez si zic ca e vorba de o banare pripita.

Pisicuts, asa-i ca se poate?

@harrypoker, micule vrajitor, esti demential!

@pisicuts, revin, ca asa mi-s io ardelean, adica incapatanat, rogu-te anuleaza banarea lu' Baszo.

NUUUUUUUUU , nu anulati nimic . Basz nu are ce cauta aici . .........locul lui e altundeva , intr-un loc cu mai mult bun simt  . Sper sa sara gardul ; ) 

• Like 1
Postat

NUUUUUUUUU , nu anulati nimic . Basz nu are ce cauta aici . .........locul lui e altundeva , intr-un loc cu mai mult bun simt  . Sper sa sara gardul ; ) 

De unde stii tu oare unde este locul lui,el a avut contributie buna la situl asta.

Te-ai apucat si tu sa scrii ceva sa te afli in treaba?

Postat

ahahahaha

Nu stiu de unde scoateti vorbele astea,sau va vine sa scrieti asa aiurea?

tu ai citit recenziile lui Basz ?

Iti spun eu sunt citeva recenzi foarte bune.

Postat

Eu cred ca faci confuzie, de fapt is convins ca faci confuzie :)

Crezi cam mute tu.....

Postat

Pai le scot din experienta proprie cu bazuca sau cum il cheama si din observatia postarilor sale pe forum.

Nu o data a bagat pula-n gura la diferiti membri fara sa fie lezat cu nimica.

Faptul ca cativa dintre voi il cunosteti personal asta nu inseamna ca tipul este ok.

Postat

in primul rand nu e frumos sa iti faci mai multe conturi .ce ar fi sa isi faca majoritatea cate 2-3 conturi de pe unu sa vorbeasca frumos iar de pe altu sa isi bata joc de alti membrii cum a facut el

Postat

Pai le scot din experienta proprie cu bazuca sau cum il cheama si din observatia postarilor sale pe forum.

Nu o data a bagat pula-n gura la diferiti membri fara sa fie lezat cu nimica.

Faptul ca cativa dintre voi il cunosteti personal asta nu inseamna ca tipul este ok.

Sa stii ca intradevar cine il cunoaste si a stat cu el la masa si a discutat cu el poate sa spuna ca omul chiar este foarte ok.

Dar cine nu il cunoaste nu are de unde sa stie. (de ex . tu nu ai de unde sa stii cat de ok este el daca nu l-ai cunoscut!)

Dar in fine asta este tu stii pe ale tale!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Sa stii ca intradevar cine il cunoaste si a stat cu el la masa si a discutat cu el poate sa spuna ca omul chiar este foarte ok.

Dar cine nu il cunoaste nu are de unde sa stie. (de ex . tu nu ai de unde sa stii cat de ok este el daca nu l-ai cunoscut!)

Dar in fine asta este tu stii pe ale tale!

ok am inteles nu ai cum sa cunosti o persoana daca nu stai cu ea la masa ,dar tu daca NU ma cunosti de ce vorbesti urat si intepat la adresa mea? .raspunsul tau il stiu ,(o sa spui ca a zis nu stiu cine), dar daca nu cunosti o persoana nu poti vorbi urat la adresa persoanei ,oi fi eu analfabeta asa cum ziceti voi dar nu chiar asa tampita ....P.S.  trebuie respectata decizia luata de pisicutts si mod1 pt ca daca au luat o decizie stiu de ce au facuto...respecte

Postat

Ma @ciucurel tu esti ilegal de prost ! Taci dracului daca nu intelegi ce scriu oamenii pe aici . Incep sa-l inteleg pe @ MaximusM75 . 

Traducere pentru dobitoci : 

@Basz  e un copil fain si de gasca . Nu merita banarea dar este o vorba " orice picior in cur e un pas in fata " . In cazul asta pasul in fata care crezi tu turturel ca este ? Prea greu , renunt sa imi fut vremea cu tine . Poate iti explica pe limba ta Max cand intra  :D

• Like 1
Postat

Ma @ciucurel tu esti ilegal de prost ! Taci dracului daca nu intelegi ce scriu oamenii pe aici . Incep sa-l inteleg pe @ MaximusM75 .

@Basz e un copil fain si de gasca . Nu merita banarea dar este o vorba " orice picior in cur e un pas in fata " . In cazul asta pasul in fata care crezi tu turturel ca este ? Prea greu , renunt sa imi fut vremea cu tine . Poate iti explica pe limba ta Max cand intra :D

tu gay-ule de unde ai mai aparut?

Postat

@Basz  e un copil fain si de gasca . Nu merita banarea dar este o vorba " orice picior in cur e un pas in fata " . In cazul asta pasul in fata care crezi tu turturel ca este ? Prea greu , renunt sa imi fut vremea cu tine . Poate iti explica pe limba ta Max cand intra   :D

ciucurel din cate am observat e genul de persoana care arunca comenturi fara sa constientizeze sau sa faca unele legaturi, iar daca il contrazici sau nu ii faci jocul iti vorbeste urat.:*

Postat

ciucurel din cate am observat e genul de persoana care arunca comenturi fara sa constientizeze sau sa faca unele legaturi, iar daca il contrazici sau nu ii faci jocul iti vorbeste urat. :*

Asa este , eu tocmai l-am bagat la ignore .Adica nu mai vad ce boraste pe aici pe forum . Daca vrei te invat si pe tine sa ignori ; ) 

• Like 1
Postat

Asa este , eu tocmai l-am bagat la ignore .Adica nu mai vad ce boraste pe aici pe forum . Daca vrei te invat si pe tine sa ignori ; ) 

asta o sa fac si eu ,dar sunt oameni cu experienta si care sunt competente, care o sa-i analizeze comenturile (nu am nimica cu el ca persoana sa nu fiu inteleasa gresit) 

• Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

asta o sa fac si eu ,dar sunt oameni cu experienta si care sunt competente, care o sa-i analizeze comenturile (nu am nimica cu el ca persoana sa nu fiu inteleasa gresit) 

Taci dreacu ...vad ca te-ai tampit rau..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...