geta1 Reputație: 7 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Taci dreacu ...vad ca te-ai tampit rau..de ce ma trimiti dreacu ?eu cred ca nu am vb cu tine ...bine o sa tac ca spui tu, deci la topicul meu nu am voie sa vb? Link spre comentariu
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Mai 22, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Mai 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8XpOyV1nOf8 2 Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 22, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 22, 2015 de ce ma trimiti dreacu ?eu cred ca nu am vb cu tine ...bine o sa tac ca spui tu, deci la topicul meu nu am voie sa vb?Sa te duci la dreacu si singura ca m-am cam saturat sa te tot trimit eu De ce o fac pentru ca esti atat de idioata incat te faci de ras singura ca fraiera Link spre comentariu
barosanuno1 Reputație: 1 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Am stat in liniste si am citit aproape tot topicul si nu am ajuns decat la o concluzie dupa toata lectura.alinuta bebelusa. Pe taramul injuriei cel putin la romani spre deosebire de limba engleza sau italiana unde exista doar cateva variante de insulte la noi se pot realiza zeci daca nu sute de combinatii care mai de care mai colorate dar tu esti ingusta si limitata pana si pe taramul injuriei. Inteligenta nu e punctul tau forte la fel cum nu e nici feminitatea sau bunul simt care iti lipsesc cu desavarsire. Imi pare rau sa o spun dar singura centurista si tarancuta de pe topic esti tu. Iti sugerez sa te reinscrii la gimnaziu, MACAR sa iti iei diploma de capacitate. Succes centuristo. 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Am stat in liniste si am citit aproape tot topicul si nu am ajuns decat la o concluzie dupa toata lectura.alinuta bebelusa. Pe taramul injuriei cel putin la romani spre deosebire de limba engleza sau italiana unde exista doar cateva variante de insulte la noi se pot realiza zeci daca nu sute de combinatii care mai de care mai colorate dar tu esti ingusta si limitata pana si pe taramul injuriei. Inteligenta nu e punctul tau forte la fel cum nu e nici feminitatea sau bunul simt care iti lipsesc cu desavarsire. Imi pare rau sa o spun dar singura centurista si tarancuta de pe topic esti tu. Iti sugerez sa te reinscrii la gimnaziu, MACAR sa iti iei diploma de capacitate. Succes centuristo.Bun venit colegu,acum vreo 20 de minute te-ai inregistrat pe site si direct pe topicul asta ai nimerit!hm hm nu da oare cu semnul intrebarii? Si cu numele de barosan nu esti tu cumva ştiuca domniței geta care sta in bucatarie?? ps:sa nu fie cu suparare barosanuno1! =)) 1 2 Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 22, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 22, 2015 Am stat in liniste si am citit aproape tot topicul si nu am ajuns decat la o concluzie dupa toata lectura.alinuta bebelusa. Pe taramul injuriei cel putin la romani spre deosebire de limba engleza sau italiana unde exista doar cateva variante de insulte la noi se pot realiza zeci daca nu sute de combinatii care mai de care mai colorate dar tu esti ingusta si limitata pana si pe taramul injuriei. Inteligenta nu e punctul tau forte la fel cum nu e nici feminitatea sau bunul simt care iti lipsesc cu desavarsire. Imi pare rau sa o spun dar singura centurista si tarancuta de pe topic esti tu. Iti sugerez sa te reinscrii la gimnaziu, MACAR sa iti iei diploma de capacitate. Succes centuristo.Sa mori tu nu cumva vrei sa incerc sa invat sa injur cu tine? Ce zici ...eu ma ofer sa incep cu tine. Manca-mi-ai pizda cand sunt pe rosu Link spre comentariu
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Sa mori tu nu cumva vrei sa incerc sa invat sa injur cu tine? Ce zici ...eu ma ofer sa incep cu tine. Manca-mi-ai pizda cand sunt pe rosu nu e frumos sa injuri alti membrii in acest ha,l se pare ca cei ce imi iau apararea sau ma cunosc solicitandumi serviciile au parte de asemenea tratamente ...URAT Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2015 nu e frumos sa injuri alti membrii in acest ha,l se pare ca cei ce imi iau apararea sau ma cunosc solicitandumi serviciile au parte de asemenea tratamente ...URATmembrii cu doi de i nu iegzistă Să mă scuzați de off-toping 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2015 Sa te duci la dreacu si singura ca m-am cam saturat sa te tot trimit eu De ce o fac pentru ca esti atat de idioata incat te faci de ras singura ca fraieraSă mă mănâncă lupii dacă iegzistă diferență 4 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 membrii cu doi de i nu iegzistă Să mă scuzați de off-toping de data asta esti scuzat de off-toping dar data viitoare ni scapi troleibuzule. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2015 de data asta esti scuzat de off-toping dar data viitoare ni scapi troleibuzule. Saru'mana mult de tot Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Saru'mana mult de tot Vezi sa nu cumva sa se ia barosanu-number one de tine ca atunci nu stiu cum o sa scapi. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 22, 2015 Să mă mănâncă lupii dacă iegzistă diferență I-ai dat la gioale la faza asta... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2015 I-ai dat la gioale la faza asta...Sa ma explicitez uMpic: chiar nu e vorba de dat la gioale, departe gandul de mine, da' in momentul in care ai/iti dai aere de superioritate si te bagi cu ratul in aceeasi troaca....eu ca si simplu privitor, cum pot a face diferenta???Care e EA si care e EA??? peseu: fraieri/fraiere smecheriti/smecherite pe traseu mai poti intalni, domnii/doamnele se nasc 3 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2015 Vezi sa nu cumva sa se ia barosanu-number one de tine ca atunci nu stiu cum o sa scapi. Am circumstante atenuante, ma doare-n pula....asta ca sa fiu exhaustiv in exprimare 1 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 22, 2015 Sa ma explicitez uMpic: chiar nu e vorba de dat la gioale, departe gandul de mine, da' in momentul in care ai/iti dai aere de superioritate si te bagi cu ratul in aceeasi troaca....eu ca si simplu privitor, cum pot a face diferenta???Care e EA si care e EA??? peseu: fraieri/fraiere smecheriti/smecherite pe traseu mai poti intalni, domnii/doamnele se nasc E subtila rau diferenta in cazul asta...dar totusi nu chiar inexistenta. 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Am circumstante atenuante, ma doare-n pula....asta ca sa fiu exhaustiv in exprimare Doamne feri sa te doara in pula!Lasa-i sa-i doara in pula pe dusmani! Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 22, 2015 Si totusi nu se sacrifica nimeni sa mearga la d-soara geta,sa ne bage o recenzie "daia de valoare mare"....sa nu imi ziceti ca va e frica de "El Negro" 2 Link spre comentariu
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 deja sunt postate cred, cam de vreo 4 ori aceleasi comentari, deja nu cred ca mai are rost sa raspund..... in 24 de pagini sunt cam aceleasi comenturi ...in ritmul asta se poate ajunge foarte repede la 1000 pagini ,deja e harababura facuta de 2-3 membri 2-3 membri au facaut ciolomada )))))))))aicea dau dovada de............ Link spre comentariu
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Si totusi nu se sacrifica nimeni sa mearga la d-soara geta,sa ne bage o recenzie "daia de valoare mare"....sa nu imi ziceti ca va e frica de "El Negro")))))))))) tu crezi ca oamenii care au capul pe umeri si gandesc se iau dupa niste comenturi false? daca nu sti si e normal sa nu sti sunt chiar foarte solicitata si chiar vin si imi spun ca au vazut comurile si au o parere foarte proasta de unii membri Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 22, 2015 )))))))))) tu crezi ca oamenii care au capul pe umeri si gandesc se iau dupa niste comenturi false? daca nu sti si e normal sa nu sti sunt chiar foarte solicitata si chiar vin si imi spun ca au vazut comurile si au o parere foarte proasta de unii membriAdica tu il faci pe colegu camarro mincinos ?!? Vezi cachem "Brigada" )) Link spre comentariu
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 Adica tu il faci pe colegu camarro mincinos ?!? Vezi cachem "Brigada" ))cea ce spui u acolo deja e instigare si amenintare, vezi ca deja mi-ai lasa cel puti 20 de comuri si fara nici un rost Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Mai 22, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Mai 22, 2015 @ geta: Am observat ca unii membrii ti-au oferit si sfaturi bune,pentru a te ajuta. Nu ti-ar strica sa le asculti sfatul,ca nimeni nu iti vrea raul. De asemenea,pentru a vedea cum sa faci sa fii apreciata si ce ai putea sa schimbi (atitudine si nu numai), poti da o geana pe topicele fetelor de la Top. Ca o mica sugestie,daca imi permiti: fa o lista cu serviciile oferite,programul de munca,poze mai senzuale si neaparat tine-te departe de scandaluri si de comentarii. O sa vezi ca,cu timpul,vor urma si recenziile bune si astfel vei avea doar de castigat. Daca ai nevoie de ajutor,nu ezita sa ma contactezi prin PM si daca voi putea,iti voi oferi sfaturi. @All: Sesizez,cu parere de rau, ca mult prea usor se ajung la conflicte pe topicele fetelor. Ar fi fost de preferat ca toate aceste 23 de pagini de off-topic sa fi fost intr-un topic deschis special pe DG Cluj,astfel incat sa se fi pastrat intacta si la indemana oricui informatia necesara si de interes. Un lucru asemanator am sesizat si pe topicul Sorinei.Si e pacat sincer. Se pierde informatia necesara si,in final,nimeni nu castiga nimic. Fiecare domnisoara se adreseaza unui segment de vizitatori si,cei care vor dori sa o viziteze pe Geta sau pe alta fata,trebuie sa caute prin pagini intregi de off-topic. De asemenea,orice nelamurire / nemultumire se poate formula decent,fara injurii si amenintari la alta persoana. Stima tuturor si scuze Geta pentru acest post. O seara minunata. 6 13 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2015 La inceputurile carierei... Si una recenta... Dati-va la ea daca va tine 1 1 Link spre comentariu
geta1 Reputație: 7 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Telefon: [email protected] Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 22, 2015 @ geta: Am observat ca unii membrii ti-au oferit si sfaturi bune,pentru a te ajuta. Nu ti-ar strica sa le asculti sfatul,ca nimeni nu iti vrea raul. De asemenea,pentru a vedea cum sa faci sa fii apreciata si ce ai putea sa schimbi (atitudine si nu numai), poti da o geana pe topicele fetelor de la Top. Ca o mica sugestie,daca imi permiti: fa o lista cu serviciile oferite,programul de munca,poze mai senzuale si neaparat tine-te departe de scandaluri si de comentarii. O sa vezi ca,cu timpul,vor urma si recenziile bune si astfel vei avea doar de castigat. Daca ai nevoie de ajutor,nu ezita sa ma contactezi prin PM si daca voi putea,iti voi oferi sfaturi. @All: Sesizez,cu parere de rau, ca mult prea usor se ajung la conflicte pe topicele fetelor. Ar fi fost de preferat ca toate aceste 23 de pagini de off-topic sa fi fost intr-un topic deschis special pe DG Cluj,astfel incat sa se fi pastrat intacta si la indemana oricui informatia necesara si de interes. Un lucru asemanator am sesizat si pe topicul Sorinei.Si e pacat sincer. Se pierde informatia necesara si,in final,nimeni nu castiga nimic. Fiecare domnisoara se adreseaza unui segment de vizitatori si,cei care vor dori sa o viziteze pe Geta sau pe alta fata,trebuie sa caute prin pagini intregi de off-topic. De asemenea,orice nelamurire / nemultumire se poate formula decent,fara injurii si amenintari la alta persoana. Stima tuturor si scuze Geta pentru acest post. O seara minunata. mersi frumos e foarte adevarat cea ce spui ...multumesc frumos si o sa tin cont de cele spuse de tine si altor membri,..Oseara minunata si tie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum