andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 4, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 4, 2015 upssss ...Andrea futu-te in gurita ,cand ti-am zis ca esti Geta ai spus ca nu este adevarat ca esti doar vecina ei (nici macar de cartier,ca ai zis ca ea sta in marasti si tu pe marinescu).Deci cine este mincinoasa si jegoasa,noi care am aberat aici sau tu care ai mintit si ai sustinut ca nu tu esti geta?Dar stai linistita ca intelegem ca tu esti Andrea si negrul din bucatarie este Geta!! =))futeo pe maicata in guritza bai nespalatule sau pe alcineva dute dracu de nespalat ce esti, ciobanule am pus eu vreo poza???????nu mai posta un com de 20 de ori inainte de a lasa un com uitate ce si cum nu vomita aiurea 1
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 4, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 4, 2015 alea sunt vechi care le-ai pus )))))))))
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 4, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 4, 2015 Andrea, de ce ai furat pozele Getei?...alea sunt vechi ))))) nu sa cautat bine ))))
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 4, 2015 Ce zici ciucurel...te-ai da la ea ?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 4, 2015 futeo pe maicata in guritza bai nespalatule sau pe alcineva dute dracu de nespalat ce esti, ciobanule am pus eu vreo poza???????nu mai posta un com de 20 de ori inainte de a lasa un com uitate ce si cum nu vomita aiureaDraga Andrea nu ai de unde sa stii ca sunt nespalat pentru ca nu ai lasat un nr de tel si nu ai pus niste poze sa vin sa te fut si atunci daca eram nespalat puteai sa ma speli tu la pula sau sa scrii aici ca am fost nespalat.Pana atunci nu ai cum sa scri din astea. Dar anuntul ala care a postat mai devreme colegul baszokbele nu este anuntul tau si cu pozele gete-i?Sau esti o hoata si furi pozele vecinei tale??
baszok bele Reputație: 581 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iunie 4, 2015 Aceeasi mobila, aceeasi usa........... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 http://rs2img.memecdn.com/great-upset_o_1446319.jpg 8
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 4, 2015 Gata fratilor s-a elucidat misteru` una e andrea si una geta ,si asta de la pus lopix ii negrotelu din bucatarie 5
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 4, 2015 post-161171-0-57540300-1428749607.jpgDeci aici sunt vecinele,bravo vecinelor.Dar pe negrul dece nu il luati intre voi doua sa-l vedem si noi!
suit&tie Reputație: 570 Postat Iunie 4, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iunie 4, 2015 Deja aici ii scenariu demn de filmele Inception sau Predestination. Iesi dintr-o poza intri in alta, Geta nu-i Andrea, Andrea ii Geta, negrotelu ii Geta combinata cu Andrea, iar imediat descoperim ca ii Geta o fost barbat si si-o facut operatie de schimbare de sex.PS: Acuma seara am vazut pe turzii langa Mol, in fata blocului o tipa blonda asemanatoare Getei/Andre(e)i, era la povesti cu inca 2 bronzate. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 5, 2015 Mai geta/andrea pe turzii chiar asa !!! Nu ma asteptam tocmai de la tine/voi ))Suit&Tie....poate stateau sa le prinda soarele,sa nu mai dea bani la solar ))) 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Iunie 5, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iunie 5, 2015 Era apus soarele de ceva vreme, probabil ca rupeau samanta la vestea daca il aresteaza pe Ponta sau nu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 5, 2015 11051231_802058539886744_2089618807_n.jpgPthiu frumoasa poza foc,dar nu cumva si geta folosea aceiasi poze,adica tot persoana asta era in poze?bun un nr de tel ceva?Am zis ca o sa te vizitez si o s-o fac!
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 5, 2015 Pthiu frumoasa poza foc,dar nu cumva si geta folosea aceiasi poze,adica tot persoana asta era in poze?bun un nr de tel ceva?Am zis ca o sa te vizitez si o s-o fac!alo stai cuminte in banca ta ca nu primesc sau nu ma intalnesc cu asemenea persoane sau specii cum esti u ,dupa cum se vede si cum vb parerea mea e ca locul tau e la glumeti sau sa te consulti cu un psihiatrun
baszok bele Reputație: 581 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iunie 5, 2015 In fond si la urma urmei pe cine vrei sa vizitezi?Numere de tel. gasesti vreo 4 buc. pe topic
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 5, 2015 Domnule BASZOK BELE incearca sa iti vezi de problemele tale zilnice nu te preocupa si iti da u cu parerea pentru ca u ai fost banat pentru prostiile care le faci
baszok bele Reputație: 581 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iunie 5, 2015 Doamna Geta-Andrea-IldikoVlad,stai linistita,nu am nici un fel de problema virgula nu ma preocupa in mod special persoana dumitale virgula vreau doar sa nu mai treaca nimeni prin cosmarul unei intalniri cu dumneata. Cat despre banarea mea puncte-puncte-puncte prostia mai mare s-a aratat din alte zari. dar virgula mno virgula nu am ce comenta virgula ma asteptam la o asemenea reactie din partea pisicului.Te pup dulce. 4
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 5, 2015 Doamna Geta-Andrea-IldikoVlad,stai linistita,nu am nici un fel de problema virgula nu ma preocupa in mod special persoana dumitale virgula vreau doar sa nu mai treaca nimeni prin cosmarul unei intalniri cu dumneata. Cat despre banarea mea puncte-puncte-puncte prostia mai mare s-a aratat din alte zari. dar virgula mno virgula nu am ce comenta virgula ma asteptam la o asemenea reactie din partea pisicului.Te pup dulce. Domnule daca vrei sa gasesti defecte gasesti, la orce om, nu sunt perfecta am mai zis si uite ca eu pun virgule cand vreau eu, nu ma poti u obliga,uitate la alte greseli mai grave care le fac si alte persoane daca tot vrei sa tragi atentiile si esti tatal gramaticii.Daca esti deranjat de scrisul meu nu te mai obosii sa il citesti .Toate cele bune
baszok bele Reputație: 581 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iunie 5, 2015 Domnule daca vrei sa gasesti defecte gasesti, la orce om, nu sunt perfecta am mai zis si uite ca eu pun virgule cand vreau eu, nu ma poti u obliga,uitate la alte greseli mai grave care le fac si alte persoane daca tot vrei sa tragi atentiile si esti tatal gramaticii.Daca esti deranjat de scrisul meu nu te mai obosii sa il citesti .Toate cele buneNu gramatica ta ma deranjeaza,doamna,ci atitudinea punct 3
just4_fun Reputație: 916 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Postat Iunie 5, 2015 De cate ori vad cate o postare noua la topicul "celebru" imi vine in minte o adunatura de oameni faini batand hora cu foc... Doar ca e o varianta ceva mai complicata si fara sfarsit http://utopiabalcanica.net/wp-content/uploads/2015/04/03matematica.jpg 2
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 5, 2015 Nu gramatica ta ma deranjeaza,doamna,ci atitudinea punctok am inteles si voi incerca sa iau in considerare cele spuse de tine ms.Toate cele bune si incearca sa ma ignori si cu siguranta nu o sa te mai deranjeze atitudinea mea
Administrator pisicuts Reputație: 114612 Postat Iunie 5, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 5, 2015 dar ciucurel sta pe topic si se uita cu dusmanie 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum