Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 dar ciucurel sta pe topic si se uita cu dusmanieDe Pokerash si thecat nu zici nimic? )) Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iunie 5, 2015 dar ciucurel sta pe topic si se uita cu dusmaniePisicule ce te mananca pe tine undeva cred!Da intradevar am stat si nu am scris nimic ca intre timp am sunat-o pe Andrea dar nu raspunde la tel! Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Pisicule ce te mananca pe tine undeva cred!Da intradevar am stat si nu am scris nimic ca intre timp am sunat-o pe Andrea dar nu raspunde la tel!da` nici tu nu le halesti repede )) 1 Link spre comentariu
baszok bele Reputație: 581 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Iunie 5, 2015 dar ciucurel sta pe topic si se uita cu dusmanie Sugi pula cu mod1 cu tot 4 Link spre comentariu
oviii Reputație: -494 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 5, 2015 Doamna Geta-Andrea-IldikoVlad,stai linistita,nu am nici un fel de problema virgula nu ma preocupa in mod special persoana dumitale virgula vreau doar sa nu mai treaca nimeni prin cosmarul unei intalniri cu dumneata. Cat despre banarea mea puncte-puncte-puncte prostia mai mare s-a aratat din alte zari. dar virgula mno virgula nu am ce comenta virgula ma asteptam la o asemenea reactie din partea pisicului.Te pup dulce. Bey Baz...ti-am dat un punct sa treci de cifra aia fatidica "69"...c-o fi interpretand-o intr-un alt fel donsoara . Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iunie 5, 2015 De Pokerash si thecat nu zici nimic? )) N-are curaj ca-l dau pe mana lui mod1. 2 5 Link spre comentariu
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Iunie 5, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Iunie 5, 2015 Da intradevar am stat si nu am scris nimic ca intre timp am sunat-o pe Andrea dar nu raspunde la tel! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iunie 5, 2015 chiar asa!nu raspunde la telefon!oare din cauza aia ca am cosmote? 1 2 Link spre comentariu
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Iad Oras:Iad Partajează Postat Iunie 5, 2015 chiar asa!nu raspunde la telefon!oare din cauza aia ca am cosmote?Cosmote nu mai exista ))de aia nu iti răspunde Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iunie 5, 2015 Cosmote nu mai exista ))de aia nu iti răspundeCum pula mea nu exista?Atunci telekom este mai bine asa? Link spre comentariu
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Iad Oras:Iad Partajează Postat Iunie 5, 2015 Cum pula mea nu exista?Atunci telekom este mai bine asa?Asa ii mai bine, una este sa vorbesti de la greci si alta de la nemti )))) 1 Link spre comentariu
oviii Reputație: -494 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 5, 2015 Asa ii mai bine, una este sa vorbesti de la greci si alta de la nemti ))))Mda ...la greci (Romtelecom) totul merge prost,,,iar la nemti (Telekom) nimic nu merge bine , Link spre comentariu
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Iad Oras:Iad Partajează Postat Iunie 5, 2015 Mda ...la greci (Romtelecom) totul merge prost,,,iar la nemti (Telekom) nimic nu merge bine ,Acuma nu poti sa fi cu toate!! )mai avem si pretentii )))) 1 Link spre comentariu
suit&tie Reputație: 570 Postat Iunie 5, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Iunie 5, 2015 Eu zic ca poate are digi(jiji) cu nema dobanda. Ciucurel mai insista, sigur prinzi o pauza in care poti stabili intalnirea 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 6, 2015 get-o eu zic sa ne lasi fixu )) ...si iti dam noi sms cand vrem sa venim la tine )) cine stie poate ai norocu si il si primesti 2 Link spre comentariu
andreandrea Reputație: 9 Postat Iunie 6, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iunie 6, 2015 Link spre comentariu
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Iad Oras:Iad Partajează Postat Iunie 6, 2015 http://www.youtu.be/0oXeuQFie48 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 6, 2015 instalatia aia sa n-o dai jos ca mai vine un craciun 5 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 6, 2015 Voi ati observat ce sticle de bautura are geta pă dulap )) faci colectie getuta ? sa nu imi zici ca is si pline,ca ar fi pacat de ele...hai ca is dau si eu una de Camino,mi-a ramas de azi noapte )) 4 Link spre comentariu
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Iunie 6, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Iunie 6, 2015 http://www.youtu.be/0oXeuQFie48 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 6, 2015 Ce râs creepy are coptilu' ))) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2015 Nu stiu de ce, da' de cate ori iti ADMIR pozele o am in minte pe razboinica luminii acelasi colacel sa ma induca in eroare, oare?http://www.t-a-t-a.ro/wp-content/uploads/2011/01/tata-doban-vs-nikita.jpghttp://static.unica.ro/wp-content/uploads/2009/03/nikita-video_07.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/b/b3/Nikita_articol.jpg/300px-Nikita_articol.jpg 7 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 6, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iunie 6, 2015 Nu stiu de ce, da' de cate ori iti ADMIR pozele o am in minte pe razboinica luminii acelasi colacel sa ma induca in eroare, oare? Carcotasule. Cusurgiule. Perfectionistule! 5 5 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2015 Carcotasule. Cusurgiule. Perfectionistule! Cresterea aleasa nu-mi dă pace neam Nu stiu de ce, dar am vaga impresie ca încerci sub orice forma să-mi pui bete-n roate Keep calm, e loc pentru toată lumea 4 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 7, 2015 http://www.youtu.be/0oXeuQFie48Un banc ce l-am auzit recent :- Ce face romanu cand nu mai are bani ?- Schimba 100 de euro )) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum