Sari la conținut

Maya 19 Buna! 0768.58.33.96 sau 0767.69.66.49

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

La asa poze,si eu asteptam acelasi lucru.Am incercat s-o sun ieri,la intervale marisoare de timp,dar n-a raspuns.

Din ce zice un coleg mai sus,se pare ca i s-a aprins rosu la semafor.

Postat

Tu cine mai esti? Si de unde atata interes? :laugh2

La asa poze, ma asteptam sa curga recenziile.

Cum ajung in oras, incerc sa ma asigur eu daca sunt reale pozele.

sunt reale scumpule, te aștept începând de vineri
  • Like 1
Postat

La asa poze,si eu asteptam acelasi lucru.Am incercat s-o sun ieri,la intervale marisoare de timp,dar n-a raspuns.

Din ce zice un coleg mai sus,se pare ca i s-a aprins rosu la semafor.

din păcate așa este am ajuns am lucrat 2 zile si sa vezi ghinion apoi :))
  • Like 1
Postat

Briliantul :)

Ce zici draga mea? mai poti pune niste poze noi aici? sau imi trimiti in privat cateva poze noi cu tine ce zici? hai starneste-ma putin cu niste poze sa vin in seara asta la tine :)

Postat

Dacă ma ajuți Sicilia explici voi mai pune una

Ok te ajut dar pui 2 poze . :) Langa ''posteaza'' ai si ''foloseste editorul complet'', dai click pe el si iti apare fereastra unde atasezi  poze.

Postat

multumesc scumpule uite o floare :)

Maya si eu iti multumesc pt aceste poze este si pt floare :) esti foarte frumoasa .

Postat

Maya nu te-am putut suna dar ti-am dat cateva mesaje pe telefon si nu am primit nici un raspuns de la tine . Am vrut sa vin in seara asta pe la tine

Postat

Ma poți suna

Maya nu te-am putut suna dar ti-am dat cateva mesaje pe telefon si nu am primit nici un raspuns de la tine . Am vrut sa vin in seara asta pe la tine

Postat

Programările le fac doar telefonic
Postat

Pana acuma pare doar vrajeala. Are o saptamana si nimeni nu a putut da de ea. O gluma proasta facuta de un ex. Eu propun, ca sa ne lamurim, sa raspunda la telefon, chiar daca e ocupata atunci, si sa confirme. Si sa vedem aici un reply cu asta. De la un membru mei vechi cu review-uri. A mai fost unu pe aici, parca romantic care spunea ca a vorbit cu ea, dar nu avea nici macar o recenzie.

Postat

Sau poate o alta poza in care apare si fata, ca pana acuma nu te-a deranjat sa la pui.

Un om fericit.....cred ca ești trist defapt ..... Te aștept la mine sa te fac cu adevărat fericit

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Vrajeala de 2 lei...moldovenesti. V-a dat cateva poze (scula) cu fața, apoi numai cu curu.

Fake!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...