Sari la conținut

Maya 19 Buna! 0768.58.33.96 sau 0767.69.66.49

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Vrajeala de 2 lei...moldovenesti. V-a dat cateva poze (scula) cu fața, apoi numai cu curu.

Fake!

cred ca ești invidios ... Si cam rautacios
Postat

Programările le fac doar telefonic

Maya dar puteai sa-mi rasp la mesaj doar stiai ca sunt serios... daca iti aduci aminte data trecuta cand mi-am facut programare la tine te-am anutat ca nu mai pot ajunge la tine.

Postat

Vrajeala de 2 lei...moldovenesti. V-a dat cateva poze (scula) cu fața, apoi numai cu curu.

Fake!

Observ ca nimeni de aici depe forum nu vrea sa incerce aceasta fata si sa vina cu informati despre ea . O sa merg eu la aceasta si o sa revin eu cu informati daca este fata din pozele puse de ea in care ea isi arata fata si o sa va zic daca este ea . Maya daca nu esti tu ma platesti pe mine cu 100 de ron asa ai zis intr-un anut de al tau ca daca nu esti fata din poza oferi 100 de ron daca nu esti fata din poza o sa-mi dai 100 de ron sau ... o sa ne intelegem noi cumva ma lasi sa te fut odata gratis :)) . Maya nu te supara glumesc dar sa stii daca nu esti fata din primele poze care le-ai pus tu in care apari tu cu fata sa stii ca spun aici pe forum ca nu esti fata din acele poze. :)

Postat

Observ ca nimeni de aici depe forum nu vrea sa incerce aceasta fata si sa vina cu informati despre ea . O sa merg eu la aceasta si o sa revin eu cu informati daca este fata din pozele puse de ea in care ea isi arata fata si o sa va zic daca este ea . Maya daca nu esti tu ma platesti pe mine cu 100 de ron asa ai zis intr-un anut de al tau ca daca nu esti fata din poza oferi 100 de ron daca nu esti fata din poza o sa-mi dai 100 de ron sau ... o sa ne intelegem noi cumva ma lasi sa te fut odata gratis :)) . Maya nu te supara glumesc dar sa stii daca nu esti fata din primele poze care le-ai pus tu in care apari tu cu fata sa stii ca spun aici pe forum ca nu esti fata din acele poze. :)

iti promit ca îți voi da,dar dacă eu sunt? :)
Postat

iti promit ca îți voi da,dar dacă eu sunt? :)

Maya Iti dau eu 100 de ron  sau  te las sa ma futi gratis ca sunt frumusel  :)))

Postat

:)) uite aici modestie

Maya am vrut sa zic ca iti dau eu tie 100 de ron pe o finalizare sau 200 de ron pt 1 ora daca esti fata din acele prime poze care le-ai pus tu cu fata cu tine. Sau daca nu esti tu fata din poze ca sa nu ma mai platesti tu cu 100 de ron sau sa nu zic eu aici pe forum ca nu esti fata din acele poze te las sa ma futi gratis ca sunt frumosel fac pariu o sa-ti placa de mine.Daca esti fata din poze o sa spun aici pe forum ca tu esti fata din poze si tu o sa ai de castigat ;) . Acepta o intalnire cu mine nu o sa-ti para rau si nu o sa regreti ca te-ai intalnit cu  mine  iti promit :)))

• Oras:The Truman Show
Postat

Maya am vrut sa zic ca iti dau eu tie 100 de ron pe o finalizare sau 200 de ron pt 1 ora daca esti fata din acele prime poze care le-ai pus tu cu fata cu tine. Sau daca nu esti tu fata din poze ca sa nu zic aici pe forum ca nu esti fata din poze te las sa ma futi gratis ca sunt frumosel fac pariu o sa-ti placa de mine accepta o intalnire cu mine nu o sa-ti para rau si nu o sa regreti ca te-ai intalnit cu  mine  iti promit :)))

Eu zic sa te mai gandesti, sa nu te risti...cine stie ce jucarii exotice are Maya...daca  isi pune un strap-on pe unde scoti camasa? 

Postat

Eu zic sa te mai gandesti, sa nu te risti...cine stie ce jucarii exotice are Maya...daca  isi pune un strap-on pe unde scoti camasa? 

chiar asta vroiam sa zic, multumesc relaxed :*
Postat

Man dar asa cu jucarii nu mai vreau ea sa ma futa :)) .  Eu nu m-am referit la prostii din alea sa ma futa ea cu jucarii m-am referit sa ma fut cu ea normal gratis FARA JUCARII DIN ALEA :)))

Postat

Auzi Maya eu nu m-am referit sa ma futi cu jucari m-am refrit sa ma futi normal  fara jucarii mie nu-mi plac nebunile alea de jucarii :)))

Postat

Gata cu gluma :)))) te astept brilliant. Dar Maine ca asta seara nu Mai stau

Ok Maya terminam cu gluma dar sa stii daca ma astepti sa ma astepti fara jucarii daca am vazut jucarii din alea cand vin eu la tine am fugit de la tine :))))

Postat

Man dar asa cu jucarii nu mai vreau ea sa ma futa :)) .  Eu nu m-am referit la prostii din alea sa ma futa ea cu jucarii m-am referit sa ma fut cu ea normal gratis FARA JUCARII DIN ALEA :)))

Auzi Maya eu nu m-am referit sa ma futi cu jucari m-am refrit sa ma futi normal  fara jucarii mie nu-mi plac nebunile alea de jucarii :)))

Ok Maya terminam cu gluma dar sa stii daca ma astepti sa ma astepti fara jucarii daca am vazut jucarii din alea cand vin eu la tine am fugit de la tine :))))

Hai ca esti simpatic! :) M-am amuzat copios...oricum te-am atentionat, ai vazut ca ea chiar se gandea si la varianta asta :))..

Daca e sa o vizitam, recenzia unde o facem, aici sau pe subtopicul de Iasi de la intrebari si raspunsuri  (fiindca are si acolo anunt) ?  

Postat

Hai ca esti simpatic! :) M-am amuzat copios...oricum te-am atentionat, ai vazut ca ea chiar se gandea si la varianta asta :))..

Daca e sa o vizitam, recenzia unde o facem, aici sau pe subtopicul de Iasi de la intrebari si raspunsuri  (fiindca are si acolo anunt) ?  

Multumesc ca mai atentionat dar ai si tu grija  sa nu te futa si ea pe tine cu jucarii din alea exotice :))) . Eu zic sa lasam aici pe acesta rublica recenzia daca vizitam fata . :)

Postat

Pai nu mai bine te las pe tine primul sa o vizitezi, dar promiti ca ne povestesti cu amanunte ce arsenal de jucarii are Maya? :)

Postat

Pai nu mai bine te las pe tine primul sa o vizitezi, dar promiti ca ne povestesti cu amanunte ce arsenal de jucarii are Maya? :)

Daca reusesc sa ma intalnesc cu ea si daca observ ca ea are   jucarii din alea eu am fugit de la ea :)))  o revin aici cu informatii despre ea daca reusesc sa ma intalnesc cu ea .

Postat

Ce sani apar in primele poze...nu ii regasesc prin sutien, in ultimele poze. Poate e doar impresia mea.

Plus expunerea: extrem de directa in primele poze, extrem de discreta in ultimele. Ciudat...

Cand ceva pare prea bun, inseamna ca nu exista.

Daca exista, ar trebui sa ne lamurim in cateva zile.

• Like 1
Postat

Ce sani apar in primele poze...nu ii regasesc prin sutien, in ultimele poze. Poate e doar impresia mea.

Plus expunerea: extrem de directa in primele poze, extrem de discreta in ultimele. Ciudat...

Cand ceva pare prea bun, inseamna ca nu exista.

Daca exista, ar trebui sa ne lamurim in cateva zile.

Te gândești ca poate ma feresc si eu de prieteni si rude.... Tu așa ai face?ai pune poze zilnic cu fata ta?
Postat

Cand ai pus primele poze nu exista riscul sa te vada prietenii, rudele... o sa se lamureasca rapid totul daca o sa ai 1-2 recenzii de la membri vechi.

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

O sa te sun dupa ora 12 ca sa lamurim mitul asta odata si o sa discutam si de o vizita

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...