Sari la conținut

Indisciplinat? 0760 886 113

Postări Recomandate

Postat

Karla as dori o programare pt o sedinta de dominare ador ceva mai hard axata pe multa bataita la fundul gol ce instrumente ai... sunt in bucuresti pt o luna. Nu conteaza varcile lasate cu cat mai multe cu atat mai bine cind ai putea sa ma programezi.dupa ce ora te pot contacta? Ms mult astept raspuns.

Pentru programare suna-ma inacepand cu ora 13. Daca iti raspund, precizeaza-mi te rog faptul ca esti de pe forum si doresti o sedinta de dominare hard, daca nu iti raspund trimite-mi un sms cu aceleasi informatii si iti raspund in momentul in care sunt disponibila.

Am cravasa, doare si lasa urme dar cu durerea nu este problema pentru ca am calus, asa ca nu vei putea striga ;)
  • Like 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Karla.mi.ai.putea.aplica.100.de.cravase.la.fundul.gol?.ms.astept.raspuns

iti da ea si mai multe,de iti ia foc fundul!

:)

:)

• Oras:galati
Postat

As.dori.sa.vin.azi.dar.va.rog.sa.mi.spuneti.la.ce.ora.pot.sa.va.sun.si.daca.aveti.si.altceva.in.afara.de.cravasa.posed.si.eu.un.intreg.asenal.nu.conteaza.semnele.ms.mult

Postat

Ma.tenteaza.si.excita.treaba.cu.calusul.si.strigatul.imi.tremura.putin.picioarele.dar.ador.asta.daca.este.cit.mai.hard.ms.astept.raspuns.cu.ceva.detalii

Postat

Ma.tenteaza.si.excita.treaba.cu.calusul.si.strigatul.imi.tremura.putin.picioarele.dar.ador.asta.daca.este.cit.mai.hard.ms.astept.raspuns.cu.ceva.detalii

Buna,

Ma poti suna la ora 18 ca sa stabilim ora la care ne vedem, cand ma suni spune-mi ca m-ai contactat pe forum si ceea ce iti doresti.

Am cravasa, calus, catuse, vibratoare diferite marimi,  peruca, haine...

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

Karla as dori o programare pt o sedinta de dominare ador ceva mai hard axata pe multa bataita la fundul gol ce instrumente ai... sunt in bucuresti pt o luna. Nu conteaza varcile lasate cu cat mai multe cu atat mai bine cind ai putea sa ma programezi.dupa ce ora te pot contacta? Ms mult astept raspuns.

Sa-ti anunti medicul de familie si fa-ti si o asigurare de viata ca nu se stie  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...