gingo2 Reputație: -16 Postat Iunie 30, 2020 Oras:in apa si pe pamant... Oras:in apa si pe pamant... Partajează Postat Iunie 30, 2020 pai pot sa il fuck pe urmatoru' direct gingo12 :D da ce ai tu cu nr asta 12 ? iti place tie asa ? e nr tau norocos ? Link spre comentariu
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 E vorba de daria maria care e pe brașov acum ..iar de katy care a plecat în NL... Pfff ce amintiri făcea total... ii plăcea maxim in fund ..făcea oralu ca la carte cu gemete ...mmmmnu vreau sa gresesc dar o am pe katy la prieteni pe fb, momentan e acasa si mai pleaca foarte rar in NL. Link spre comentariu
alexxx_123 Reputație: 214 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 5, 2020 Transmite-i ca ne e dor de ea :) Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 5, 2020 nu vreau sa gresesc dar o am pe katy la prieteni pe fb, momentan e acasa si mai pleaca foarte rar in NL.Daa mi si mie te rog fb ul ei mihai. Mersi Link spre comentariu
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cum, ca nu am mesaje private? Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cum, ca nu am mesaje private?[/quoteIti dau email ul meu [email protected] Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cum, ca nu am mesaje private?Ai muțit fratelo :)))) Link spre comentariu
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Ai muțit fratelo :))))ti-am trimis mail. Astept raspuns... Link spre comentariu
munteanuion1979 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Partajează Postat Iulie 9, 2020 Mihai dă-mi și mie fb lui katy,daca se poate.mersi Link spre comentariu
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Mihai dă-mi și mie fb lui katy,daca se poate.mersi nu am fb ei, a fost o greseala. Cand imbatranesti incepi sa uiti anumite fete. Rechinu si curvaru iti poate confirma ceea ce spun.Inca o data imi cer scuze celor ce i-am indus in eroare! Link spre comentariu
Belle Reputație: 7 Postat Mai 1, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 1, 2023 Buna! Mă gândeam să revin. La fel ca și în trecut, mă voi intalni doar cu persoane pe care deja le cunosc. Mă puteți găsi prin PM aici, pe forum sau la Nr de telefon: 0746630596. Am rugămintea să îmi scrieți pe WhatsApp deoarece nu răspund la apeluri înafara programului pe care îl voi anunța imediat ce rezolv cu locația. Ca și tarife: 200 Ron/30 minute,300 Ron/45 minute, 400 Ron/ ora. Restul detaliilor sunt aceleași. 🥰 2 1 Link spre comentariu
Amfostaici Reputație: 714 Postat Mai 1, 2023 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 58 minute, Belle a spus: Buna! Mă gândeam să revin. La fel ca și în trecut, mă voi intalni doar cu persoane pe care deja le cunosc. Mă puteți găsi prin PM aici, pe forum sau la Nr de telefon: 0746630596. Am rugămintea să îmi scrieți pe WhatsApp deoarece nu răspund la apeluri înafara programului pe care îl voi anunța imediat ce rezolv cu locația. Ca și tarife: 200 Ron/30 minute,300 Ron/45 minute, 400 Ron/ ora. Restul detaliilor sunt aceleași. 🥰 Bine ai revenit domnita draga😍 1 Link spre comentariu
andre123 Reputație: 272 Postat Mai 1, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 3 ore, Belle a spus: Buna! Mă gândeam să revin. La fel ca și în trecut, mă voi intalni doar cu persoane pe care deja le cunosc. Mă puteți găsi prin PM aici, pe forum sau la Nr de telefon: 0746630596. Am rugămintea să îmi scrieți pe WhatsApp deoarece nu răspund la apeluri înafara programului pe care îl voi anunța imediat ce rezolv cu locația. Ca și tarife: 200 Ron/30 minute,300 Ron/45 minute, 400 Ron/ ora. Restul detaliilor sunt aceleași. 🥰 Ceva poze mai recente ?? 1 Link spre comentariu
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15583 Postat Mai 1, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 10 ore, Belle a spus: mă voi intalni doar cu persoane pe care deja le cunosc. Buna Belle, si bine ai revenit ! te deranjez cu o intrebare - cei pe care nu ii cunosti au vreo sansa sa te intalneasca ? Nu ptr mine, caci noi ne cunoastem, dar fiindca mai e un aspect - nu stiu cati din cei pe care ii aveai in lista mai sunt azi activi pe aici , multi cred ca nici macar sa mai citeasca nu prea mai intra ...... 6 Link spre comentariu
Belle Reputație: 7 Postat Mai 2, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 2, 2023 17 hours ago, Amfostaici said: Bine ai revenit domnita draga😍 Bine v-am regasit 1 Link spre comentariu
Belle Reputație: 7 Postat Mai 2, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 2, 2023 6 hours ago, rechinu00 said: Buna Belle, si bine ai revenit ! te deranjez cu o intrebare - cei pe care nu ii cunosti au vreo sansa sa te intalneasca ? Nu ptr mine, caci noi ne cunoastem, dar fiindca mai e un aspect - nu stiu cati din cei pe care ii aveai in lista mai sunt azi activi pe aici , multi cred ca nici macar sa mai citeasca nu prea mai intra ...... Buna! Da, sunt șanse. O poza rezolva multe. 1 Link spre comentariu
Lick88 Reputație: 167 Postat Mai 2, 2023 Oras:Prajiturica Oras:Prajiturica Partajează Postat Mai 2, 2023 Sper sa prind un loc. Abia astept sa vad cum era in copilaria forumului si a mea 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Belle Reputație: 7 Postat Mai 2, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 2, 2023 2 hours ago, Lick88 said: Sper sa prind un loc. Abia astept sa vad cum era in copilaria forumului si a mea 🤣🤣🤣 Scrie-mi și se rezolva. Link spre comentariu
andreimrs Reputație: 3 Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 5 hours ago, Belle said: Buna! Da, sunt șanse. O poza rezolva multe. niste poze mai recente doamna @Belle ? :P :* Link spre comentariu
male Reputație: 112 Postat Mai 2, 2023 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 5 ore, Belle a spus: Buna! Da, sunt șanse. O poza rezolva multe. O poza cu fața sau cu p..a😁 Link spre comentariu
Belle Reputație: 7 Postat Mai 3, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 3, 2023 On 5/1/2023 at 12:45 PM, Belle said: Buna! Mă gândeam să revin. La fel ca și în trecut, mă voi intalni doar cu persoane pe care deja le cunosc. Mă puteți găsi prin PM aici, pe forum sau la Nr de telefon: 0746630596. Am rugămintea să îmi scrieți pe WhatsApp deoarece nu răspund la apeluri înafara programului pe care îl voi anunța imediat ce rezolv cu locația. Ca și tarife: 200 Ron/30 minute,300 Ron/45 minute, 400 Ron/ ora. Restul detaliilor sunt aceleași. 🥰 Am rezolvat și cu locația. Program: luni- vineri, 9-19 1 Link spre comentariu
cristijoker1 Reputație: 81 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Îți cere poza și după îți dă block. Nu știu de ce. :)) nu zice nici da nici nu. Link spre comentariu
catalinee Reputație: 35 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 1 oră în urmă, cristijoker1 a spus: Îți cere poza și după îți dă block. Nu știu de ce. :)) nu zice nici da nici nu. Salutare, asa am patit si eu doar ca mie mi-a spus ca sunt prea mic , cred ca accepta doar barbati 35+ ani. Link spre comentariu
cristijoker1 Reputație: 81 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 5 minute, catalinee a spus: Salutare, asa am patit si eu doar ca mie mi-a spus ca sunt prea mic , cred ca accepta doar barbati 35+ ani. Și eu am 30+ și nu cred ca ne cunoaștem ca si ea are o anumita varsta Putea sa zică ca are o medie de vârstă pentru clienți. Link spre comentariu
catalinee Reputație: 35 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 8 minute, cristijoker1 a spus: Și eu am 30+ și nu cred ca ne cunoaștem ca si ea are o anumita varsta Putea sa zică ca are o medie de vârstă pentru clienți. Da, nici eu nu am inteles-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum