Sari la conținut

Discutam despre "plictisul sexual" pe forum?

yka

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

YKA principala cauza a plictisului sexual este chiar faptul ca ti-ai dori ca sexul sa nu fie plictisitor. In general orice lucru vei dori, nu-l vei primi, ci vei primi contrariul lui.

A doua cauza a plictisului sexual este plictisul general al vietii individului, plictis cauzat de modul mecanic in care-si traiesc viata majoritatea dintre noi. Adica vreo 10 ore la serviciu, in masina, in fata televizorului si la mall. Lumea nu prea mai iese in natura, sa priveasca muntii, zapada, sa stea in liniste sa asculte zgomotul unui parau de munte sau al unei cascade. Lumea vrea bani, tot mai multi bani si pentru asta este dispusa sa sacrifice TOT. In modul in care traim in prezent se pierde sensibilitatea, atentia si iubirea. Si fara iubire nu exista pasiune si fara pasiune sexul e o actiune mecanica de frecare.

• Like 5
Postat

YKA principala cauza a plictisului sexual este chiar faptul ca ti-ai dori ca sexul sa nu fie plictisitor. In general orice lucru vei dori, nu-l vei primi, ci vei primi contrariul lui.

A doua cauza a plictisului sexual este plictisul general al vietii individului, plictis cauzat de modul mecanic in care-si traiesc viata majoritatea dintre noi. Adica vreo 10 ore la serviciu, in masina, in fata televizorului si la mall. Lumea nu prea mai iese in natura, sa priveasca muntii, zapada, sa stea in liniste sa asculte zgomotul unui parau de munte sau al unei cascade. Lumea vrea bani, tot mai multi bani si pentru asta este dispusa sa sacrifice TOT. In modul in care traim in prezent se pierde sensibilitatea, atentia si iubirea. Si fara iubire nu exista pasiune si fara pasiune sexul e o actiune mecanica de frecare.

Cu toate acestea, daca exista dragoste intre parteneri, atunci exista si remedii.... doar ca ele trebuie cautate si discutate si apoi aplicate. Si nici macar nu necesita o investitie mare....

• Like 1
  • Oras:in lume
Postat

Din ce am inteles eu ca apare doar la contact ... in rest nu se vede nimic ... ar trebuii sa mearga la un test cand are simptomele probabil .

Vizitator
Reputație: 0
Postat

teoretic stiu si eu, dar nu-mi iese intotdeauna

nici plictiseala in doi nu e de lepadat ;)

@marean#1 - 69

Io nu ma plictisesc .......... am solutii ...Candy Crush Soda , Pet Rescue Saga , etc

Postat

Din ce am inteles eu ca apare doar la contact ... in rest nu se vede nimic ... ar trebuii sa mearga la un test cand are simptomele probabil .

Frontiu inseamna o pelicula care acopera o suprafata. Practic daca acea pelicula apare doar la contactul sexual, inseamna ca trebuie facut in alt tip de testare. Ti-as recomanda ca in momentul in care apare acea problema, sa recoltezi cu un betisor de urechi, din acea secretie si sa-l bagi intr-o eprubeta. Apoi sa mergi cu el la analize la un laborator. ( eprubetele se pot cumpara din farmacii, iar betisoarele de urechi din orice magazin ) 

• Like 1
Vizitator
Postat

soda la pet? :no2

prefer slut-o-mania

Nu , la sticla de ciob  :laugh2

Postat

Frontiu inseamna o pelicula care acopera o suprafata. Practic daca acea pelicula apare doar la contactul sexual, inseamna ca trebuie facut in alt tip de testare. Ti-as recomanda ca in momentul in care apare acea problema, sa recoltezi cu un betisor de urechi, din acea secretie si sa-l bagi intr-o eprubeta. Apoi sa mergi cu el la analize la un laborator. ( eprubetele se pot cumpara din farmacii, iar betisoarele de urechi din orice magazin ) 

Crede-ma ca am fost la n cabinete , si n teste dar nimeni nu a putut da un tratament eficace , am incercat tot felul de unguente , pastile si alte cele ( sotia e farmacist are un pic habar ce se intampla si vorbeste la doctor ) .

Problema nu e de azi de ieri ci de peste 3 ani 

• Like 2
Vizitator
Postat

cand ramai fara vieti ce faci, nu te plictisesti?

Am conturi multe  :laugh2 ...........ca si aici dealfel  :blushing2

• Like 1
Postat

Crede-ma ca am fost la n cabinete , si n teste dar nimeni nu a putut da un tratament eficace , am incercat tot felul de unguente , pastile si alte cele ( sotia e farmacist are un pic habar ce se intampla si vorbeste la doctor ) .

Problema nu e de azi de ieri ci de peste 3 ani 

Si ? Trebuie sa te consideri un invins ? Eu in locul tau as face n+n teste daca e nevoie. 

• Like 2
Postat

Si ? Trebuie sa te consideri un invins ? Eu in locul tau as face n+n teste daca e nevoie. 

Vezi aici e problema cea mare nu eu sunt cel invins ci ea . Nu mai vrea sa mearga nicaieri , s-a saturat , considera ca ii este bine asa , fara iar eu am ajuns aici , printre voi .... 

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc frumos de grija,eu nu accept plictiseala sexuala,inventez ceva pe masura sa nu intervina (am spus nu numai ca am o experienta sexuala,cunosc terapia pentru eliminarea plictiselii)....

La varsta mea si caracterul  pe care il am,ar fi culmea sa ma mint singura... :blushing2

Postat

Crezi ca monotonia sexului se rezolva prin inventii? Inventand o pozitie noua sau o noua jucarioara, dar cu toate pozitiile din lume si cu toate jucariile sexul tot plictisitor este. Pentru ca sexul sa nu fie plictisitor asta depinde de starea interioara a celor doi parteneri si asta nu se rezolva prin mici inventii, iar starea interioara  nu te intreaba daca o accepti sau nu si nici nu-i pasa daca te minti singuara sau nu.

• Like 2
Postat

Vezi aici e problema cea mare nu eu sunt cel invins ci ea . Nu mai vrea sa mearga nicaieri , s-a saturat , considera ca ii este bine asa , fara iar eu am ajuns aici , printre voi .... 

Atunci inseamna ca ne intoarcem la ce spuneam mai sus. Lupta sa ii recladesti increderea in sine. Nu pot sa cred ca a uitat clipele petrecute inainte de aparitia problemei medicale.

• Like 1
Postat

Crezi ca monotonia sexului se rezolva prin inventii? Inventand o pozitie noua sau o noua jucarioara, dar cu toate pozitiile din lume si cu toate jucariile sexul tot plictisitor este. Pentru ca sexul sa nu fie plictisitor asta depinde de starea interioara a celor doi parteneri si asta nu se rezolva prin mici inventii, iar starea interioara  nu te intreaba daca o accepti sau nu si nici nu-i pasa daca te minti singuara sau nu.

Si starea interioara se schimba cu ajutorul unor mici inventii, doar ca trebuie sa iti pui un pic mintea la contributie si sa incerci sa faci lucrurile spontan. 

• Like 1
Postat

Atunci inseamna ca ne intoarcem la ce spuneam mai sus. Lupta sa ii recladesti increderea in sine. Nu pot sa cred ca a uitat clipele petrecute inainte de aparitia problemei medicale.

Tocmai , lupt pe toate fronturile doar ca dureaza de multa vreme si am inceput sa refulez , am si eu frustrari cand vad ca ma zbat si ma lovesc de acelasi zid .

Sigur nu am sa gasesc aici solutia sau cine stie dar ma descarc un pic pentru ca nu e un subiect pe care-l pot discuta cu oricine .

• Like 3
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

@kanamara matsuri, dincolo de problema strict fiziologica a partenerei tale, a carei existenta nu o neg, dar nici nu incerc sa iti dau explicatii sau solutii deoarece nu-s medic, cred ca mai e una mai grava si mai profunda, care tine de comportament si educatie.

O.K., inteleg pe deplin problema medicala, imi pare nespus de rau, si eu am unele afectiuni incurabile (neletale), deci crede-ma ca empatizez perfect cu sotia ta.

Stiu ca si noi, barbatii, trebuie sa intelegem ca femeia nu e o masina de sex care trebuie sa fie mereu la dispozitia noastra, ca pot exista episoade fiziologice si/sau psihiologice, unele mai lungi, altele mai scurte, in care ne refuza.

Ai profundul meu respect pentru faptul ca nu vrei sa o parasesti (si aici te inteleg mult mai bine decat crezi, insa nu vreau sa fac publica povestea mea), nici nu merita asta.

Totusi, dumneaei face, cred eu, o greseala: ar putea sa suplineasca imposibilitatea obiectiva a penetrarii vaginale fie cu alte procedee/tehnici sexuale, dar si prin a fi pur si simplu mai tandra cu tine, fara ca asta sa implice sexul clasic; eu cred ca anumite gesturi pot compensa frustrarile astea.

Bun, situatia poate fi mai complicata de atat, pentru ca tu, poate, ai reactiona mai putin bine la asemenea momente, in sensul ca in acele clipe de tandrete te-ai infierbanta ai ti-ai dori si mai puternic sexul in sensul sau clasic.

Cred ca veti putea depasi momentul acesta dificil cu tact, rabdare si concesii reciproce. Succes!

• Like 7
  • Oras:Unde vreau eu.
  • Oras:Unde vreau eu.
Postat

parerea mea si STRICT a mea despre plictisul  sexual este urmatoarea ,atunci cand exista pasiune cand exista iubire cand ti se face dor de partenerul tau inainte ca el sa iasa pe usa  cand atingerea partenerului tau te face sa vibrezi  si iti inunda corpul de o caldura care nu poate fi decat simtita si nu explicata in cuvinte nu ai cum sa te plictisesti plus ca te poti reinventa  va pup

• Like 5
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Multumesc mult pentru cele spuse .

Hm, eu v-as recomanda o terapie de cuplu, e foarte posibil ca deja sa nu mai  fie vorba de o afectiune fizica, creierul femeilor poate fi cam ciudata uneori, si s-ar putea ca amintirea durerilor cat avea probleme fizice sa-i fi creat un blocaj psihic, si teama de aceea durere sa fi dus la o aparare a corpului ei impotriva oricaror penetrari, de orice fel

• Like 1

• Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti
  • Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti
Postat

Nu exista plictiseala sexuala...pofta vine mancand;)

Nu doar femeia este geloasa...la fel poate fi si barbatul;)

Nu doar barbatii vor sex tot timpul...mai sunt si femei nimfomane.

Deci...sotia/sotul nu "are chef"...afla care e problema;)Vorbeste, schimba tactica de "ademenit", incearca ceva nou;)

Intr-o relatie de mai multi ani, fara schimbari, intervine un sentiment de neplacere in a urma aceeasi pasi de fiecare data  cand faci sex.

De exemplu: ai acelasi servici de 10 ani. Si de acasa pana la servici mergi de fiecare data pe acelasi drum...deja tu pana sa pleci de acasa, ai trasat drumul pana la servici si parca ti se face scarba si parca ai vrea sa mergi pe alt drum, sau cel putin sa se deschida un magazin nou pe drumul cel vechi.Aceeasi chestie e si cu sexul cu aceeasi persoana "mai veche".Trebuie sa introduci tot timpul ceva nou, sa fii excitat numai la gandul la ce poate aparea in drumul tau;)

Poate daca am fi mai atenti unii cu altii si nu am mai arunca vina unii pe altii viata ne-ar fi mai frumoasa;).

Bafta.

Felicitari pentru topic :-*

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...