Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu la asta m-am referit. Ma refeream la calitate, esente, finete, longevitate, proiectie, etc....na daca vrei sa intru in d-astea =))

Vorbim de parfumuri sau de Rozica?!

Vorbim despre ce vrei tu. ;) Dar intrasem adanc in subiectul cu parfumuri. In Roz nu intrasem adanc, de fapt deloc :)

Postat

n-am stiut barosane ca ti-a cazut cu hodronc-tronc, da` invat-o la pas cand o mai scoti in lume ;)

:hihat  :hihat

=)) Nebun ești, fratemiu

Postat

Inteleg ce scent iti place mai mult tocmai pentru că și mie imi plac aceleași pentru un bărbat, de aceea, trust me on this one, sunt sigură că ți-ar plăcea asta. Cred că poți să cauți pe google să vezi exact ce arome conține....

Am căutat. Pare interesant dar recenziile nu sunt concludente. Părerile sunt împărțite. Unii spun ca este excelent pentru vară și că este un parfum fresh dar si lemnos la care se simte calitatea dar alții spun ca nu are nimic ieșit din comun și că nici o notă din el nu atrage atenția în mod deosebit. Ațlii spun că este efectiv plictisitor.

Oricum conține oud, tămîie și mosc deci n-are cum să nu îmi placă. Am o ezitare din cauza faptului că are și lavandă, lămâie și mandarine dar e posibil să fie o combinație interesantă împreună cu primele.

Dacă nu îl au la Sephora o să îmi comand o mostră de pe net. Dar depinde în cât timp ajunge la mine. Uneori durează o săptămână maxim, alteori....no comment.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

tu te poti infige in pulile brigazii, tragea-ne-ai apa din betze

Susțin demersu' tău..... să mă scuze day..  :)

Vizitator
Postat

Day nu te scuză ;)

Uracios mai e'.......... :)

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Uracios mai e'.......... :)

ii trece lui, ca nu e d`ala... stai sa-si dea rozalinda in petic si se-ntoarce la fratiorii lui

• Oras:worldwide
Postat

ii trece lui, ca nu e d`ala... stai sa-si dea rozalinda in petic si se-ntoarce la fratiorii lui

ba imbecilule m-am abtinut o data m-am abtinut de 2 ori. da' nu ai loc de mine .? mars si vb alte subiecte retardatu traanus ce esti ca ii bag la dna ma--ta pl in bulk pe gat

• Like 2
Postat

ba imbecilule m-am abtinut o data m-am abtinut de 2 ori. da' nu ai loc de mine .? mars si vb alte subiecte retardatu traanus ce esti ca ii bag la dna ma--ta pl in bulk pe gat

=)) `opaaa, ti-ai dat in petic pana la urma.. asa te vreau mo, natural. suge-ne-ai pulili la toata brigada afar` de day =))

Postat

=)) `opaaa, ti-ai dat in petic pana la urma.. asa te vreau mo, natural. suge-ne-ai pulili la toata brigada afar` de day =))

ai vrea tu zdreanta da' am alergie la uscaturi

Postat

acu mars ca nu-ti mai raspund vita fatata in grajd

Vizitator
Postat

Xanax , xanax........... baga repedeeeeeeeeee  :laugh2

Postat

acu mars ca nu-ti mai raspund vita fatata in grajd

doamna domina wannabe, sa ingurcitati penisul lui Dobrica =))

Postat

doamna domina wannabe, sa ingurcitati penisul lui Dobrica =))

ai o obsersie pt supt notez ti-e pofta nebuno huh? da-te dracu de retard nici sa injuri creativ nu stii. risipesti pixeli aiurea. daca ma-ta invata sa suga la timp eram scutiti cu toti acum vezi nu e bine. a invatat tarziu

• Like 2
Postat

ai o obsersie pt supt notez ti-e pofta nebuno huh? da-te dracu de retard nici sa injuri creativ nu stii. risipesti pixeli aiurea. daca ma-ta invata sa suga la timp eram scutiti cu toti acum vezi nu e bine. a invatat tarziu

n-ai zis ma ca nu-mi mai raspunzi, sugaciule? poti sa-mi spui tata, da` din inima =))

Postat

fitz cumintzi, sa nu va certatz !

poftim cultura, cum se schimba lumea asta de la o postare la alta, pffff nu mai poti avea incredere in nimeni az =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Fără mame, făi :(

• Minus 1
Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Nu m-aș mira dacă Rozica este Amandica :)) sau dacă au același psihiatru....anyway, nici măcar nu e funny când cineva are un caracter atât de prost. Nu vreau să te supăr, daywalkere, dar asocierea cu Domnița te pune intr-o lumină proastă rău..,

Postat

Nu m-aș mira dacă Rozica este Amandica :)) sau dacă au același psihiatru....anyway, nici măcar nu e funny când cineva are un caracter atât de prost. Nu vreau să te supăr, daywalkere, dar asocierea cu Domnița te pune intr-o lumină proastă rău..,

eu tot sper ca ne trolleaza dayu , in rest... lisandru si-a gasit peticu =))

Postat

Sper că nu deranjez cu o postare on-topic:

http://fimgs.net/images/perfume/nd.2698.jpg

Bun bun ;)

Postat

Asocierea mea cu ea nu mă pune în nici o lumină, nici proastă nici bună. E o chestie privată. ;)

Plus că e normal să riposteze când e jignită. Asta o face oricine. Că e foarte dură în limbaj....ce să zic, are personalitate.

Si trebuie să menționez că nu este Amada. Le cunosc pe amândouă , nu există nici o legătură între ele. :)

• Like 3
  • Minus 1

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

Da bine ai zis-o .... te-ai scremut putin este?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...