Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc pentru sfat, chiar Tom Ford nu am testat niciunu pana acum

Referitor la test, am testat doar in golul interior de la cot ca intr-o zi am testat 2 parfumuri si am dat un puf in golul de la cot si unu pe antebrat, iar de pe antebrat a disparut mult mai repede decat de la cot... la fel si pe incheietura.

Si mie mi se pare o prostie sa testezi un parfum si in 5 minute sa il cumperi...

E normal pentru ca de antebrat se mai ating diferite lucruri mai des decat de golul din interior de la cot. Daca nu s-ar fi atins nimic de ele (haine, etc) teoretic ar trebui sa tina la fel.

• Oras:Undisclosed
Postat

Aqua di Gio a avut aceeași soartă precum Maybach.

Așa cum mașina a ajuns pe mâna unui grobian și Aqua di Gio, un parfum de altfel rezonabil, a ajuns pe cefele smardoilor.

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

urmand logica ta n-ar mai trebui sa ne luam mercedes ca au toti tiganii

Postat

urmand logica ta n-ar mai trebui sa ne luam mercedes ca au toti tiganii

Urmează-ți propria cale.

Nu-mi zi că ești fan Aqua di Gio.

Postat

E normal pentru ca de antebrat se mai ating diferite lucruri mai des decat de golul din interior de la cot. Daca nu s-ar fi atins nimic de ele (haine, etc) teoretic ar trebui sa tina la fel.

Tocmai din cauza asta testez doar cate 2 ca sa dau cate un puf din fiecare in golul de la cot.

Azi am testat Cartier Roadster Sport si Cartier Declaration Essence...

Longevitate e buna la ambele, pufurile date pe la 13:00 si se mai simt si la ora asta, insa ... la proiectie mi se par slabe de cand am dat puf-urile s-a simtit mirosul doar pe piele nu si in aer. De exemplu cand am testat Allure Homme Sport, chiar si in mers simteam mirosul cum intra in nas :)

Postat

Aqua di Gio a avut aceeași soartă precum Maybach.

Așa cum mașina a ajuns pe mâna unui grobian și Aqua di Gio, un parfum de altfel rezonabil, a ajuns pe cefele smardoilor.

Deși e vechi, rămâne totuși un parfum foarte bun. Ideea este ca dacă îl folosește prea multă lume devine deja prea comun și chiar enervant la un moment dat. S-a întâmplat la fel cu multe parfumuri in trecut și imediat îmi vin in minte Fahrenheit de la Dior si mai nou, de vreo 2-3 ani, One Million de la Paco Rabanne.

Postat

Tocmai din cauza asta testez doar cate 2 ca sa dau cate un puf din fiecare in golul de la cot.

Azi am testat Cartier Roadster Sport si Cartier Declaration Essence...

Longevitate e buna la ambele, pufurile date pe la 13:00 si se mai simt si la ora asta, insa ... la proiectie mi se par slabe de cand am dat puf-urile s-a simtit mirosul doar pe piele nu si in aer. De exemplu cand am testat Allure Homme Sport, chiar si in mers simteam mirosul cum intra in nas :)

Așa e, cele de la Cartier nu excelează la proiecție și cele mai multe au o longevitate medie sau sub medie. Dar sunt deosebite. Allure Homme Sport este aproape la polul opus. Și miroase absolut superb.

Dar îmi mențin ideea, dacă vrei să testezi calitate, proiecție mare și longevitate aproape interminabilă, testeaza Tom Ford, mai ales Noir de Noir, Black Orchid (vezi ca e unisex si e posibil să îl găsești pus la cele de femei) și Tobacco Vanille.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

de asta ce stiti..l-am vazut recent si pare interesant..

post-123528-0-30063500-1433396182_thumb.jpg

Postat

de asta ce stiti..l-am vazut recent si pare interesant..

Nu l-am testat dar este clar că îmi place din moment ce este lemnos.

Postat

Așa e, cele de la Cartier nu excelează la proiecție și cele mai multe au o longevitate medie sau sub medie. Dar sunt deosebite. Allure Homme Sport este aproape la polul opus. Și miroase absolut superb.

Dar îmi mențin ideea, dacă vrei să testezi calitate, proiecție mare și longevitate aproape interminabilă, testeaza Tom Ford, mai ales Noir de Noir, Black Orchid (vezi ca e unisex si e posibil să îl găsești pus la cele de femei) și Tobacco Vanille.

Azi merg sa testez Tom Ford.

Allure Homme Sport mi s-a parut superb si chiar nu ma asteptam de la o varianta sport sa fie asa persistent, asa cum ai spus e fix cam la polul opus fata de Cartier care m-au dezamagit.

Mi-a placut atat ca performanta (longevitate si proiectie) dar si mirosul.

Referitor la Allure Homme Sport am vazut ca se dezbate intr-una comparatia cu Bleu de Chanel (edt sau edp) ... :))

Postat

M-a mancat undeva sa testez Tom Ford Grey Vetiver  si inca din deschidere se simte de parca s-a pisat una pe mine :laugh2

Postat

Azi merg sa testez Tom Ford.

Allure Homme Sport mi s-a parut superb si chiar nu ma asteptam de la o varianta sport sa fie asa persistent, asa cum ai spus e fix cam la polul opus fata de Cartier care m-au dezamagit.

Mi-a placut atat ca performanta (longevitate si proiectie) dar si mirosul.

Referitor la Allure Homme Sport am vazut ca se dezbate intr-una comparatia cu Bleu de Chanel (edt sau edp) ... :))

Nu are nici o treaba unul cu celalalt. Desi sunt amandoua la categoria Fresh, nu sunt deloc in aceeasi căruță :)

M-a mancat undeva sa testez Tom Ford Grey Vetiver  si inca din deschidere se simte de parca s-a pisat una pe mine :laugh2

=)) Stiu. Miroase ciudat. D-aia nici nu ti-am zis de el. Am zis doar de Noir de Noir, Black Orchid si Tobacco Vanille (ultimele doua nu ies complet de pe corp nici dupa duș)

Postat

Nu are nici o treaba unul cu celalalt. Desi sunt amandoua la categoria Fresh, nu sunt deloc in aceeasi căruță :)

=)) Stiu. Miroase ciudat. D-aia nici nu ti-am zis de el. Am zis doar de Noir de Noir, Black Orchid si Tobacco Vanille (ultimele doua nu ies complet de pe corp nici dupa duș)

Mai bine ziceai de la inceput ca ala NU e bun nu acum :rax2 :D, sa nu mai stau cu pisatul asta pe mana :laugh2

Bai dar m-a lovit instantaneu un miros care dupa nasul meu fix a pisat mirosea, mai ca mi-era rusine sa merg prin mall sa nu zica lumea ca m-am pisat pe mine :blushing2 :laugh2

M-ar tenta si unul dintre Bleu de Chanel (edt sau edp) si Allure H.S.

Am vrut sa testez azi BdC edp dar mi s-a taiat instantaneu dupa ce am testat TF Grey Vetiver :no2

Postat

Mai bine ziceai de la inceput ca ala NU e bun nu acum :rax2 :D, sa nu mai stau cu pisatul asta pe mana :laugh2

Bai dar m-a lovit instantaneu un miros care dupa nasul meu fix a pisat mirosea, mai ca mi-era rusine sa merg prin mall sa nu zica lumea ca m-am pisat pe mine :blushing2 :laugh2

M-ar tenta si unul dintre Bleu de Chanel (edt sau edp) si Allure H.S.

Am vrut sa testez azi BdC edp dar mi s-a taiat instantaneu dupa ce am testat TF Grey Vetiver :no2

=)) Unora le place Grey Vetiver dar mie nu. D-aia nu ti l-am recomandat. Ai incercat Black Orchid sau Tobacco Vanille?

Postat

=)) Unora le place Grey Vetiver dar mie nu. D-aia nu ti l-am recomandat. Ai incercat Black Orchid sau Tobacco Vanille?

Nu, ca am disparut imediat din mall ca sa nu mai put a pisat pe acolo :laugh2 .

Categoric, nici mie nu imi place deloc Grey Vetiver. Bleah :rax2, cu toate ca acum, notele de baza sunt super ok.

Mi-a dat turn off direct. Daca aveam date azi, ma spalam cu detergent pe mana sa nu mai miroasa.

Postat

Categoric, nici mie nu imi place deloc Grey Vetiver. Bleah :rax2, cu toate ca acum, notele de baza sunt super ok.

Mi-a dat turn off direct. Daca aveam date azi, ma spalam cu detergent pe mana sa nu mai miroasa.

Te cred. =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Vezi ca mai e un parfum de la Salvatore Feragamo care are aceiași aroma :))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vezi ca mai e un parfum de la Salvatore Feragamo care are aceiași aroma :))

Merci pentru avertisment! Doamne fereste sa mai nimeresc vreunu cu aroma asta :D. Si culmea, mai era doar 1/4 in sticla. Am uitat sa spun ca am testat EDP.

Un pisat mai concentrat :laugh2

Te cred. =))

Daca nu ai dat niciun avertisment, am zis sa incerc ca tot TF e si teoretic trebuia sa fie placut. Mare greseala am facut :no2

Daca dadeam cu el pe picioare, se pisau si cainii pe mine, ca aia se pisa unde simt miros de pisat :laugh2

Postat

Daca nu ai dat niciun avertisment, am zis sa incerc ca tot TF e si teoretic trebuia sa fie placut. Mare greseala am facut :no2

Daca dadeam cu el pe picioare, se pisau si cainii pe mine, ca aia se pisa unde simt miros de pisat :laugh2

=)) =))

Nu tot ce e de la Tom ford e si bun. Sunt câteva care sunt total aiurea și miros a orice numai a parfum de calitate nu. (Grey Vetiver e unul din ele dar mai sunt vreo 3 - 4 care tot în aceeași categorie sunt). Dar alea bune...sunt foarte bune!

Ca fapt divers, treci dacă ai timp si chef pe la Madison in Dorobanți. O iei razna dacă vezi cum miros parfumurile alea de acolo. Bine...și prețul e pe măsură dar ma rog, treci și vezi.

Postat

=)) =))

Nu tot ce e de la Tom ford e si bun. Sunt câteva care sunt total aiurea și miros a orice numai a parfum de calitate nu. (Grey Vetiver e unul din ele dar mai sunt vreo 3 - 4 care tot în aceeași categorie sunt). Dar alea bune...sunt foarte bune!

Ca fapt divers, treci dacă ai timp si chef pe la Madison in Dorobanți. O iei razna dacă vezi cum miros parfumurile alea de acolo. Bine...și prețul e pe măsură dar ma rog, treci și vezi.

Varule,n-ai si tu un parfum( dă firma zic) să curățăm puțin forumul? Stii ce zic

Postat

Varule,n-ai si tu un parfum( dă firma zic) să curățăm puțin forumul? Stii ce zic

Am dar mă tem că nu ne ajunge pentru curățire totală. Tre să mai iau =))

Postat

Am dar mă tem că nu ne ajunge pentru curățire totală. Tre să mai iau =))

Facem cheta nu-i panica

Postat

Facem cheta nu-i panica

Așa e mereu vara. Se umple forumul de gândaci de bucătărie, muște, țânțari și alte insecte enervante/scârboase. Unde pula mea am pus Raid-ul ala?

Postat

Așa e mereu vara. Se umple forumul de gândaci de bucătărie, muște, țânțari și alte insecte enervante/scârboase. Unde pula mea am pus Raid-ul ala?

Verde de Paris mai exista?

Postat

Verde de Paris mai exista?

Mai exista dar au devenit imuni la asta. Cred ca mai bine folosim napalm sau C4.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...