rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 Mai faci clatite cu curul,pardon intre buci?iote ca marfa are voce. mai sa dea dracii. s-a insufletit obiectu )))
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 26, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iunie 26, 2015 iote ca marfa are voce. mai sa dea dracii. s-a insufletit obiectu ))) Daca il duci la muzeu ... ti-am zis sa te potolesti...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 Daca il duci la muzeu ... ti-am zis sa te potolesti...nu mai fac ma intreb cum facea oare daca il duceam la teatru, balet sau opera?
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 26, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iunie 26, 2015 nu mai fac ma intreb cum facea oare daca il duceam la teatru, balet sau opera? French can-can
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 26, 2015 Mai faci clatite cu curul,pardon intre buci? O ciocănești în vârf, treaba ta.... 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 26, 2015 http://i57.tinypic.com/2s9yq2q.jpg
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 26, 2015 Asocierea mea cu ea nu mă pune în nici o lumină, nici proastă nici bună. E o chestie privată. Plus că e normal să riposteze când e jignită. Asta o face oricine. Că e foarte dură în limbaj....ce să zic, are personalitate. Si trebuie să menționez că nu este Amada. Le cunosc pe amândouă , nu există nici o legătură între ele. Cum spui tu...o singură mențiune am de făcut, eu nu am jignit-o cu nimic atunci când a sărit că țața la păruială. Am făcut o glumă cu tine, am jucat un rol de "femeie posesivă", ce fel de relație aveți voi, privată cum ii spui tu, nu aveam de unde să știu, iar tu nici nu te-ai deranjat să menționezi și nici să ii spui vacii tale să nu mă atace pe mine. In fine, e ultimul comentariu pe care il fac pe aceasta temă. Peseu: lumina e și mai proastă de când il ai și pe prietenul ardei prin zonă. Asociere mai potrivită nici că nu se putea, ochiosul și rozeta vorbind ca papagalii in replici scurte...priceless! 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 26, 2015 Cum spui tu...o singură mențiune am de făcut, eu nu am jignit-o cu nimic atunci când a sărit că țața la păruială. Am făcut o glumă cu tine, am jucat un rol de "femeie posesivă", ce fel de relație aveți voi, privată cum ii spui tu, nu aveam de unde să știu, iar tu nici nu te-ai deranjat să menționezi și nici să ii spui vacii tale să nu mă atace pe mine. In fine, e ultimul comentariu pe care il fac pe aceasta temă. Peseu: lumina e și mai proastă de când il ai și pe prietenul ardei prin zonă. Asociere mai potrivită nici că nu se putea, ochiosul și rozeta vorbind ca papagalii in replici scurte...priceless!daca te compari cu amada inseamna ca tiai perdut respectu de sine 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 26, 2015 cea vetz ma? 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 26, 2015 cea vetz ma?tranji
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 tu nu intelegi zdreanto ca nu am sarit la nimic. efectiv ti-am zis sa vb cu day ce vrei dar nu despre mine. ai 'jucat' rolul femeii geloase? pai tu chiar esti asa....da nu-i nimic cumpara-i castroane si parfumuri si cucereste-l fara sa te compari cu mine. daca nu te bagai sa comentezi tu despre mine si day nu iti ziceam nimic. sfat personal vezi ca day nu place pe cineva ca face pe geloasa. day tolereaza asta daca are o altfel de compatibilitate cu cineva. asa ca nu mai mugi strategia mea care nu e strategie. pt faza cu vaca idioato (care ai face cam 10 k matre si plecaciuni sa arati ca mine) daca te vad vreodata personal si stiu ca esti tu imi las buna crestere si calmul si numai tocuri in bot iti dau. nu ii mai spune tu fraiero lui day ce 'companie' virtuala sau cum o fi sa aiba. eu chiar il respect pe omul asta si nu e un pacalici. nu face cum spui tu si satra. la comportamentul tau nu faci decat sa il scarbesti. mai fa o tura in calatoriimai cumpara un castron, mai ia o boarfa mai ia un parfum poate poate te miluieste (si ti-o doresc sincer din moment ce esti asa disperata sa ai atentia acxestui om) cu o muie. sa fi si tu fericita Cum spui tu...o singură mențiune am de făcut, eu nu am jignit-o cu nimic atunci când a sărit că țața la păruială. Am făcut o glumă cu tine, am jucat un rol de "femeie posesivă", ce fel de relație aveți voi, privată cum ii spui tu, nu aveam de unde să știu, iar tu nici nu te-ai deranjat să menționezi și nici să ii spui vacii tale să nu mă atace pe mine. In fine, e ultimul comentariu pe care il fac pe aceasta temă.Peseu: lumina e și mai proastă de când il ai și pe prietenul ardei prin zonă. Asociere mai potrivită nici că nu se putea, ochiosul și rozeta vorbind ca papagalii in replici scurte...priceless!
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 26, 2015 tu nu intelegi zdrewanto ca nu am sarit la nimic. efectiv ti-am zis sa vb cu day ce vrei dar nu despre mine. ai 'jcat' rolul femeii geloase? pai tu crezi esti asa....da nu-i nimic cumpara-i castroane si parfumuri si cucereste-l fara sa te compari cu mine. daca nu te bagai sa comentezi tu despre mine si day nu iti ziceam nimic. sfat personal vezi ca day nu place pe cineva ca face pe geloasa. day tolereaza cu asta daca are o altfel de compatibilitate cu cineva. asa ca nu mai mugi strategia mea care nu e strategie. pt faza cu vaca pz atarnand dupa pl daca te vad vreodata personal si stiu ca esti tu imi las buna crestere si calmul si numai tocuri in bot iti dau ssi numai in gura . nu ii mai spune tu fraiero lui day ce 'companie' virtuala sau cum o fi sa aiba. eu chiar il respect pe omul asta si nu e un pacalici. nu face cum spui tu si satra. la comportamentul tau nu faci decat sa il scarbesti. ma fa o tura mai cupara un castron, mai ia o boarfa mai ia un parfum poat poate te miluieste (si ti-o doresc sincer din moment ce esti asa disperata) cu o muiedacamantalneam cu cineva la 5 minute dupa ceam cetit aici faceam moarte daom 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 dacamantalneam cu cineva la 5 minute dupa ceam cetit aici faceam moarte daom)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 Lana e' mai smekera decat Rozica.................... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 Lana e' mai smekera decat Rozica....................eu nu ma compar cu nimeni nici pozitiv, nici negativ. sunt eu insami ) si ma arat cum sunt cui consider de cuvinta
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 eu nu ma compar cu nimeni nici pozitiv, nici negativ. sunt eu insami ) si ma arat cum sunt cui consider de cuvintaN'am zis'o cu rautate........... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 N'am zis'o cu rautate...........te cred, dar fata de alte prezente de pe aici feminine ori masculine eu nu tin sa conving pe nimeni sau sa fac pe nimeni sa ma placa. sunt mai mult decat draguta cu cine consider ca merita esti liber sa ai orice parere, atata timp cat te exprimi civilizat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 te cred, dar fata de alte prezente de pe aici feminine ori masculine eu nu tin sa conving pe nimeni sau sa fac pe nimeni sa ma placa. sunt mai mult decat draguta cu cine consider ca merita esti liber sa ai orice parere, atata timp cat te exprimi civilizatVorbesc eu urat ?!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 26, 2015 sa vie day-u sa spuna si el ceva, ca e pa semnatura lui ) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 26, 2015 Vorbesc eu urat ?! pai nu, tocmai de aia am spus sa te exprimi in voie
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 sa vie day-u sa spuna si el ceva, ca e pa semnatura lui )E suparat pa mine.........
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 26, 2015 E suparat pa mine.........ce-ai facut, sefu?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 26, 2015 oaloo, a intrat golana http://persephonemagazine.com/wp-content/uploads/2013/01/colbert-popcorn.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 ce-ai facut, sefu?E vorba da Rozica
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 26, 2015 E vorba da Rozica e sensibilos pe tema asta, n ai vazut ca nici eu n am mai intervenat in nimic? se inmultesc astia sensibilosii de cand cu ploile astea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum