Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

frumos din partea ta Andrei este sa iti ceri scuze. daca o consideri promiscua sau ce mi gandesti tu nu o iei acasa, si mai cu seama... nu ai hranit-o , crescut-o, educat-o asa incat sa iti permiti gesturi urate cu o femeie. repet ai chef de judecati si replici acide? gaseste-le la un barbat. mi se taie firu cand vad asa ceva......

• Oras:banca
Postat

nu sunt neaparat de acord cu comportamentul Lanei... dar al tau ma revolta! o femeie nu trebuie sa aiba pretentii.... sa ne smotocim intre noi ca femei nu e gratios, dar in niciun caz nu suport un baiat sa se ia de o fata.... din partea ta??? glumim sau ce? partea ta nu arevreo parte ori nu inseamna nimic din moment ce sunteti niste straini. se poateinjosi mai jos decat atat cine esti tu sa o judeci?! si de ce. aveti facturi comune ori copii de crescut. ce faci tu nu e ok, dar deloc. inceteaza sa insulti o femeie. nu o cunosti. face fix ce stie si are chef. si facand acestea nu e disponibila la critica nimanui.....gresesti mult fcand ce faci si sincer ma iriti

Nu mi mai citii posturile si nu vei mai avea de ce sa te iriti... Daca nu dai cu after shave

Tă pup

• Like 1
Postat

frumos din partea ta Andrei este sa iti ceri scuze. daca o consideri promiscua sau ce mi gandesti tu nu o iei acasa, si mai cu seama... nu ai hranit-o , crescut-o, educat-o asa incat sa iti permiti gesturi urate cu o femeie. repet ai chef de judecati si replici acide? gaseste-le la un barbat. mi se taie firu cand vad asa ceva......

Am mai zis de 1000 de ori , o femeie trebuie sa isi merite respectu!

O femeie care se vrea respectata nu vine sa se balacareasca pe un forum si sa si arate pizda zi si noapte...

Tu nu prea intelegi ideea , eu nu iti luam apararea tie sau lui day , mie imi place cand o prind s-o enervez , nu are nici cea mai mica legatura cu tine ...asa ca nu iti inteleg reactia

Postat

Am mai zis de 1000 de ori , o femeie trebuie sa isi merite respectu!

O femeie care se vrea respectata nu vine sa se balacareasca pe un forum si sa si arate pizda zi si noapte...

Tu nu prea intelegi ideea , eu nu iti luam apararea tie sau lui day , mie imi place cand o prind s-o enervez , nu are nici cea mai mica legatura cu tine ...asa ca nu iti inteleg reactia

reactia mea ar fi aceeasi pt o femeie de pe traseu daca e unu care insista cum insisti tu. evident ca nu are treaba cu mine sau cu day. dar tot asa voi reactiona. ba spune mersi ca nu esti in fata mea...as fi atat de acida incat sigur te-ai rusina. O femeie nu trebuie sa merite respectul cum nicio fiinta umana nu ar trebui judecata decat de cei f dragi si apropiati. si nu cred ca te incluzi

Postat

reactia mea ar fi aceeasi pt o femeie de pe traseu daca e unu care insista cum insisti tu. evident ca nu are treaba cu mine sau cu day. dar tot asa voi reactiona. ba spune mersi ca nu esti in fata mea...as fi atat de acida incat sigur te-ai rusina. O femeie nu trebuie sa merite respectul cum nicio fiinta umana nu ar trebui judecata decat de cei f dragi si apropiati. si nu cred ca te incluzi

Daca crezi atat in ideile tale atunci tu dc ma judeci pe mine?

Postat

Daca crezi atat in ideile tale atunci tu dc ma judeci pe mine?

da e adevarat tin mult la principile mele ca-s cladite in timp si gandite si simtite. atat iti spun nu te judec dar daca erai in fata mea ii trozneam direct in gura de sa ma tii minte. stiu ca o femeie nu isi masoara forta fizica cu un barbat , dar tot as fi facut-o :) si asta cu nicio placere, dar cu o forta cruda :) indiferent de ce ar fi urmat, desi recunosc ca nu am fost troznita de un barbat. atat i-ar fi trebuit....

Postat

da e adevarat tin mult la principile mele ca-s cladite in timp si gandite si simtite. atat iti spun nu te judec dar daca erai in fata mea ii trozneam direct in gura de sa ma tii minte. stiu ca o femeie nu isi masoara forta fizica cu un barbat , dar tot as fi facut-o :) si asta cu nicio placere, dar cu o forta cruda :) indiferent de ce ar fi urmat, desi recunosc ca nu am fost troznita de un barbat. atat i-ar fi trebuit....

Eu sunt de acord cu tine ca o femeie nu merita sa fie atinsa nici macar cu o floare .

Dar daca se manifesta ca un barbat... imi pare rau dar isi merita soarta..

Si aveam alte pretentii de la tine , Roz.

Postat

Eu sunt de acord cu tine ca o femeie nu merita sa fie atinsa nici macar cu o floare .

mi se rupe de pretentiile tale sau de dorinte unuia sau altuia de a vedea cum sunt de fapt. frate daca vreau sa ma cunoasca cineva ma fac cunoscuta. in rest straini tari in clanta ca butoneaza. uitandu-te in ochii mei sau face 2 face nu ai fi avut decat un glas tremurat. daramite sa vb asa... nu merita caci nu esti tatal ori sotul ei. 

ia hai vezi-0ti de treaba ca daca ma enervezi cum sunt si obosita nu o sa fie ok :)

Postat

privindu-ma obiectiv si cam de la distanta pe mine insami eu nu m-as juca de-a rationamentu sau altceva cand sunt obosita. asa ca te rog sa incetam priteneste acest schimbde replidci

Postat

mi se rupe de pretentiile tale sau de dorinte unuia sau altuia de a vedea cum sunt de fapt. frate daca vreau sa ma cunoasca cineva ma fac cunoscuta. in rest straini tari in clanta ca butoneaza. uitandu-te in ochii mei sau face 2 face nu ai fi avut decat un glas tremurat. daramite sa vb asa... nu merita caci nu esti tatal ori sotul ei. 

ia hai vezi-0ti de treaba ca daca ma enervezi cum sunt si obosita nu o sa fie ok :)

o femeie nu isi etaleaza calitatile sau defectele prin vorbe , ci ii sunt recunoscute de barbat din atitudinea ei, nu trebuie sa pui accent pe ceea ce esti sau ceea ce faci pentru ca devi penibila , incearca sa impresionezi prin calitatile tale fara a le expune pe tava , lasa te descoperita , creaza impresii dar cu perdea , lasa i pe altii sa te venereze si sa te doreasca , nu te caracteriza singura pentru ca , inca o data , devi penibila...

Chiar nu vreau sa ne mai contrazicem , imi esti draga , prin putinele vorbe pe care le am schimbat , esti o femeie cu un suflet mare , inchis si ranit , feminista convinsa ( chiar daca prin alte parti negai asta) ai un fler al tau , dar conduita ta nu face decat sa evidentieze anumite frustrari pe care le ai , toti avem anumite principii cu totii suntem diferiti unul de celalalt , dar nu-i ok sa aratam si altora , mai ales necunoscutilor , fiecare nerv din noi , daca faci asta , cu ce crezi ca vei fi mai presus decat Lana? Nu faci altceva decat sa te injosesti si tu la fel cum o face si ea , apoi veniti si strigati in gura mare ca sunteti femei puternice .

Iar cu Lana e alta poveste , am avut prin alte parti niste sageti , dar cu tot ce am spus despre ea si cum m a balacarit ea pe unde ii scriam ceva subtil , eu tot o pup si ii transmit toate cele bune.

Femeile ... Niciodata nu am incercat sa le inteleg , intotdeauna le am ascultat , intotdeauna am zis ca ele , dar am facut ca mine !

Va pup si va iubesc , pe amandoua!

Postat

ti-am spus ceva vad ca am vb singursa. crede-ma cel mai ntelept lucru pe care il poti face oricine ai fi cand sunt obosita e sa stai departe. cand sunt irascibila, chiar nervoasa mai merge. bine:) continua :)

Postat

Toti suntem obositi sambata dimineata.

Daca vrei sa continuam discutia o continuam in pv , nu are rost public , nu cred ca int pe nimeni .

Postat

Toti suntem obositi sambata dimineata.

Daca vrei sa continuam discutia o continuam in pv , nu are rost public , nu cred ca int pe nimeni .

nu am ce discuta in privat si nici nu am chef. back off :)

Postat

Atunci sa ai o zi frumoasa , plina de liniste si relaxeaza te , viata e frumoasa oricum e ea, usoara grea...

• Oras:aer
Postat

Baaa ochiosule,ce sageti ai aruncat tu?,cand tot ce faceai era sa complimentezi,sau sa balesti la poze,iar tot ce primeai la schimb era un reject evident,ori un fuck off subtil...nu pot sa ma abin neam cand vad d-astia care distorsionează realitatea,chiar si pe virtual,in special atunci cand sunt respinsi...voi sunteti exact acei barbati femei,care chiar va meritati pulele in cur,la propriu,cat si la figurat.

@Lana,hai sictir,pentru iesirea aia picantă,mai ales ca a fost adresata unui malachist #nonsense,care 'cred' ca inceraca sa agate pe Jasmin,de pe cont de user! :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Băi, să-mi bag ... Andreiu'  scria subtil!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Intrebare indrazneata,ca tot rasfoiam formul,si a venit asa,pe moment :)...Oare Jili a fost un picutz gelos,cand Lana 'a dat #npresia' cum ca ar fi geloasa pe Day? :)

• Like 2
  • Minus 3
Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Bună dimineața, domnilor! Îmi cer scuze brigăzii pentru ieșirea de aseară, aveți dreptate, nu am cui să ii dau atenție, tocmai a mărturisit că asta caută! Anyway, cum am reușit să dorm 9 ore, m-am trezit foarte bine dispusă....așa că am zis să vă fericesc și pe voi :D .....dar nu aici, la mine pe teritoriu :))))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

:)...Oare Jili a fost un picutz gelos,cand Lana 'a dat #npresia' cum ca ar fi geloasa pe Day? :)

Lana e posibil sa-l fi facut gelos pe Jili cand a dat impresia ca ar fi geloasa pe Daywalker (care dadea impresia ca flirteaza cu Roz), toata chestia facandu-l pe Andrei sa se simta nebagat in seama si sa se certe cu Roz, care s-a certat inapoi cu Lana, care apoi a glumit cu ?eced, povestind despre intalnirea cu mariusdanger si discutand cu picon despre ieseala de zilele astea, distragandu-i atentia lui Jili care dezbatea cu Dobre chestiunea citatiilor Lorenei, ceea ce l-a facut pe Trollescovici sa rateze salvarea pozelor Mayei, iar atunci Denisa si Izabella.................... ooooooo, PLM... "Clona""Sclava Isaura" sau "Tanar si ne-a linistit"...aa, scuzati... "Tanar si nelinistit" erau pielea cea de-a 8-a pe langa forumu' asta...

• Like 7

Postat

Lana e posibil sa-l fi facut gelos pe Jili cand a dat impresia ca ar fi geloasa pe Daywalker (care dadea impresia ca flirteaza cu Roz), toata chestia facandu-l pe Andrei sa se simta nebagat in seama si sa se certe cu Roz, care s-a certat inapoi cu Lana, care apoi a glumit cu ?eced, povestind despre intalnirea cu mariusdanger si discutand cu picon despre ieseala de zilele astea, distragandu-i atentia lui Jili care dezbatea cu Dobre chestiunea citatiilor Lorenei, ceea ce l-a facut pe Trollescovici sa rateze salvarea pozelor Mayei, iar atunci Denisa si Izabella.................... ooooooo, PLM... "Clona""Sclava Isaura" sau "Tanar si ne-a linistit"...aa, scuzati... "Tanar si nelinistit" erau pielea cea de-a 8-a pe langa forumu' asta...

Dar ai spart 7 pungi de bulgăresti,#fo 3 navete de Ciuc:)/Carlsberg ,si 3 rafii de pop corn,asa-i? :)

...sau iti amintesti asa,din #bâjbâite? :)

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare