Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

tu nu intelegi zdreanto ca nu am sarit la nimic. efectiv ti-am zis sa vb cu day ce vrei dar nu despre mine. ai 'jucat' rolul femeii geloase? pai tu chiar esti asa....da nu-i nimic cumpara-i castroane si parfumuri si cucereste-l fara sa te compari cu mine. daca nu te bagai sa comentezi tu despre mine si day nu iti ziceam nimic. sfat personal vezi ca day nu place pe cineva ca face pe geloasa. day tolereaza asta daca are o altfel de compatibilitate cu cineva. asa ca nu mai mugi strategia mea care nu e strategie. pt faza cu vaca idioato (care ai face cam 10 k matre si plecaciuni sa arati ca mine) daca te vad vreodata personal si stiu ca esti tu imi las buna crestere si calmul si numai tocuri in bot iti dau.

nu ii mai spune tu fraiero lui day ce 'companie' virtuala sau cum o fi sa aiba. eu chiar il respect pe omul asta si nu e un pacalici. nu face cum spui tu si satra. la comportamentul tau nu faci decat sa il scarbesti. mai fa o tura in calatoriimai cumpara un castron, mai ia o boarfa mai ia un parfum poate poate te miluieste (si ti-o doresc sincer din moment ce esti asa disperata sa ai atentia acxestui om) cu o muie. sa fi si tu fericita

Cum spui tu...o singură mențiune am de făcut, eu nu am jignit-o cu nimic atunci când a sărit că țața la păruială. Am făcut o glumă cu tine, am jucat un rol de "femeie posesivă", ce fel de relație aveți voi, privată cum ii spui tu, nu aveam de unde să știu, iar tu nici nu te-ai deranjat să menționezi și nici să ii spui vacii tale să nu mă atace pe mine. In fine, e ultimul comentariu pe care il fac pe aceasta temă.

Peseu: lumina e și mai proastă de când il ai și pe prietenul ardei prin zonă. Asociere mai potrivită nici că nu se putea, ochiosul și rozeta vorbind ca papagalii in replici scurte...priceless!

Tocmai pentru că nu este un păcălici mă miră că se asociază cu o ratată ca tine. Ți-am spus și îți repet că ești mult prea proastă ca să înțelegi care era gluma mea și mult prea plină de tine ca să observi că ai fost și ești penibilă. Dacă vrei, scumpo, ne vedem oricând, ca să ai ocazia să îți demonstrezi abilitățile de luptătoare K1 și să imi aplici un high kick cu tocul in "bot".

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Tocmai pentru că nu este un păcălici mă miră că se asociază cu o ratată ca tine. Ți-am spus și îți repet că ești mult prea proastă ca să înțelegi care era gluma mea și mult prea plină de tine ca să observi că ai fost și ești penibilă. Dacă vrei, scumpo, ne vedem oricând, ca să ai ocazia să îți demonstrezi abilitățile de luptătoare K1 și să imi aplici un high kick cu tocul in "bot".

:)))))

meowwww  lol iar sa vedem stii sa latri? 

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

mie mi-e sa nu cada beleaua pe dayu nostru :(

http://media.rtv.net/image/201503/full/awkzvow_700b_07290800.jpg

• Like 1
Postat

E suparat pa mine.........

Marian e doar vina ta. astazi te-ai exprimat civilizat. in alta zi ai intarit o injuratura :)

daca ai fi asa prieten cum te dai nu ai fi insultat niciodata femeia pe care o place. eu nu ti-am raspuns urat decat dupa ce ai facut-o tu. si in general e de prost gust sa te amesteci ca barbat in disputa unor femei

Postat

daca ai fi asa prieten cum te dai nu ai fi insultat niciodata femeia pe care o place. eu nu ti-am raspuns urat decat dupa ce ai facut-o tu. si in general e de prost gust sa te amesteci ca barbat in disputa unor femei

pai eu de unde era sa stiu, sau crezi ca citesc ce scrii tu? pune-ti la avatar ca esti febletea/propietatea lui ca sa stie toata lumea si n-o sa se mai intample

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Marian e doar vina ta. astazi te-ai exprimat civilizat. in alta zi ai intarit o injuratura :)

Azi cred ca sunt stricat la stomac  :laugh2

• Like 1
Postat

Plus că e normal să riposteze când e jignită. Asta o face oricine. Că e foarte dură în limbaj....ce să zic, are personalitate.

inseamna ca tigancile alea cu fuste si pusuchii au cea mai tare personalitate si nu cred ca-ti plac :))

Postat

pai eu de unde era sa stiu, sau crezi ca citesc ce scrii tu? pune-ti la avatar ca esti febletea/propietatea lui ca sa stie toata lumea si n-o sa se mai intample

nu este vb de asta. o placi pe Lana si vrei sa o aperi treaba ta. nimic impotriva. dar cu barbati....din principiu nu jignesti o femeie si categoric nu te bagi intre ele. daca day ar fi fost nepoliticos lui Lana l-as fi rugat eu sa se redreseze. nu e vb ca nu ai stiut e vb ca nu ai citit tu anterior cam ce ocupatii are febletea ta. si ca eu doar am raspuns, nu incep niciodata ceva :)

Postat

nu este vb de asta. o placi pe Lana si vrei sa o aperi treaba ta. nimic impotriva. dar cu barbati....din principiu nu jignesti o femeie si categoric nu te bagi intre ele. daca day ar fi fost nepoliticos lui Lana l-as fi rugat eu sa se redreseze. nu e vb ca nu ai stiut e vb ca nu ai citit tu anterior cam ce ocupatii are febletea ta. si ca eu doar am raspuns, nu incep niciodata ceva :)

=))

ba frate, eu am crezut(sperat) ca tu faci un fel de reverse-trolling da` situatia e muuuult mai grava, amesteci borcanele rau de tot  =))

• Like 1
Postat

=))

ba frate, eu am crezut(sperat) ca tu faci un fel de reverse-trolling da` situatia e muuuult mai grava, amesteci borcanele rau de tot   =))

cum zici tu. uite urmez eu o cale mult mai eleganta si din respect pentru day si pt prietenia noastra nu voi mai raspunde aici si nici nu voi mai citi macar pt a nu fi tentata. peace n be loved y'all

• Oras:Bucuresti
Postat

Cum spui tu...o singură mențiune am de făcut, eu nu am jignit-o cu nimic atunci când a sărit că țața la păruială. Am făcut o glumă cu tine, am jucat un rol de "femeie posesivă", ce fel de relație aveți voi, privată cum ii spui tu, nu aveam de unde să știu, iar tu nici nu te-ai deranjat să menționezi și nici să ii spui vacii tale să nu mă atace pe mine. In fine, e ultimul comentariu pe care il fac pe aceasta temă.

Peseu: lumina e și mai proastă de când il ai și pe prietenul ardei prin zonă. Asociere mai potrivită nici că nu se putea, ochiosul și rozeta vorbind ca papagalii in replici scurte...priceless!

PMS sau doar nervi ocazionali? Te știam fată ok, indiferent dacă ești calmă sau nu. Văd că m-am înșelat. Și din respect pentru mine măcar, puteai să nu o numești vacă. Dar...mă abțin...eu totuși rămân așa cum mă știi (chiar dacă nu mă cunoști prea bine).

Postat

inseamna ca tigancile alea cu fuste si pusuchii au cea mai tare personalitate si nu cred ca-ti plac :))

Știi bine la ce m-am referit :hihat

• Like 1
  • Minus 1
Postat

http://media.rtv.net/image/201503/full/awkzvow_700b_07290800.jpg

Io arăt mai bine decât ăla.

P.S. la pantof mă refer

• Oras:aer
Postat

Ce sora jmechera am...a citit-o pe Roz cum il citesc eu pe 69ă.

Day-ule,am crezut ca virtualul e virtual,si realul real :(...vezi ca zdrentele astea-s cu vrăji,li se vede in intunecimea pozelor ..umbla spiritele rele prin camera unde s-au pozat,ca nebunele.

Sper sa folosesti cu incredere sabia,sa tai gatu' la satanu' bulangiu'! :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Și uite așa, singurul topic serios și frumos parfumat s-a dus dracului ca toate celelalte. =))

Serios acum, treaba mea cu Roz e doar treaba mea și nu văd de ce s-ar deranja cineva din cauza asta. Le mulțumesc fraților mei dă cruce pentru grijă dar mă descurc și singur în situația asta (sper).

Lana, îmi cer EU scuze pentru situația creată și toate replicile ca la Capătu' lu 14 dar probabil a fost o neînțelegere la primul schimb de replici si de acolo totul a degenerat și eu am ajuns când scandalul era în toi și venise și poliția.

E și vina mea că nu am semnalizat intermitent treaba cu mine si Roz dar na că acum s-a aflat. Și mă știți un tip discret spre mut când vine vorba de așa ceva :D

Vorba lesbienei ăleia, Anne  carici...hai să fie pace. :beex2

Postat

Ce sora jmechera am...a citit-o pe Roz cum il citesc eu pe 69ă.

Day-ule,am crezut ca virtualul e virtual,si realul real :(...vezi ca zdrentele astea-s cu vrăji,li se vede in intunecimea pozelor ..umbla spiritele rele prin camera unde s-au pozat,ca nebunele.

Sper sa folosesti cu incredere sabia,sa tai gatu' la satanu' bulangiu'! :)

Bro, în această situație, deși am avut și eu dubii la început, virtualul e și real. De halit nu trag ca guvidul la cârligul gol și nici nu-mi plouă-n gât.

Crede-mă ca dacă e vreun spirit rău, a belit pula cu mine. Dar deocamdată pula va fi belită dar în sensul bun :)

Nu dau mai multe detalii că după aia îmi cereți recenzie și bunicul mereu mi-a zis "Lauda de sine, nu miroase-a recenzie"

Postat

Știi bine la ce m-am referit :hihat

stiu mo, ne mai tachinam si noi ce sa facem. e trecut in regulamentul de ordine interioara al brigazii  =))

• Like 1
Postat

stiu mo, ne mai tachinam si noi ce sa facem. e trecut in regulamentul de ordine interioara al brigazii   =))

Știu. :)

Te pupă fratili tău

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Bro, în această situație, deși am avut și eu dubii la început, virtualul e și real. De halit nu trag ca guvidul la cârligul gol și nici nu-mi plouă-n gât.

Crede-mă ca dacă e vreun spirit rău, a belit pula cu mine. Dar deocamdată pula va fi belită dar în sensul bun :)

Nu dau mai multe detalii că după aia îmi cereți recenzie și bunicul mereu mi-a zis "Lauda de sine, nu miroase-a recenzie"

L-ai scăpat jos la camera de gardă?

Dăm de jurat =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Știu. :)

Te pupă fratili tău

aceleasi respecte.  :hihat

p.s daca vodata te simti incoltit sau la anaghie trebuie doar sa fluier si apare imediat mafia neagra de sare toate castroanili-n sus , moare lumea plange toti =))

• Like 1
Postat

M-am mai linistit acum,ca ai zis de spirit rau,ca il hacuiesti,in caz de. :)

Nu mai zic nimic atunci,liță pe bobină sa fie! :)

P.S: Zii totusi fetei Roz putin altfel :),ca nebunica :) a vazut ca-ti plac rautatile,and she is acting like Claudia descrisa de tine :),ce,ea nu stie ca in romania nu-i ca in mexic,decat daca vinzi faina de grau,pe post de cox,dar nu merge neam,ca nu sunt clienti? :)

• Like 1
  • Minus 3

Postat

stiu mo, ne mai tachinam si noi ce sa facem. e trecut in regulamentul de ordine interioara al brigazii =))

Fără tachineală viața e pustiu =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...