Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

M-am mai linistit acum,ca ai zis de spirit rau,ca il hacuiesti,in caz de. :)

Nu mai zic nimic atunci,liță pe bobină sa fie! :)

P.S: Zii totusi fetei Roz putin altfel :),ca nebunica :) a vazut ca-ti plac rautatile,and she is acting like Claudia descrisa de tine :),ce,ea nu stie ca in romania nu-i ca in mexic,decat daca vinzi faina de grau,pe post de cox,dar nu merge neam,ca nu sunt clienti? :)

Ai vorbit ca un om mare aici =))

Te iubesc :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

aceleasi respecte.  :hihat

p.s daca vodata te simti incoltit sau la anaghie trebuie doar sa fluier si apare imediat mafia neagra de sare toate castroanili-n sus , moare lumea plange toti =))

:hihat Dacă e ceva, vă sun, duduienii mei :)

Postat

L-ai scăpat jos la camera de gardă?

Dăm de jurat =))

Vezi cum ești? Mă pui intr-o situatie dificilă și eu am alergie la situațiile dificile =))

Postat

M-am mai linistit acum,ca ai zis de spirit rau,ca il hacuiesti,in caz de. :)

Nu mai zic nimic atunci,liță pe bobină sa fie! :)

P.S: Zii totusi fetei Roz putin altfel :),ca nebunica :) a vazut ca-ti plac rautatile,and she is acting like Claudia descrisa de tine :),ce,ea nu stie ca in romania nu-i ca in mexic,decat daca vinzi faina de grau,pe post de cox,dar nu merge neam,ca nu sunt clienti? :)

Ăsta e defectul meu, îmi plac fetele violente gata oricând să sară la bătaie cu mine. Nu că nu aș fi avut deja una dar ....more is better =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Altii, aia sunt toți la pușcărie :)

Nu toți dar destui. E neamul prea mare să-i ia pe toți. De curând a căzut și Anaser, știi ce zic. 

Postat

Nu toți dar destui. E neamul prea mare să-i ia pe toți. De curând a căzut și Anaser, știi ce zic.

Stiu frate, pai el ramasese bază afară ;)

5 ani și 10 luni

Postat

Stiu frate, pai el ramasese bază afară ;)

5 ani și 10 luni

Da dar nu-i problemă. Mai sunt și p-afară destui :)

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

Cum spui tu...o singură mențiune am de făcut, eu nu am jignit-o cu nimic atunci când a sărit că țața la păruială. Am făcut o glumă cu tine, am jucat un rol de "femeie posesivă", ce fel de relație aveți voi, privată cum ii spui tu, nu aveam de unde să știu, iar tu nici nu te-ai deranjat să menționezi și nici să ii spui vacii tale să nu mă atace pe mine. In fine, e ultimul comentariu pe care il fac pe aceasta temă.

Peseu: lumina e și mai proastă de când il ai și pe prietenul ardei prin zonă. Asociere mai potrivită nici că nu se putea, ochiosul și rozeta vorbind ca papagalii in replici scurte...priceless!

Pe bune... Nu ți se pare că ești cam prostuță?

Ca să nu zic proastă...

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

Și uite așa, singurul topic serios și frumos parfumat s-a dus dracului ca toate celelalte. =))

Serios acum, treaba mea cu Roz e doar treaba mea și nu văd de ce s-ar deranja cineva din cauza asta. Le mulțumesc fraților mei dă cruce pentru grijă dar mă descurc și singur în situația asta (sper).

Lana, îmi cer EU scuze pentru situația creată și toate replicile ca la Capătu' lu 14 dar probabil a fost o neînțelegere la primul schimb de replici si de acolo totul a degenerat și eu am ajuns când scandalul era în toi și venise și poliția.

E și vina mea că nu am semnalizat intermitent treaba cu mine si Roz dar na că acum s-a aflat. Și mă știți un tip discret spre mut când vine vorba de așa ceva :D

Vorba lesbienei ăleia, Anne carici...hai să fie pace. :beex2

Look daywalkere, nu știu dacă tu ai de ce să iti ceri scuze, dar mândra ta ar cam trebui. Eu venisem pe frumosul și parfumatul tau thread să vorbesc de un parfum. Am făcut o glumiță inocentă, din punctul meu de vedere, pe care nu știu dacă măcar tu ai înțeles-o, dar mai mult ca sigur eu nu imi aduc aminte ca noi doi să ne fi dat vreodată la glume cu conotație sexuală. Nu am stat să citesc toate conversațiile tale cu sus numita mândră și deci habar nu aveam că voi sunteți "intimi" sau la ce nivel vă cunoașteți. A urmat un comentariu din partea ei, care nu mi-a dat nimic de înțeles, după care tuta a sărit la atac, spunând că se "înfige" in mine și ca mai mult mă face să plâng!!! Apoi, la nici un minut, fără ca eu să apuc să răspund sau să jignesc (cum ai spus tu că te-am jignit pe tine jignind-o pe ea), mă mai face și penibilă și mă atacă legat de swingăreala mea, ca m-ai apoi să zică ceva de castroane și parfumuri și de alte moloaze. Mă scuzi, dar puteam să fim frați și eu tot ți-o futeam in gură și, crede-mă pe cuvânt de doamnă, că am fost finuță din respect pentru tine. În continuare iti spun că, așa cum te cunosc eu "virtual", te respect și părerea mea despre tine nu se schimbă, dar coloana mea vertebrală și foarte verticală nu o să imi permită să nu îți spun verde in față ce gândesc. Ea a dat rău cu bâta in baltă pentru o prostie, iar dacă tu te-ai simțit lezat de reacția mea înseamnă că nu cunoști termenul de "prieten" sau "tovarăș". In opinia mea, cei ce te ling in cur și închid ochiii și gura sau nu îți atrag atenția când ceva e suspect,nu iti sunt prieteni adevărați. Whatever, m-am lungit prea mult...promisiunea mea este să nu ți-o atac pe nicăieri și să o ignor atât timp cât mă ignoră, that's the best I can do!

Piss...ah, pardon. Peace!

• Like 4
Postat

Muistule (vorbesc cu Andrei, dar din motiv că probabil are sifilis nici sistemul nu mă lasă să ii dau quote), ai avut toate șansele din lume să mă lași in pace și să nu te mai bagi in seamă cu forța, jignindu-mă, atât îți zic, penibil infect ce ești, ai o ultimă șansă să mă ignori. Vrei atenție de la mine? Îți promit solemn că am să ți-o dau prin a te transforma in cârpa mea, pe unde am să te prind am să te înjur până o să mă baneze ori pe mine ori pe tine. Și iti mai zic ceva, dacă mă faci a naibii, te gasesc (am toate resursele necesare, du-te dracu' de mort de foame) și te bat cu mâna mea pana plângi ca o curva ce ești, te filmez și te fac vedeta aici, labagiu ratat ce ești.

Peseu: proasta e mă-ta și toate femeile din viața ta că suporta să fie in preajma ta!

• Like 2
Postat

@Lana, din ce am inteles eu, nu glumita ta a deranjat-o, ci altceva: faptul ca ai mentionat ca i-ai cumparat un parfum.

Tu il cunosti pe Daywalker personal? E un gest destul de extrem sa cumperi un lucru scump si relative intim (parfum) unui strain.

De aici ea a tras concluzia ca e ceva mai mult intre voi si cred ca de asta nu a reactionat asa violent.

Postat

Muistule (vorbesc cu Andrei, dar din motiv că probabil are sifilis nici sistemul nu mă lasă să ii dau quote), ai avut toate șansele din lume să mă lași in pace și să nu te mai bagi in seamă cu forța, jignindu-mă, atât îți zic, penibil infect ce ești, ai o ultimă șansă să mă ignori. Vrei atenție de la mine? Îți promit solemn că am să ți-o dau prin a te transforma in cârpa mea, pe unde am să te prind am să te înjur până o să mă baneze ori pe mine ori pe tine. Și iti mai zic ceva, dacă mă faci a naibii, te gasesc (am toate resursele necesare, du-te dracu' de mort de foame) și te bat cu mâna mea pana plângi ca o curva ce ești, te filmez și te fac vedeta aici, labagiu ratat ce ești.

Peseu: proasta e mă-ta și toate femeile din viața ta că suporta să fie in preajma ta!

Lana, calm down, it's totally not worth it...just ignore the trash.

L.E. Jilli, n-ai somn??

Postat

un-fucking-believable, era sa pierd tot scandalul. Ma intereseaza parfumurile cam cat ma intereseaza si crosetatul de mileuri, am intrat pe topical asta la plesneala...telenovela zilei.

Ia o pungă de popcorn, așeză-te comod in fotoliu...

Apropo, unde ai umblat?!

Postat

@Lana, din ce am inteles eu, nu glumita ta a deranjat-o, ci altceva: faptul ca ai mentionat ca i-ai cumparat un parfum.

Tu il cunosti pe Daywalker personal? E un gest destul de extrem sa cumperi un lucru scump si relative intim (parfum) unui strain.

De aici ea a tras concluzia ca e ceva mai mult intre voi si cred ca de asta nu a reactionat asa violent.

Mai citește odată, nu i-am cumpărat niciun parfum...
  • Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

ai consumat ceva in doze mari?

• Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Andrei daca ai vb urat cu Lana sa iti fie rusine. te rog eu frumos sa te scuzi daca ai jignit-o. nu , nu esti fraier daca o faci. nu tolerez asa comportament cu o femeie. daca Lana e putin sensibila si a perceput gresit fi totusi cavaler si ofera-ti scuzele...sau macar lamureste.... nu e frumos sa  jignesti o femeie din niciun motiv. ne tragem toti din mame, deci femei

Postat

Nu, iubi. Am mâncat picant la un restaurant indian, de la asta să fie?!

Postat

Lana, calm down, it's totally not worth it...just ignore the trash.

L.E. Jilli, n-ai somn??

m`am agatat aicisha :))

Postat

Pai sper ca s-a incheiat scandalul, sincer esti deasupra la copilariile astea.

Cum unde am umblat? Aici am fost tot timpul, doar ca nu citeam topics gen parfumuri, epilat, gatit etc...

Ia o pungă de popcorn, așeză-te comod in fotoliu...
Apropo, unde ai umblat?!

Postat

Nu, iubi. Am mâncat picant la un restaurant indian, de la asta să fie?!

vad c-a fost al dracului de picant

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...