thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 27, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 27, 2015 Dar ai spart 7 pungi de bulgăresti,#fo 3 navete de Ciuc:)/Carlsberg ,si 3 rafii de pop corn,asa-i? Pai tocmai aia e: unii suntem baieti saraci, de la tara. Nu traim pe picior mare, n-avem acces la high-life, cu presuri de AMG, Cohibe, chei de Audi, #portofelecumultemeleoane, Belugi, BMW-uri M5 cu look de 520d, #steleMichelinlafarfuriideplastic, #cutiideadidaside6milioane si-alte chestii d-astea decadente. Va inchipuiti, pentru noi muritorii de rand, ce cheltuiala zilnica impovaratoare reprezinta popcorn-ul si navetele sus-mentionate?? ...sau iti amintesti asa,din #bâjbâite? I resent that! Am dat eu vreodata senzatia, pe forum, ca as fi incoerent, sau alt semn suspect ca n-as retine ce fac? 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 27, 2015 Pana la urma avem o noua idila pe forum (Day+Roz= LOVE) sau nu, ca tot nu mi-e clar?Intru sa dau câteva ture de bazin, pana revin sper sa se lămurească problema.PS: vedeți ca a pus Lana poze pe "teritory" HOT!
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2015 Lana e posibil sa-l fi facut gelos pe Jili cand a dat impresia ca ar fi geloasa pe Daywalker (care dadea impresia ca flirteaza cu Roz), toata chestia facandu-l pe Andrei sa se simta nebagat in seama si sa se certe cu Roz, care s-a certat inapoi cu Lana, care apoi a glumit cu ?eced, povestind despre intalnirea cu mariusdanger si discutand cu picon despre ieseala de zilele astea, distragandu-i atentia lui Jili care dezbatea cu Dobre chestiunea citatiilor Lorenei, ceea ce l-a facut pe Trollescovici sa rateze salvarea pozelor Mayei, iar atunci Denisa si Izabella.................... ooooooo, PLM... "Clona", "Sclava Isaura" sau "Tanar si ne-a linistit"...aa, scuzati... "Tanar si nelinistit" erau pielea cea de-a 8-a pe langa forumu' asta...Și tu te potrivești perfect in rolul naratorului! A big fascinating happy family! 2
razvyxxx Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Iunie 27, 2015 1 million
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 sa vedem ca va alege Kendra pentru a contrabalansa situatia...metoda sigura, adica pune niste poze cu fundul sau prefera calea onorabila.
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 27, 2015 Eu sper sa aleagă metoda sigura
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 Eu sper sa aleagă metoda siguraPoate o să surprindă audiența...o poză în curu' gol, iar între picioare Divina Comedie...
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 27, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 27, 2015 Pai tocmai aia e: unii suntem baieti saraci, de la tara. Nu traim pe picior mare, n-avem acces la high-life, cu presuri de AMG, Cohibe, chei de Audi, #portofelecumultemeleoane, Belugi, BMW-uri M5 cu look de 520d, #steleMichelinlafarfuriideplastic, #cutiideadidaside6milioane si-alte chestii d-astea decadente. Va inchipuiti, pentru noi muritorii de rand, ce cheltuiala zilnica impovaratoare reprezinta popcorn-ul si navetele sus-mentionate?? I resent that! Am dat eu vreodata senzatia, pe forum, ca as fi incoerent, sau alt semn suspect ca n-as retine ce fac? Sa nu te simti sarac,ca nu ai de ce,saracia e o inventie,la fel ca si banii! Bine,excludem navetele spațiale,ori popcornul...inlocuim cu o carafă de #tapwătă',with some lemon in it? ,cucurigi de casa ,si răsărită de le câmp...e mai ieftin asa? "Vă-ul" ala nu l-am inteles,in schimb! Celalalt quote : Nu,nu ai dat chiar niciodata senzatia ca ai fi incoerent,din contra,ai arătat ca iți pasă,"ca eşti prins" ,uneori dandu-i si sfaturi lui pisicuts,de cum sa faca maci mani,probabil o faceai din prea mare placere,stiu eu? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 sa vedem ca va alege Kendra pentru a contrabalansa situatia...metoda sigura, adica pune niste poze cu fundul sau prefera calea onorabila.Roz nu pune fotografii cu fundul 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 Roz nu pune fotografii cu fundul N-ai mândrie. Ai văzut? Cealaltă şi-a recapatat încrederea în sine după ce şi-a dat budigaii jos. Mie mi se pare o metoda eficienta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 N-ai mândrie. Ai văzut? Cealaltă şi-a recapatat încrederea în sine după ce şi-a dat budigaii jos. Mie mi se pare o metoda eficienta.eu zic sa nu vb cu mine in felu asta ca nu am smtul umorului dezvoltat in unele cazuri
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 27, 2015 N-ai mândrie. Ai văzut? Cealaltă şi-a recapatat încrederea în sine după ce şi-a dat budigaii jos. Mie mi se pare o metoda eficienta.Bai Miskin...tu vrei sa o combini pe Roz...recunoaste )) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Bai Miskin...tu vrei sa o combini pe Roz...recunoaste ))iar incepi u're too funny ))) :* 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 Bai Miskin...tu vrei sa o combini pe Roz...recunoaste ))Bre, iar începi. Hai să termin(am) cu o singură postare, sa nu mai irosim bandsa degeaba. Tu zici că voi sunteți brigada, cartelul lui Escobar. Eu zic ca esti un taranus fara umor. Brigada... Am terminat.E 3 noaptea.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 27, 2015 Miskin...nu schimba subiectu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Bre, iar începi. Hai să termin(am) cu o singură postare, sa nu mai irosim bandsa degeaba. Tu zici că voi sunteți brigada, cartelul lui Escobar. Eu zic ca esti un taranus fara umor.Brigada... Am terminat.E 3 noaptea.eute sfatuiesc sa nu mai vb urat cu iubitul meu. te asigur ca are un umor fin si nu doar ca nu e taranus e hoooot
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 eute sfatuiesc sa nu mai vb urat cu iubitul meu. te asigur ca are un umor fin si nu doar ca nu e taranus e hooootÎn fine. Nu e treaba mea.
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 Miskin...nu schimba subiectu Os(h)ane, bine, hai să revenim la subiect. Esti prost.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Os(h)ane, bine, hai să revenim la subiect. Esti prost.vezi ca ma enervezi. ti-am spus clar si sec sa nu vb urat cu el. nu vb romaneste ?
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 vezi ca ma enervezi. ti-am spus clar si sec sa nu vb urat cu el. nu vb romaneste ?Dacă tu nu-i spui că e prost, o fac eu. Ba, eşti prost, auzi? Scoala ajutătoare..
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 27, 2015 Hai,gata,am plecat la somn. Eşti prost,morosane
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 27, 2015 Dacă tu nu-i spui că e prost, o fac eu. Ba, eşti prost, auzi? Scoala ajutătoare.. miskinel tu esti masochist mah...iti place sa suferi vad ca ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Dacă tu nu-i spui că e prost, o fac eu. Ba, eşti prost, auzi? Scoala ajutătoare..da inceteaza cu frustrarile astea. nu ca e prost e un om incredibil din toate pct de vedere. termina cu panarama asta m-am saturat de harta constanta de pe forumu sta zau parca nu aveti alta treaba
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 27, 2015 Hai,gata,am plecat la somn. Eşti prost,morosaneLa somn miskinel...ca maine la 6 tre sa uzi peluza )) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 La somn miskinel...ca maine la 6 tre sa uzi peluza ))u so naughty loool
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum