Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Dar ai spart 7 pungi de bulgăresti,#fo 3 navete de Ciuc:)/Carlsberg ,si 3 rafii de pop corn,asa-i? :)

Pai tocmai aia e: unii suntem baieti saraci, de la tara. Nu traim pe picior mare, n-avem acces la high-life, cu presuri de AMG, Cohibe, chei de Audi, #portofelecumultemeleoane, Belugi, BMW-uri M5 cu look de 520d, #steleMichelinlafarfuriideplastic, #cutiideadidaside6milioane si-alte chestii d-astea decadente. :) Va inchipuiti, pentru noi muritorii de rand, ce cheltuiala zilnica impovaratoare reprezinta popcorn-ul si navetele sus-mentionate??

...sau iti amintesti asa,din #bâjbâite? :)

I resent that! Am dat eu vreodata senzatia, pe forum, ca as fi incoerent, sau alt semn suspect ca n-as retine ce fac? :P

• Like 1
Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Lana e posibil sa-l fi facut gelos pe Jili cand a dat impresia ca ar fi geloasa pe Daywalker (care dadea impresia ca flirteaza cu Roz), toata chestia facandu-l pe Andrei sa se simta nebagat in seama si sa se certe cu Roz, care s-a certat inapoi cu Lana, care apoi a glumit cu ?eced, povestind despre intalnirea cu mariusdanger si discutand cu picon despre ieseala de zilele astea, distragandu-i atentia lui Jili care dezbatea cu Dobre chestiunea citatiilor Lorenei, ceea ce l-a facut pe Trollescovici sa rateze salvarea pozelor Mayei, iar atunci Denisa si Izabella.................... ooooooo, PLM... "Clona", "Sclava Isaura" sau "Tanar si ne-a linistit"...aa, scuzati... "Tanar si nelinistit" erau pielea cea de-a 8-a pe langa forumu' asta...

Și tu te potrivești perfect in rolul naratorului! A big fascinating happy family!

• Like 2
  • Oras:Undisclosed
Postat

sa vedem ca va alege Kendra pentru a contrabalansa situatia...metoda sigura, adica pune niste poze cu fundul sau prefera calea onorabila.

Postat

Eu sper sa aleagă metoda sigura

Poate o să surprindă audiența...o poză în curu' gol, iar între picioare Divina Comedie...

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Pai tocmai aia e: unii suntem baieti saraci, de la tara. Nu traim pe picior mare, n-avem acces la high-life, cu presuri de AMG, Cohibe, chei de Audi, #portofelecumultemeleoane, Belugi, BMW-uri M5 cu look de 520d, #steleMichelinlafarfuriideplastic, #cutiideadidaside6milioane si-alte chestii d-astea decadente. :) Va inchipuiti, pentru noi muritorii de rand, ce cheltuiala zilnica impovaratoare reprezinta popcorn-ul si navetele sus-mentionate??

I resent that! Am dat eu vreodata senzatia, pe forum, ca as fi incoerent, sau alt semn suspect ca n-as retine ce fac? :P

Sa nu te simti sarac,ca nu ai de ce,saracia e o inventie,la fel ca si banii! :)

Bine,excludem navetele spațiale,ori popcornul...inlocuim cu o carafă de #tapwătă',with some lemon in it? :),cucurigi de casa :),si răsărită de le câmp...e mai ieftin asa? :)

"Vă-ul" ala nu l-am inteles,in schimb! :)

Celalalt quote :) : Nu,nu ai dat chiar niciodata :) senzatia ca ai fi incoerent,din contra,ai arătat ca iți pasă,"ca eşti prins" :),uneori dandu-i si sfaturi lui pisicuts,de cum sa faca maci mani,probabil o faceai din prea mare placere,stiu eu? :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

sa vedem ca va alege Kendra pentru a contrabalansa situatia...metoda sigura, adica pune niste poze cu fundul sau prefera calea onorabila.

Roz nu pune fotografii cu fundul  :)

• Like 2
Postat

Roz nu pune fotografii cu fundul :)

N-ai mândrie.

Ai văzut? Cealaltă şi-a recapatat încrederea în sine după ce şi-a dat budigaii jos.

Mie mi se pare o metoda eficienta.

Postat

N-ai mândrie.

Ai văzut? Cealaltă şi-a recapatat încrederea în sine după ce şi-a dat budigaii jos.

eu zic sa nu vb cu mine in felu asta ca nu am smtul umorului dezvoltat in unele cazuri

• Oras:Cluj
Postat

N-ai mândrie.

Bai Miskin...tu vrei sa o combini pe Roz...recunoaste :)))

• Like 1
Postat

iar incepi :D u're too funny :)))) :* :*

• Like 2
Postat

Bre, iar începi.

Hai să termin(am) cu o singură postare, sa nu mai irosim bandsa degeaba.

Tu zici că voi sunteți brigada, cartelul lui Escobar.

Eu zic ca esti un taranus fara umor.

Brigada...

Am terminat.E 3 noaptea.

Postat

Bre, iar începi.

Hai să termin(am) cu o singură postare, sa nu mai irosim bandsa degeaba.

Tu zici că voi sunteți brigada, cartelul lui Escobar.

Eu zic ca esti un taranus fara umor.

Brigada...

Am terminat.E 3 noaptea.

eute sfatuiesc sa nu mai vb urat cu iubitul meu. te asigur ca are un umor fin si nu doar ca nu e taranus e hoooot

Postat

eute sfatuiesc sa nu mai vb urat cu iubitul meu. te asigur ca are un umor fin si nu doar ca nu e taranus e hoooot

În fine.

Nu e treaba mea.

Postat

Miskin...nu schimba subiectu :laugh2

Os(h)ane, bine, hai să revenim la subiect.

Esti prost.

Postat

Os(h)ane, bine, hai să revenim la subiect.

Esti prost.

vezi ca ma enervezi. ti-am spus clar si sec sa nu vb urat cu el. nu vb romaneste ?

Postat

vezi ca ma enervezi. ti-am spus clar si sec sa nu vb urat cu el. nu vb romaneste ?

Dacă tu nu-i spui că e prost, o fac eu.

Ba, eşti prost, auzi?

Scoala ajutătoare..

Postat

Ba, eşti prost, auzi?

Scoala ajutătoare..

:laugh2 miskinel tu esti masochist mah...iti place sa suferi vad ca :)))
Postat

Ba, eşti prost, auzi?

Scoala ajutătoare..

da inceteaza cu frustrarile astea. nu ca e prost e un om incredibil din toate pct de vedere. termina cu panarama asta m-am saturat de harta constanta de pe forumu sta zau parca nu aveti alta treaba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...