Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

www.beutik.ro

Imi multumiti dupa... ;))

Cine știe cunoaște. :)

Alea sunt parfumuri de nișă și sunt clar cu multe clase peste orice parfum mainstream. Știu despre ce vorbesc și prețul e pe măsura calității.

Aveam deja Amyris pour Homme care este extraordinar și de curând am primit un Sancti de la Liquides Imaginaires care este...no comment.

Subscriu la ce ai afirmat. Dacă intri la Beautik și probezi câteva, uiți cam tot ce credeai că știi despre parfumuri. ;)

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Cine știe cunoaște. :)

Alea sunt parfumuri de nișă și sunt clar cu multe clase peste orice parfum mainstream. Știu despre ce vorbesc și prețul e pe măsura calității.

Aveam deja Amyris pour Homme care este extraordinar și de curând am primit un Sancti de la Liquides Imaginaires care este...no comment.

Subscriu la ce ai afirmat. Dacă intri la Beautik și probezi câteva, uiți cam tot ce credeai că știi despre parfumuri. ;)

ce chestie, te si parfumezi in canal, ai si wi-fi, ce a avansat lumea asta a undergroundului ;) , unii au ajuns din canal la et. 41, au falimentat bănci de miliarde de euro / $, nu te plafona amice, AVANSEAZĂ! ACUMULEAZĂ! ;)

Postat

Vad ca va pricepeti la parfumuri!!am si eu o intrebare, am avut acum aproximativ 6 luni un parfum din gama CREED, si tot incerc sa mi l cumpar dar nu gasesc in niciun magazin din bucuresti, si nici sa l comand!va atasez o poza si daca exista cineva care stie de unde mi l pot achizitiona, il rog sa imi spuna si mie!!multumesc

attachicon.gifimage.jpg

Parfumul respectiv e un parfum de nisa , nici nu o sa il gasesti la magazinele de prin mall-uri  , in schimb il gasesti la parfumeria Madison pe calea Dorobanti colt cu Floreasca.E vreo 700 de lei la 75 de ml.Magazinul e vis-a-vis de SkyBar.

Postat

ce chestie, te si parfumezi in canal, ai si wi-fi, ce a avansat lumea asta a undergroundului ;) , unii au ajuns din canal la et. 41, au falimentat bănci de miliarde de euro / $, nu te plafona amice, AVANSEAZĂ! ACUMULEAZĂ! ;)

Ieși în mm!

• Oras:București
Postat

Pentru cunoscători

http://i59.tinypic.com/1zdya8z.jpg

I love KillianðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 2
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

il ador...........  :girly

post-134816-0-20946100-1430252723_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Cum e?

Mirific !  :girly

• Like 1
Postat

Și eu iubesc parfumurile Tom Ford, preferatele mele pentru bărbați (dar pe care le folosesc și eu că miros diferit pe pielea mea) sunt Nerolli Portofino și Oud Wood. Să il încerci pe ultimul, este demențial!

• Like 1
  • Oras:Un muritor in aceasta lume a oamenilor perfecti
  • Oras:Un muritor in aceasta lume a oamenilor perfecti
Postat

1.Terre d'hermes

2. Tom Ford - are cateva interesante

3. Hugo Boss , etc

• Like 1
Postat

Și eu iubesc parfumurile Tom Ford, preferatele mele pentru bărbați (dar pe care le folosesc și eu că miros diferit pe pielea mea) sunt Nerolli Portofino și Oud Wood. Să il încerci pe ultimul, este demențial!

Aproba afirmativ. Parfumurile de la Tom Ford sunt extraordinare ( cu vreo 3 excepții). Eu folosesc Black Orchid. Este criminal!

Postat

As vrea să simt cum miroase pe pielea ta. :)

Vino...sa-l simti !  :girly

• Like 1
Postat

Vino...sa-l simti !  :girly

Mmmm n-am cum să nu vin. Trebuie! :)

Deocamdată sunt prezent acolo prin intermediari dar care nu au găsit ceea ce căutau, știi tu....

Postat

http://tb.bizwiz.ro/miraj-miss-otilia-darclee-va-mai-amintiti-parfumurile-romaniei/a28d5fd58ae08b788/426/250/2/85/miraj-miss-otilia-darclee-va-mai-amintiti-parfumurile-romaniei.jpghttp://www.daciccool.ro/images/stories/Dacicool/Casa_gradina_articole/Lavanda_terapie_pentru_suflet_si_trup/Lavanda%20relaxeaza%20atat%20muschii,%20cat%20si%20sistemul%20nervos.jpg

Ce avem noi aici?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce avem noi aici?

Parfumu' ................

nu zic cui  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Parfumu' ................

nu zic cui  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dacă nu zici, lemne și pietre după tine să fie! Sau să te muște de pula Lora (aia cu Puișor). =))

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.