xxx.xxx Reputație: 816 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Ianuarie 21, 2015 LA mine sau la tine. Bruneta slim, sexy si miniona, 48 kg, sani nr. 3, iti pot oferii clipe unice, pline de pasiune cu sex oral, sex normal si diferite fantezii. Lasa-ma sa iti satisfac cele mai ascunse placeri si nu vei regreta 150 L 1
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 21, 2015 Hm, inca o pereche de sani perfecti
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Ce sani
randunica Reputație: 6425 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 21, 2015 ce tateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :boob :bow
laury Reputație: 24079 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 21, 2015 Buna pustoaica! 4
spaclu Reputație: 272 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 22, 2015 Prea bine ca sa fie reala treaba
Membru Premium only-me Reputație: 17733 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 22, 2015 da sunt chiar frumoase Scumpa mea,nu o transferi la tine in echipa??De ce nu o suni sa ii faci o oferta??Cred ca o sa faci treaba buna cu ea si dupa rodaj o bagi si in Champions League :laugh2 :laugh2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2015 Postat Ianuarie 22, 2015 Scumpa mea,nu o transferi la tine in echipa??De ce nu o suni sa ii faci o oferta??Cred ca o sa faci treaba buna cu ea si dupa rodaj o bagi si in Champions League :laugh2 :laugh2 Te credeam baiat destept, dar vad ca si tu te pretezii tu la ce nu trebuie
piticu59 Reputație: 148 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 Sunat eu acum o ora...este pe la Zepter cu inca o fata Iulia.Face doar oral si normal,fara CIM.Cere 100 fin si 180 ora la ea si 150 ora +50 taxi outcall.Zice ca are 19 ani si 1 63 inaltime.Cine se baga?
wildfree Reputație: 45 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 22, 2015 A chemat-o eu, si dupa ce a ajuns a zis ca isi cere scuze daca s-a exprimat gresit, este 200 lei finalizarea. Si mai mult se grabea foarte tare ca sa poata sa onereze toate comenzile si sa nu supere pe nimeni. Nu am vrut sa o incurc si ne-am luat la revedere. Scuza ar fi ca este noua si invata si ea din mers.
randunica Reputație: 6425 Postat Ianuarie 22, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 22, 2015 A chemat-o eu, si dupa ce a ajuns a zis ca isi cere scuze daca s-a exprimat gresit, este 200 lei finalizarea. Si mai mult se grabea foarte tare ca sa poata sa onereze toate comenzile si sa nu supere pe nimeni. Nu am vrut sa o incurc si ne-am luat la revedere. Scuza ar fi ca este noua si invata si ea din mers.i-ai vazut tzaticile?sunt reale?
bucurescu Reputație: -447 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 Si fatzuca e la fel de simpatica precum sanii?
piticu59 Reputație: 148 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 200 finalizarea???nu stie pe lume traieste...fiecaruia ii spune altceva.
scorilo13 Reputație: 316 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 22, 2015 Cand se stabilizeaza treaba cu pretul, ma bag si eu
sorina4u Reputație: 80 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2015 Te credeam baiat destept, dar vad ca si tu te pretezii tu la ce nu trebuie Vaiiii de mine ce analfabeta estiiii, nu aiiii niciiii macar un post lipsiiiit de greseliiii gramaticale. Bine totusi ca stiiii sa socotestiiii comisioane Stim, scriiii de pe tableta 3
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2015 Sorinuca, poate scrie de pe iiiPad si ca sa isi arata singura valoarea, e programata sa puna in i in plus
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2015 Postat Ianuarie 23, 2015 Vaiiii de mine ce analfabeta estiiii, nu aiiii niciiii macar un post lipsiiiit de greseliiii gramaticale. Bine totusi ca stiiii sa socotestiiii comisioane Stim, scriiii de pe tableta chiar scriam de pe tableta bine ca esti tu desteapta si stai sa ma urmaresti peste tot ,pentru a ma verifica :P
sorina4u Reputație: 80 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2015 Ce importanta te crezi pestoaico, atat de importanta incat ai impresia ca esti urmarita. Cat esti de proasta si cat de bine te incadrezi in proverbul "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul" Tu nu vezi, pestoaico, ca esti peste tot, te bagi in seama, total aiurea, pe toate topicele. Esti disperata? Plictisita? Puna mana pe o carte ca nu te musca paginile, sunt inofensive. Daca nu ai fi peste tot, nu ar sta nici dracu sa-ti caute postarile....de parca ai si avea ceva important de zis sau ai fi avut vreodata. Ups, am omis, anunturile de angajare sunt importante, este? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2015 Postat Ianuarie 23, 2015 Ce importanta te crezi pestoaico, atat de importanta incat ai impresia ca esti urmarita. Cat esti de proasta si cat de bine te incadrezi in proverbul "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul" Tu nu vezi, pestoaico, ca esti peste tot, te bagi in seama, total aiurea, pe toate topicele. Esti disperata? Plictisita? Puna mana pe o carte ca nu te musca paginile, sunt inofensive. Daca nu ai fi peste tot, nu ar sta nici dracu sa-ti caute postarile....de parca ai si avea ceva important de zis sau ai fi avut vreodata. Ups, am omis, anunturile de angajare sunt importante, este? Ai luat rahatu'in gura cu anuntul respectiv de teama sa nu iti scape ))) tine-te bine de el si tu si Roberto
sorina4u Reputație: 80 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2015 Ai luat rahatu'in gura cu anuntl respectiv de teama sa nu iti scape ))) Tipic oamenilor prosti, cand raman fara argumente, jignesc. Numai ca de proasta ce esti, ti-a mai iesit un post incorect. Eu cand am zis ca esti incapabila De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere... Mori de oful lui Roberto... nu poti sa stai fara sa-l pomenesti Degeaba ai editat retardato!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2015 Postat Ianuarie 23, 2015 Esti mai proasta decat prostul , nu imi pasa ca incercii sa demostrezi ca nu stiu eu sa scriu, ma descurc asa cum sunt, nu am nevoie de corectorii, sa imi mananci miezu'daca de te mai iei de mine, o sa vorbesti singura , du-te si depune-ti cererea de pensionare
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2015 Ce importanta te crezi pestoaico, atat de importanta incat ai impresia ca esti urmarita. Cat esti de proasta si cat de bine te incadrezi in proverbul "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul" Tu nu vezi, pestoaico, ca esti peste tot, te bagi in seama, total aiurea, pe toate topicele. Esti disperata? Plictisita? Puna mana pe o carte ca nu te musca paginile, sunt inofensive. Daca nu ai fi peste tot, nu ar sta nici dracu sa-ti caute postarile....de parca ai si avea ceva important de zis sau ai fi avut vreodata. Ups, am omis, anunturile de angajare sunt importante, este? Marginea unei pagini, daca e manipulata gresit, taie si face buba . 1
wildfree Reputație: 45 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 24, 2015 nu am apucat, dar cel putin ca dimensiuni (ce am vazut pe sub camasa) pareau reale. La fata este simpaticuta. S-a declarat jumatate turcoaica PS. cum naiba se foloseste citatul?
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2015 Apesi pe Raspuns sau Citare multipla (chiar si pentru o singura citare dar trebuie sa mai apesi si un buton negru care apare in dreapta jos Raspunde la ... ) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum