Sari la conținut

0731392347

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

LA mine sau la tine. Bruneta slim, sexy si miniona, 48 kg, sani nr. 3, iti pot oferii clipe unice, pline de pasiune cu sex oral, sex normal si diferite fantezii. Lasa-ma sa iti satisfac cele mai ascunse placeri si nu vei regreta 150 L

post-57415-0-01115900-1421858860_thumb.jpg

post-57415-0-50492400-1421858860_thumb.jpg

post-57415-0-13119800-1421858861_thumb.jpg

post-57415-0-81805000-1421858861_thumb.jpg

post-57415-0-57639000-1421858862_thumb.jpg

post-57415-0-03542200-1421858863_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Hm, inca o pereche de sani perfecti

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce tateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :pope :boob :boob :bow :bow :bow

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

da sunt chiar frumoase :*

Scumpa mea,nu o transferi la tine in echipa??

De ce nu o suni sa ii faci o oferta??

Cred ca o sa faci treaba buna cu ea si dupa rodaj o bagi si in Champions League :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scumpa mea,nu o transferi la tine in echipa??

De ce nu o suni sa ii faci o oferta??

Cred ca o sa faci treaba buna cu ea si dupa rodaj o bagi si in Champions League :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Te credeam baiat destept, dar vad ca si tu te pretezii tu la ce nu trebuie :P

• Oras:bucuresti
Postat

Sunat eu acum o ora...este pe la Zepter cu inca o fata Iulia.Face doar oral si normal,fara CIM.Cere 100 fin si 180 ora la ea si 150 ora +50 taxi outcall.Zice ca are 19 ani si 1 63 inaltime.Cine se baga?

• Oras:B
Postat

A chemat-o eu, si dupa ce a ajuns a zis ca isi cere scuze daca s-a exprimat gresit, este 200 lei finalizarea. Si mai mult se grabea foarte tare ca sa poata sa onereze toate comenzile si sa nu supere pe nimeni. Nu am vrut sa o incurc si ne-am luat la revedere. Scuza ar fi ca este noua si invata si ea din mers.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

A chemat-o eu, si dupa ce a ajuns a zis ca isi cere scuze daca s-a exprimat gresit, este 200 lei finalizarea. Si mai mult se grabea foarte tare ca sa poata sa onereze toate comenzile si sa nu supere pe nimeni. Nu am vrut sa o incurc si ne-am luat la revedere. Scuza ar fi ca este noua si invata si ea din mers.

i-ai vazut tzaticile?sunt reale?

Postat

200 finalizarea???nu stie pe lume traieste...fiecaruia ii spune altceva.

Postat

Te credeam baiat destept, dar vad ca si tu te pretezii tu la ce nu trebuie :P

Vaiiii de mine ce analfabeta estiiii, nu aiiii niciiii macar un post lipsiiiit de greseliiii gramaticale. Bine totusi ca stiiii sa socotestiiii comisioane  :slap2

Stim, scriiii de pe tableta  :laugh2

• Like 3
Postat

Sorinuca, poate scrie de pe iiiPad si ca sa isi arata singura valoarea, e programata sa puna in i in plus :laugh2 :rax2 

Vizitator
Postat

Vaiiii de mine ce analfabeta estiiii, nu aiiii niciiii macar un post lipsiiiit de greseliiii gramaticale. Bine totusi ca stiiii sa socotestiiii comisioane  :slap2

Stim, scriiii de pe tableta  :laugh2

chiar scriam de pe tableta :P bine ca esti tu desteapta si stai sa ma urmaresti peste tot ,pentru a ma verifica :P :P

Postat

Ce importanta te crezi pestoaico, atat de importanta incat ai impresia ca esti urmarita. Cat esti de proasta si cat de bine te incadrezi in proverbul "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul:laugh2  Tu nu vezi, pestoaico, ca esti peste tot, te bagi in seama, total aiurea, pe toate topicele. Esti disperata? Plictisita? Puna mana pe o carte ca nu te musca paginile, sunt inofensive. Daca nu ai fi peste tot, nu ar sta nici dracu sa-ti caute postarile....de parca ai si avea ceva important de zis sau ai fi avut vreodata. Ups, am omis, anunturile de angajare sunt importante, este?  :slap2

• Like 2
Vizitator
Postat

Ce importanta te crezi pestoaico, atat de importanta incat ai impresia ca esti urmarita. Cat esti de proasta si cat de bine te incadrezi in proverbul "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul" :laugh2 Tu nu vezi, pestoaico, ca esti peste tot, te bagi in seama, total aiurea, pe toate topicele. Esti disperata? Plictisita? Puna mana pe o carte ca nu te musca paginile, sunt inofensive. Daca nu ai fi peste tot, nu ar sta nici dracu sa-ti caute postarile....de parca ai si avea ceva important de zis sau ai fi avut vreodata. Ups, am omis, anunturile de angajare sunt importante, este? :slap2

Ai luat rahatu'in gura cu anuntul respectiv de teama sa nu iti scape :)))) tine-te bine de el si tu si Roberto

Postat

Ai luat rahatu'in gura cu anuntl respectiv de teama sa nu iti scape :))))

Tipic oamenilor prosti, cand raman fara argumente, jignesc. Numai ca de proasta ce esti, ti-a mai iesit un post incorect. :laugh2  Eu cand am zis ca esti incapabila =)) De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...

Mori de oful lui Roberto... nu poti sa stai fara sa-l pomenesti =))

Degeaba ai editat retardato! =))

Vizitator
Postat

Esti mai proasta decat prostul , nu imi pasa ca incercii sa demostrezi ca nu stiu eu sa scriu, ma descurc asa cum sunt, nu am nevoie de corectorii, sa imi mananci miezu'daca de te mai iei de mine, o sa vorbesti singura , du-te si depune-ti cererea de pensionare :P

Postat

Ce importanta te crezi pestoaico, atat de importanta incat ai impresia ca esti urmarita. Cat esti de proasta si cat de bine te incadrezi in proverbul "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul" :laugh2 Tu nu vezi, pestoaico, ca esti peste tot, te bagi in seama, total aiurea, pe toate topicele. Esti disperata? Plictisita? Puna mana pe o carte ca nu te musca paginile, sunt inofensive. Daca nu ai fi peste tot, nu ar sta nici dracu sa-ti caute postarile....de parca ai si avea ceva important de zis sau ai fi avut vreodata. Ups, am omis, anunturile de angajare sunt importante, este? :slap2

Marginea unei pagini, daca e manipulata gresit, taie si face buba :).

• Like 1
Postat

nu am apucat, dar cel putin ca dimensiuni (ce am vazut pe sub camasa) pareau reale. La fata este simpaticuta. S-a declarat jumatate turcoaica

PS. cum naiba se foloseste citatul?

Postat

Apesi pe Raspuns sau Citare multipla (chiar si pentru o singura citare dar trebuie sa mai apesi si un buton negru care apare in dreapta jos Raspunde la ... )

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...