Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna, numele meu este Diana si sunt o studenta de 19 ani dornica de aventuri si distractie ce se deplaseaza la domiciliu sau la hotel/motel.
Serviciile mele includ urmatoarele: french kiss, oral neprotejat, normal protejat, finalizare orala, faciala si corporala, annilingus, cunnilingus si sex anal protejat.
Pentru a nu ne grabi, o ora jumatate de nebunii in compania mea este de 300 RON incluzand toate cele de mai sus fara un anumit numar de finalizari. (Just Outcall)
Orice ora in plus se va taxa cu inca 100 de RON. La propunerea altor fantezii ce nu se afla pe lista mea de servicii (in functie de disponibilitatea mea) se va taxa suplimentar.
Ma puteti gasi la adresa de email: [email protected]m (nu am un numar de telefon public)
In continuare va atasez cateva poze cu mine
post-148452-0-69680600-1422050018_thumb.jpgpost-148452-0-52994600-1422050017_thumb.jpgpost-148452-0-46221100-1422050018_thumb.jpgpost-148452-0-08924100-1422050017_thumb.jpgpost-148452-0-02326800-1422050018_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Romania
Postat

parca nu as da 300 ron pentru masaj si un shoot :)

150 ron ar merita :)..si as pleca in 10 min spre tine

• Minus 6
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu ai citit atent.. in primul rand nu are locatie, face outcall, pretul e pt 90 minute, si nu specifica ca ar fi vorba de o singura finalizare

Serviciile mele includ urmatoarele: french kiss, oral neprotejat, normal protejat, finalizare orala, faciala si corporala, annilingus, cunnilingus si sex anal protejat.
Pentru a nu ne grabi, o ora jumatate de nebunii in compania mea este de 300 RON incluzand toate cele de mai sus fara un anumit numar de finalizari.

• Like 3
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Sa-mi dai un cont ceva ca vreau sa -ti trimit 5 lei. Sa iti iei de ei doua beri, un mic, sa mergi la film la mall + nachos ( meniu mare) si taxi, de restul iti iei ce vrei.

Bafta.

• Like 5
Postat

Salut,

Poti transfera banii in contul de lei RO 18 RZBR 00000 0600 1735 4630.

Astept cu interes sa faci o fapta buna ;)

• Oras:Galati, Bucuresti
Postat

Buna Diana, ma intereseza propunerea ta... anilingus oferi sau primesti ? :)

• Like 2
Postat

esti o draguta !... cum luam legatura..doar mail ?

• Like 1
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

foarte interesant anuntul.....marita aprofundat.

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

Buna,

Persoana cu dizabilitati accepti? Mentionez ca sunt paralizat de la piept in jos (misc mainile putin). Cu "mansarda" stau bine (for the moment). :)

PS - Am mai vizitat 2 fete de pe forum, deci nu sunt de speriat. :)

Have a nice weekend!

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

nu da atunci!

lasa fata in pace!

moca nu vrei?

ce va mai place sa le manevrati pe fetele tinere si fara experienta...

• Like 2
Postat

fa o laba...e gratis

• Like 3
Postat

Revin cu o modificare  "Orice ora in plus se va taxa cu inca 100 de RON. La propunerea altor fantezii ce nu se afla pe lista mea de servicii (in functie de disponibilitatea mea) se va taxa suplimentar." Vroiam sa spun ce pentru orice jumatate de ora in plus se taxeaza cu 100 Ron. Imi cer scuze pentru eroarea creata. Multumesc frumos si scuze inca odata. Va pup

Postat

mai conteaza ... oricum e scump :)))

Ei gary, acum ce mai spui??? Daca pana acum ti se parea scump, dupa ultima modificare cum ti se pare...??? ;)

O fi misto sa iei 4 milioane in 2 ore... :350x

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...