Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:neamt
  • Oras:neamt
Postat

Buna.

Legat de topic, imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar sunt noua si nu am de unde sa stiu cum se procedeaza (am creat acel topic crezand ca este pentru recenzii si comentarii). Nu am precizat nimic de taxi pentru ca este inclus in pret si nu consider necesar sa se stie unde locuiesc atata timp cat taxiul este inclus. De asemenea, intervalul orar nu este unul fix, ci este in functie de programul meu personal si de disponibilitatea clientului. Pentru persoanele care doresc sa stie anumite lucruri neprecizate in anunt am lasat adresa de mail unde pot oferii toate detaliile necesare.

Lucrez doar outcall, deci nu spune nimeni ca trebuie sa ne vedem la un anumit hotel. Pot veni si acasa la persoana respectiva.

Si tin sa precizez ca pretul mi-l stabilesc in functie de ceea ce ofer. Nu am avut pretentia la un anumit numar de finalizari sau sa grabesc persoana de langa mine (de aceea am si ales varianta de o ora jumatate) si nu am cerut nimanui sa imi plateasca in plus pentru drum.

Imi sustin pretul si ceea ce am de oferit, pentru cei ce doresc sa ma cunoasca ([email protected]) Va pup

:inlovee

Postat

Salutare natiune!

Saptamana asta am avut placerea de a o intalni pe Diana. Modalitatea de contact a fost prin email cu cateva zile inainte (eu nefiind din BUC). A raspuns prompt si ne-am inteles usor cu privre la toate detaliile. 

Locatia: Hotel - nota 7 (ca doar nu e hotelul lu' tata :D)

Diana arata de 19 ani, e inaltuta, peste 1.7m, bruneta, simpatica, slim, picioare lungi. As nota-o cu un 9, unde 10 se da greu evident. 

Este lipicioasa, vorbareata, timida la inceput. Este o prezenta calda, iar factorul de GF poate merge lejer spre 10 atata timp cat sunteti si voi cu chef de GF. Fiind la inceput, se cam da dupa persoana din fatza ei, deci trebuie sa va purtati frumos pentru a primi acelasi raspuns din partea ei (desigur e de bun simt asta).

Igiena:10 (epilata, dusata si inainte si dupa). 

Serviciile le stiti din anunt, la fel si valoarea imprumutului nerambursabil.

Oral: 0 (nu am cerut)

FK bun si intretinut si de ea. 

Normal: 9-10 = este stramta, se umezeste natural, se incinsese binisor, atata timp cat o implicati si va implicati

Anal: Aici este un pic de discutat. Apare in oferta insa pentru a il primi, este bine sa anuntati dinainte. Tineti cont ca este in primele (daca nu prima) luni de "treaba" si trebuie sa o luati incet. Eu am dorit insa nu am insistat. Parerea mea personala este ca ar putea sa ofere separat Analul la un cost (50-100 lei), iar tariful initial trebuie scazut tocmai din cauza asta (200-250). Probabil o combinatie 250+50 este cea mai corecta. Asa, macar nu platesti aiurea ceva ce nu iti doresti sau ce nu ajungi sa primesti... 

Nu am sa povestesc exact ce si cum. Pot doar sa spun urmatoarele: a fost ca atunci cand o faci cu o gagica agatata in club. Nu prea stie multe (si din cauza varstei) insa nu se da la o parte de la nimic. E mai timida, insa trece usor peste.

Eu o recomanda, mai ales celor carora fanteziile le sunt populate de fete "teen" si slim, mai inocente asa :)

Spor la ... ce vreti voi baieti!

• Like 3
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

deja va certati - dar anuntul o fi real? si fotografiile ???

Sarut mana , o programare pentru marti 17 februarie la ora 19.00 se poate, pentru 3 ore? Sun luni pt. confirmare, multumesc anticipat!

Postat

Sarut mana , o programare pentru marti 17 februarie la ora 19.00 se poate, pentru 3 ore? Sun luni pt. confirmare, multumesc anticipat!

E pe bune?

Trebuie sa ii trimiti mail pe adresa din topic. De sunat nu suni pe nimeni caci nu iti da numarul :)

Trimite-i mail si discutati acolo.

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Tu cu vortex vorbesti ?!  :laugh2

• Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

tariful include si taxiul ? sau se mai pluseaza cu 50....

Taxiul nu intra in pret...

Buna.

....

Nu am precizat nimic de taxi pentru ca este inclus in pret si nu consider necesar sa se stie unde locuiesc atata timp cat taxiul este inclus.

...

Va pup

:slap2

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Sa-mi dai un cont ceva ca vreau sa -ti trimit 5 lei. Sa iti iei de ei doua beri, un mic, sa mergi la film la mall + nachos ( meniu mare) si taxi, de restul iti iei ce vrei.

Bafta.

E prea mult 5 lei da -i pe jumatate  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...