giani80ion Reputație: 438 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Buna seara!! Anne -marie ai un plus de la noi pentru initiativs, dar calitatea pozei.....mai cauta pe forum. Este doar un sfat. Te pupam
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 2, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 2, 2015 Anne -marie ai un plus de la noi pentru initiativs, dar calitatea pozei.....mai cauta pe forum. Este doar un sfat. Te pupamIl iau ca atare... intradevar am observat dupa ce am postat-o cum se vede ...nu este extrem de reusita din punct de vedere calitativ ce-i drept
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 2, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 2, 2015 Better? 5
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2015 Better ! Doar ca lipseste pozitia ta care te-a afirmat ! Si mai recomand maaare avantaj .
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 4, 2015 Hmmm ...Oare la asta faceai referire? 3
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 4, 2015 Ce brand ai! Cred ca nici n-ai nevoie de BGS. 2
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 4, 2015 Ce brand ai! Cred ca nici n-ai nevoie de BGS. Ai trecut de varsta adolescentei? 1
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Hmmm ...Oare la asta faceai referire? Da, la asta ma refeream si ar mai fi un "punct" forte (biiig boobs) care nu prea se vede in nici o poza !
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 6, 2015 Da, la asta ma refeream si ar mai fi un "punct" forte (biiig boobs) care nu prea se vede in nici o poza ! fara .... 1
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 fara .... E alegerea ta ! Doar ca nu stiu daca e cea mai buna alegere !
bestgeorge Reputație: 644 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 E alegerea ta ! Doar ca nu stiu daca e cea mai buna alegere ! Nu ai ce sa vezi man ca e grasa!
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Am fost cu ea colegu, are si o recenzie de la mine !
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Nu ai ce sa vezi man ca e grasa! Să zicem că e .... multilateral dezvoltată, nu grasă. E ok fata, bun simț, "talentată", dacă ai fantezii slim, clar nu ai ce căuta pe acolo. 1
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 7, 2015 Să zicem că e .... multilateral dezvoltată, nu grasă. E ok fata, bun simț, "talentată", dacă ai fantezii slim, clar nu ai ce căuta pe acolo.Eu nu am "fantezii slim", deoarece, pentru mine, slim e echivalent cu normal (a nu se confunda cu skinny).Am insa fantezii cu femei... rubensiene (ca sa nu zic grase, ca e urat ) si chiar as fi tentat de Anne Marie, dar nu pot pentru ca sa, intrucat, deoarece... medicul mi-a interzis oralu' cu cauciuc. 2
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 7, 2015 Nu ai ce sa vezi man ca e grasa! Draga "bestgeorge"observ sa esti membru VIP deci ma faci sa inteleg ca stii deja scopul initial al acestui forum si anume testezi si dupa comentezi.Din moment ce tu nu ai avut pana in momentul de fata nici-o legatura directa cu mine de ce te agiti sa arunci cu pareri in stanga si in dreapta??Te sfatuiesc sa te informezi cu privire la aspectul fizic al unei persoane,notiune pe care nu o stapanesti f bine si dupa permiteti luxul de a adauga etichete de care observ ca esti insetat.Una este sa fii gras si alta este sa fii dezvoltat,cu forme bine definite in totala armonie cu corpul.Tin sa precizez asta,nu pt ca sunt deranjata de parerea ta,ci pentru ca pe viitor sa stii si tu in ce circumstante sa adaugi etichete.Ma simt f bine cu mine in primul rand si cu corpul meu,drept dovada nu duc lipsa de "admiratori"si persoane care stiu sa aprecieze o femeie in adevaratul sens al cuvantului.Sper ca am vorbit aceeasi limba si ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun. 1
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 salut baieti! ieri am hotarat sa dau o tura prin oras, asa ca am sunat mai multe fete pe care le aveam in lista. cam fara ,,succesuri,, fiind o zi duminica, majoritatea nelucrand. intr-un final raspunde titulara acestui topic, care imi spune ca se poate, stabilind si ora. ma infatisez pe decebal, moment in care primesc mesaj...,,poti sa mai intarzii 15 min?,,. politicos din fire, accept. se scurge timpul in fata unei cafele, dupa care sunt contactat. d-soara imi spune ca de fapt nu e pe decebal, ci in apropiere, pe delea noua...eh..un pic de sport n-a omorat pe nimeni. ghidat de fata gasesc locatia, intr-un bloc vechi. imi deschide de dupa usa..intuneric...cand ma obisnuiesc un pic...oau!...cata femeia frate. a nu se intelege grasa...ci soliduta. frumoasa la fata, ten alb...durdulie un PIC..si inalta. zice te-ai hotarat cat ramai? zic ...vedem, eu as vrea o ora sa ma relaxez..dar ..stiu si eu? mmm...nu prea I-a convenit ca era posibil sa platesc o finalizare, asa ca dupa ce ma intorc de la dus, ma intreba sec:,,ia zi pana la urma o fin sau o ora?,, ca tre sa te hotarasti, si automat sa decartezi inainte. o ora zic...simtind din acel moment ca am facut o alegere nu prea buna. incepem ostilitatile...se dezbraca..cam repede--- ma gandeam in mintea mea---..))) apoi la indicatia ei ma intind pe burta si incepe un masaj cu ulei pe spate, plimbandu-si sanii mari.... zic hai ca e bine...ma intoarce pe fata...pune dupa 2-3 incercari stangace un prez si incepe un oral cam grabit....dupa care...zice gata? trecem la lucruri mai serioase? ooohh..daaa..speram eu...se urca pe mine si imi flutura pe la ,,bot,, sanii mari. frumusei, mi-au placut. ma calareste ce ma calareste si zic..intoarce-te cu spatele la mine...aa...nu!, zice..ca ma doare...aici a cam inceput sa se taie filmul....zic bine..na..daca o doare...desi terente nu e ruda cu mine...o pun capra...buci..buci tata...piele fina...dau si eu ca omu...am prins o zi buna..ce sa zic...si dau si mai tare si mai incet...imi placeau bucile cum se miscau....o pun pe spate...mmm...atunci am observat ca nu era proaspat rasa....naspa...iar a mai scazut nivelul...sa nu-mi bagi degetul in pasa...ca nu vreau....hai ma....sa-mi bag pula...da asta nimic nu vrea...o mai intorc in vreo doua pozitii...tot verifica prez....off...baga-mi-as pula....da tu nu mai termini? ti-ai dat cu ceva pe ea? cu ce pula mea sa-mi dau?!! nu stiu...pt mine nu a fost ok intr-cuvant.recomand numai celor care prefer femeile voluptoase, tip ,,animala,, cu tate si cur mari, in rest...nu prea. si acum notele locatie -8 curat, la baie tot ce e necesar, insa ud pe jos.aspect fata: -fata 8, frumusica, piele fina, ten alb - corp-- 7 oral-6 normal -7 g gfe- 7, desi ai ce sa vorbesti cu ea simti o prea mare distanta...e pe fast fuck. dar poate n-am facut eu click-ul ala cu ea...nu stiu ce sa zic. 1 h - 250 ron----proasta investitia pt mine.. de revenit - cu siguranta nude recomandat: doar celor care prefera genul... v-am pupat pe portofel!! 5
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 7, 2015 salut baieti! ieri am hotarat sa dau o tura prin oras, asa ca am sunat mai multe fete pe care le aveam in lista. cam fara ,,succesuri,, fiind o zi duminica, majoritatea nelucrand. intr-un final raspunde titulara acestui topic, care imi spune ca se poate, stabilind si ora. ma infatisez pe decebal, moment in care primesc mesaj...,,poti sa mai intarzii 15 min?,,. politicos din fire, accept. se scurge timpul in fata unei cafele, dupa care sunt contactat. d-soara imi spune ca de fapt nu e pe decebal, ci in apropiere, pe delea noua...eh..un pic de sport n-a omorat pe nimeni. ghidat de fata gasesc locatia, intr-un bloc vechi. imi deschide de dupa usa..intuneric...cand ma obisnuiesc un pic...oau!...cata femeia frate. a nu se intelege grasa...ci soliduta. frumoasa la fata, ten alb...durdulie un PIC..si inalta. zice te-ai hotarat cat ramai? zic ...vedem, eu as vrea o ora sa ma relaxez..dar ..stiu si eu? mmm...nu prea I-a convenit ca era posibil sa platesc o finalizare, asa ca dupa ce ma intorc de la dus, ma intreba sec:,,ia zi pana la urma o fin sau o ora?,, ca tre sa te hotarasti, si automat sa decartezi inainte. o ora zic...simtind din acel moment ca am facut o alegere nu prea buna. incepem ostilitatile...se dezbraca..cam repede--- ma gandeam in mintea mea---..))) apoi la indicatia ei ma intind pe burta si incepe un masaj cu ulei pe spate, plimbandu-si sanii mari.... zic hai ca e bine...ma intoarce pe fata...pune dupa 2-3 incercari stangace un prez si incepe un oral cam grabit....dupa care...zice gata? trecem la lucruri mai serioase? ooohh..daaa..speram eu...se urca pe mine si imi flutura pe la ,,bot,, sanii mari. frumusei, mi-au placut. ma calareste ce ma calareste si zic..intoarce-te cu spatele la mine...aa...nu!, zice..ca ma doare...aici a cam inceput sa se taie filmul....zic bine..na..daca o doare...desi terente nu e ruda cu mine...o pun capra...buci..buci tata...piele fina...dau si eu ca omu...am prins o zi buna..ce sa zic...si dau si mai tare si mai incet...imi placeau bucile cum se miscau....o pun pe spate...mmm...atunci am observat ca nu era proaspat rasa....naspa...iar a mai scazut nivelul...sa nu-mi bagi degetul in pasa...ca nu vreau....hai ma....sa-mi bag pula...da asta nimic nu vrea...o mai intorc in vreo doua pozitii...tot verifica prez....off...baga-mi-as pula....da tu nu mai termini? ti-ai dat cu ceva pe ea? cu ce pula mea sa-mi dau?!! nu stiu...pt mine nu a fost ok intr-cuvant.recomand numai celor care prefer femeile voluptoase, tip ,,animala,, cu tate si cur mari, in rest...nu prea. si acum notele locatie -8 curat, la baie tot ce e necesar, insa ud pe jos.aspect fata: -fata 8, frumusica, piele fina, ten alb - corp-- 7 oral-6 normal -7 g gfe- 7, desi ai ce sa vorbesti cu ea simti o prea mare distanta...e pe fast fuck. dar poate n-am facut eu click-ul ala cu ea...nu stiu ce sa zic. 1 h - 250 ron----proasta investitia pt mine.. de revenit - cu siguranta nude recomandat: doar celor care prefera genul... v-am pupat pe portofel!! WOW....ma surprinde atat limajul pe care tu ai incercat sa il reproduci ca fiind al meu ,cat si imaginatia de-a dreptul fabuloasa.Nu imi amintesc sa fi folosit un astfel de limbaj in prezenta cuiva,iar daca nu am fost pe aceeasi lungime de unda si nu ai simtit "atractie"de la bun inceput de ce nu te-ai retras??Inteleg "pofta"de a relata cele intamplate,,,dar aici trebuie sa scrii ceea ce s-a intamplat exact nu sa fabulezi si sa incerci(de dragul scrisului)sa iti infloresti recenzia. RASFOIND putin acet topic iti puteai face o idee inainte de a stabili o programare,in ce conditii imi desfasor activitatea,ce este permis si ce nu! 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 7, 2015 WOW....ma surprinde atat limajul pe care tu ai incercat sa il reproduci ca fiind al meu ,cat si imaginatia de-a dreptul fabuloasa.Nu imi amintesc sa fi folosit un astfel de limbaj in prezenta cuiva,iar daca nu am fost pe aceeasi lungime de unda si nu ai simtit "atractie"de la bun inceput de ce nu te-ai retras??Inteleg "pofta"de a relata cele intamplate,,,dar aici trebuie sa scrii ceea ce s-a intamplat exact nu sa fabulezi si sa incerci(de dragul scrisului)sa iti infloresti recenzia. RASFOIND putin acet topic iti puteai face o idee inainte de a stabili o programare,in ce conditii imi desfasor activitatea,ce este permis si ce nu! Aceasta deosebita si prea frumoasa femeie are stilul ei stie sa te ia pe toate partile sa vb si sa te taxeze deci la ea banu e ban ...as dori sa vad si eu recenzii calumea , mai tii minte cand am stat de vb de 300 de roni si nici nu te ai atins de mine ? remeber , si ziceai ca dispari din tara pe la alte destinatii bavareze ...deci in schimb nu pot spune ca domnisoara ar vb urat ,e cat de car frumos ce te imbrobodeste , de regula tace ,adota stilul unei gheise probabil dar mai e de lucru , cele bune si in caz ca ai facut banii de x6 , anunta ma sa ti-l aduc !!!! Ps : nu am nimic cu tine 1 1
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Ce-ar fi sa detaliezi si tu serviciile ... ? Mai ai ceva noutati ? 5 5
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 7, 2015 Aceasta deosebita si prea frumoasa femeie are stilul ei stie sa te ia pe toate partile sa vb si sa te taxeze deci la ea banu e ban ...as dori sa vad si eu recenzii calumea , mai tii minte cand am stat de vb de 300 de roni si nici nu te ai atins de mine ? remeber , si ziceai ca dispari din tara pe la alte destinatii bavareze ...deci in schimb nu pot spune ca domnisoara ar vb urat ,e cat de car frumos ce te imbrobodeste , de regula tace ,adota stilul unei gheise probabil dar mai e de lucru , cele bune si in caz ca ai facut banii de x6 , anunta ma sa ti-l aduc !!!! Ps : nu am nimic cu tine Nici nu imi faceam griji din punctul asta de vedere si anume ca ai avea ceva in mod personal cu mine si nici nu ma indoiesc si nu m-am indoit niciodata(in ciuda evenimentului anterior) de tine(de tot ceea ce implica felul tau de a fi,de a vorbi etc..).Legat de episodul cu "300roni" a fost un act de comun acord,nicidecum ceva infaptuit impotriva vointei tale..right?
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 7, 2015 Nici nu imi faceam griji din punctul asta de vedere si anume ca ai avea ceva in mod personal cu mine si nici nu ma indoiesc si nu m-am indoit niciodata(in ciuda evenimentului anterior) de tine(de tot ceea ce implica felul tau de a fi,de a vorbi etc..).Legat de episodul cu "300roni" a fost un act de comun acord,nicidecum ceva infaptuit impotriva vointei tale..right? Si spune mi si mie cum vb eu? si felul meu de a fi cum este ? m ai descoperit tu in acele clipe ? nu am zis nimic ca ai fi facut ceva imppotriva vointei mele ,doar ca mai e de lucru !!! sunt prea batran si stii tu acea vb pestele de la cap se impute spor la bani si la ce mai iti doresti tu !!! 1
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 7, 2015 Si spune mi si mie cum vb eu? si felul meu de a fi cum este ? m ai descoperit tu in acele clipe ? nu am zis nimic ca ai fi facut ceva imppotriva vointei mele ,doar ca mai e de lucru !!! sunt prea batran si stii tu acea vb pestele de la cap se impute spor la bani si la ce mai iti doresti tu !!!Nici nu am spus ca te-am descoperit sau ca te cunosc,ma refeream la modul in care au decurs acele discutii!Modul manierat in care te-ai comportat si ai vorbit...doar la asta m-am limitat!!
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 7, 2015 Nici nu am spus ca te-am descoperit sau ca te cunosc,ma refeream la modul in care au decurs acele discutii!Modul manierat in care te-ai comportat si ai vorbit...doar la asta m-am limitat!! Ma gandeam ca primesc vreo acuza sau ceva de acest gen caci imi aduc aminte ca am avut parte de o conversatie destul de ok si mai ales ca ne am simtit bine in compania celuilalt bine tu nu aveai ce face si m ai ascultat ... cum relatam intamplari si alte povestiri adevarate ... sper totusi ca nu am fost o companie prea ''ciudata'' si imi aduc aminte caci ti am vb ca unei doamne nici decum sa jignesc , dimpotriva esti o femeie frumoasa si manierata si tu !!! 1
anne marie Reputație: 178 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Septembrie 7, 2015 Ma gandeam ca primesc vreo acuza sau ceva de acest gen caci imi aduc aminte ca am avut parte de o conversatie destul de ok si mai ales ca ne am simtit bine in compania celuilalt bine tu nu aveai ce face si m ai ascultat ... cum relatam intamplari si alte povestiri adevarate ... sper totusi ca nu am fost o companie prea ''ciudata'' si imi aduc aminte caci ti am vb ca unei doamne nici decum sa jignesc , dimpotriva esti o femeie frumoasa si manierata si tu !!!Nu esti persoana de care mi-as face griji ca nu ar intelege ceea ce trebuie,iar daca citeai mai atent "printre randuri" iti dadeai seama de prima data la ce m-am referit.....
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 7, 2015 Nu esti persoana de care mi-as face griji ca nu ar intelege ceea ce trebuie,iar daca citeai mai atent "printre randuri" iti dadeai seama de prima data la ce m-am referit..... Oboseala is spune cuvantul 4600 km ajung si pentru mine , iar eu cum sunt putin vulcanic stii cum ma manifest am recitit acele randuri stiu la ce m am referit kisses dear darling hmm si pupicul trebuie sa fie live 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum