Sari la conținut

Anne Marie senzuala 0733.195.275 noutate

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

WOW....ma surprinde  atat limajul pe care tu ai incercat sa il reproduci ca fiind al meu ,cat si imaginatia de-a dreptul fabuloasa.Nu imi amintesc sa fi  folosit un astfel de limbaj in prezenta cuiva,iar daca nu am fost pe aceeasi lungime de unda si nu ai simtit "atractie"de la bun inceput de ce nu te-ai retras??Inteleg "pofta"de a relata cele intamplate,,,dar aici trebuie sa scrii ceea ce s-a intamplat exact nu sa fabulezi si sa incerci(de dragul scrisului)sa iti infloresti recenzia. :138x RASFOIND putin acet topic iti puteai face o idee inainte de a stabili o programare,in ce conditii imi desfasor activitatea,ce este permis si ce nu!

eu nu fabulez, si nici nu am ceva cu tine personal. am facut recenzia pentru cei de pe forum, pentru a ajuta. toate postarile mele sunt absolut reale. cine nu crede, sa verifice.

nu contest faptul ca poate recenziile sunt subiective, dar mie unul mi se pare normal sa fie asa, fiindca suntem oameni, cu gusturi si placeri diferite, dar de aici pana la a ma acuza ca nu e adevarat ce scriu, e cale multa.

nu vreau sa ma cert cu tine, fiindca nu e cazul. daca vroiam sa spun ceva nasol, stii ca s-a intamplat ceva ce nu mi-a placut deloc si nici tie, iar dupa cum observi nici nu am mentionat si nici nu voi preciza, dar doar te-as sfatui sa iei masuri de remediere.

in concluzie, pentru mine nu a fost ce mi-am dorit si e normal sa nu mai revin. punct!\\\\

• Like 1
  • Telefon: anne.marie842
  • Oras:Decebal(Zvon Cafe)
Postat

Buna dragilor!!!!Acesta este noul meu cont! :girly

Postat

Felicitari  :) . De ce cont nou ?

Am schimbat unele chestii la contul respectiv si spre rusinea mea am uitat parola :blushing2 am solicitat recuperarea parolei  insa eforturile mele au fost in zadar...asadar am hotarat ca cel mai bine este sa imi fac alt cont...

• Like 1
Postat

Buna dimineata!!:*

post-180729-0-08637400-1442135714_thumb.jpg

post-180729-0-24882000-1442135801_thumb.jpg

post-180729-0-96882200-1442135812_thumb.jpg

• Like 7
Postat

:bye Salutare tuturor!O dupa amiaza placuta va doresc! :*

post-180729-0-29570200-1442223721_thumb.jpeg

post-180729-0-26038800-1442223759_thumb.jpeg

• Like 7
Postat

Eiii asa da!

Era si timpul pt asta... :giggle:

• Oras:Bucuresti
Postat

Mmm da, e ok , nu suficient . Serviciile Anne Marie. Poate un mic salt la oferta ?  :)

Postat

Mmm da, e ok , nu suficient . Serviciile Anne Marie. Poate un mic salt la oferta ?  :)

Serviciile pe care le ofer sunt:

-masaj de relaxare,body senzual si erotic

-sex oral PROTEJAT

-sex normal in diferite pozitii(cu exceptia celor in care penetrarea ar putea fi dureroasa si bineinteles asta depinde si de marime)

-COB

Reamintesc si variantele:

-20minute:100 Ron

-40minute:150 Ron

-60minute:250 Ron

Postat

faci si outcall?

Da...doar in zone centrale si la hotel,iar pretul unei ore este 300Ron.

Postat

Nu-mi vine sa cred ce debiteaza fatucile astea...Auzi la ea "penetrarea poate fi dureroasa" ... OMG ! Unde dracu' sa fie penetrarea asta sa fie dureroasa ? In gaura de la piercing ? Sau cu ce sa te penetrez in pizda sa te doara ? Cu  turnul Eiffel ?

:pope

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Programul:11:00-23:00 :wink2

Postat

Nu-mi vine sa cred ce debiteaza fatucile astea...Auzi la ea "penetrarea poate fi dureroasa" ... OMG ! Unde dracu' sa fie penetrarea asta sa fie dureroasa ? In gaura de la piercing ? Sau cu ce sa te penetrez in pizda sa te doara ? Cu  turnul Eiffel ?

:pope

Ai cumva....vagin? :350x

• Like 2
  • Oras:outside
Postat

Serviciile pe care le ofer sunt:

-masaj de relaxare,body senzual si erotic

-sex oral PROTEJAT

-sex normal in diferite pozitii(cu exceptia celor in care penetrarea ar putea fi dureroasa si bineinteles asta depinde si de marime)

-COB

Reamintesc si variantele:

-20minute:100 Ron

-40minute:150 Ron

-60minute:250 Ron

20 de minute...WTF!!!

De cand incepi sa cronometrezi? De cand intra clientul pe usa? De cand intra la dus? Sau cand intra in tine?

Postat

Nu am vagin, dar am bani sa platesc unul..iar daca il platesc imi bag pula in fitele voastre : au ma doare, acolo nu-mi place, si alte cacaturi...Am futut femeie de 1,5 m pe care am zis ca nici Dr. Ciomu nu o mai coase dupa ce termin cu ea, dar surpriza..Mi-a ras in nas zicandu-mi sa nu ma agit ca nu-I dau de fund la "vagin"..asa ca lasa vrajeala si pune "vaginu" la bataie fara fite de Dorobanti fara sa ai o chiftea in burta.

Postat

Nici in mometul de fata nu inteleg "revolta"unora referitor la pret,timp,servicii etc....sunt atatea fete,atatea preturi,atatea variante s.a.m.d ...de ce trebuie sa te impotrivesti cand ai de unde alege????

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nici in mometul de fata nu inteleg "revolta"unora referitor la pret,timp,servicii etc....sunt atatea fete,atatea preturi,atatea variante s.a.m.d ...de ce trebuie sa te impotrivesti cand ai de unde alege????

Nici noi nu intelegem revolta ta impotriva celor cu pula mare... sunt atatea alte meserii, tu ai ales sa fii curva.

Postat

Nu am vagin, dar am bani sa platesc unul..iar daca il platesc imi bag pula in fitele voastre : au ma doare, acolo nu-mi place, si alte cacaturi...Am futut femeie de 1,5 m pe care am zis ca nici Dr. Ciomu nu o mai coase dupa ce termin cu ea, dar surpriza..Mi-a ras in nas zicandu-mi sa nu ma agit ca nu-I dau de fund la "vagin"..asa ca lasa vrajeala si pune "vaginu" la bataie fara fite de Dorobanti fara sa ai o chiftea in burta.

Putin ma intereseaza pe mine aspectul acesta...este corpul meu si am tot dreptul sa decid ce e mai bine pt mine si ce nu...dat fiind faptul ca nu ne cunoastem este normal sa iti exprimi parea(generala)...nu imi doresc sa intru in polemici cu nimeni...acestea sunt conditiile mele..fie ca sunt acceptate sau nu.....

• Like 1
Postat

Nici noi nu intelegem revolta ta impotriva celor cu pula mare... sunt atatea alte meserii, tu ai ales sa fii curva.

Nu am nimic impotriva...doar imi rezerv dreptul de a selecta...

Postat

Nu am nimic impotriva...doar imi rezerv dreptul de a selecta...

Asta nu e un drept, e un lux si ma intreb daca si cat ti-l poti permite?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...